Kommentarer till Capital Com Investment

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Capital Com Investment (även kallad capitalcominvestment.com), är en Forex-, ETF-, Futures- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Capital Com Investment för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av Capital Com Investment. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Capitalcom Investment.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i Storbritannien, men detta har visat sig vara falskt.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare, det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Capital Com Investment, vi noterar att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Startkonto, Baskonto, Standardkonto, Premiumkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Startkonto: minsta initiala insättning på $1.000, flytande spread från 5 poäng, hävstång upp till 1: 400, minsta handelsstorlek 0.01 partier, stoppnivå 30%, täckning tillåten.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $3.000, flytande spread från 4 poäng, hävstång upp till 1: 400, minsta handelsstorlek 0.01 partier, stoppnivå 30%, täckning tillåten.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $5.000, flytande spread från 3 poäng, hävstång upp till 1: 400, minsta handelsstorlek 0.01 partier, stoppnivå 30%, täckning tillåten.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $10.000, flytande spread från 2 poäng, hävstång upp till 1: 400, minsta handelsstorlek 0.01 partier, stoppnivå 30%, täckning tillåten.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $15.000, flytande spridning från 1 poäng, hävstång upp till 1: 400, minsta handelsstorlek 0.01 partier, stoppnivå 30%, täckning tillåten.

Capital Com investeringskontotyper
Capital Com investeringskontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som Capital Com Investment erbjuder är: plattform MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Capital Com Investment tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Capital Com Investment webbplats
Capital Com Investment webbplats

Capital Com Investment tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster det erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Capital Com Investment |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: capitalcominvestment.com

Telefonnummer: + 44 114 360 1100

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Capital Com Investment <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Capital Com Investment är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad. Dessutom, när vi letar efter recensioner om Capital Com Investment hittar vi bara recensioner som är negativa och underhållande om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade CONSOB Capital Com Investment till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning från februari 2021 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 lade CNMV till Capital Com Investment till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen från september 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Capital Com Investment? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Capital Com Investment: Rating och kommentarer»

 1. Tomas svar

  Det är ett bedrägligt företag som redan har avslöjats av CNMV, var mycket försiktig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Tomas, tack för din kommentar om Capital Com Investment. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (spanska finansregulatorn) har redan varnat för dem på grund av bedrägeri och inte reglerats (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. paul svar

  Det är en bluff, de målar allt väldigt trevligt men när du ber om att dra tillbaka börjar de ge dig tusentals ursäkter och till slut kommer de inte att ge dig någonting, tyvärr har jag tappat mycket pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Paul, tack för att du delar din erfarenhet med Capital Com Investment. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.