✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Capital ex Pro. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Capital ex Pro och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatscapitalexpro.co | capitalexpro.com
???? företaget*Kapital ex Pro
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 Adress1 Canada Square,
London E14 5AX, Storbritannien

⚠️ Capital ex Pro ägs av bolaget Capital ex Pro ligger i Storbritannien, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare för att analysera kontotyperna som erbjuds av Capital ex Pro, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Capital ex Pro webbplats

Capital ex Pro ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

+442033768573 Support
+442033767339 Handel

???? Slutlig värdering av Capital ex Pro ????

Slutligen, och med några få ord, Vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Capital ex Pro.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Capital ex Pro:

datum Uppdatering – nyheter
September 2023Klagomål mot Capital ex Pro de finanstillsynsmyndigheten FCA

Användarrecensioner

[demokrati id=”8636″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Capital ex Pro.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Capital ex Pro

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Capital ex Pro

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Capital ex Pro?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Capital ex Pro en bluff – är det en bluff?

Ja. Vi tror att Capital ex Pro är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Capital ex Pro pålitlig?

Nej. Capital ex Pro är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Capital ex Pro?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Capital ex Pro?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

16 kommentarer om «Är Capital ex Pro en bluff? Åsikter»

 1. Joaquin svar

  Det som verkar konstigt för mig (för att inte kalla det något annat) är att det tydligt syns att det är ett bluffföretag och att regeringarna inte lägger vantarna på det. Många gånger tror jag att regeringarna själva blundar för att de gynnas på något sätt, för annars kan jag inte förklara det.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Joaquin, en regering agerar inte om det inte finns många klagomål, det är därför det är viktigt att var och en av de lurade lämnar in ett klagomål till den lokala polisen, någon gång kommer vi att hitta deras plats och de kommer att betala för all skada orsakade.

   Hälsningar.

 2. Joaquin svar

  De sa till mig att jag var tvungen att lägga in 250 euro och de gav mig ytterligare 50 euro.
  Sedan sa de åt mig att ta ett lån (som jag redan har flera) för att få 6000 6000 euro och investera dem. Tack och lov att jag inte fick dem att ge mig det nya lånet på XNUMX euro.
  De fortsätter att ringa mig på min mobiltelefon för att få pengar, och hur mycket jag än säger till dem att jag inte kan, blir de arga, fantastiska.
  Utöver det har jag försökt ta ut dessa 250 euro många gånger, och det är värdelöst, operationen förblir under behandling.
  Kort sagt, till slut förlorade jag 250 euro (vilket på grund av min ekonomiska situation är mycket pengar), utan att kunna återfå det på något sätt och vara tacksam för att det inte var 6000 euro.
  De är bedragare.
  En hälsning.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Joaquin, DE FÖRSÖKER ALLTID ATT LADRA DIG, DE KOMMER INTE GER DIG DINA PENGAR TILLBAKA, BETALA INTE NÅGOT DE SÄGER DIG, DU ÄR I HÄNDERNA PÅ BROTTLINGAR. Tack för att du skrev om Capital ex Pro. Den här mäklaren anses för närvarande vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Pablo Alejandro Donato Quiñoa svar

  Hej, god morgon, efter att ha läst dessa recensioner kan jag vara nöjd med att jag bara har gjort en investering på €200, vilket var det lägsta de begärde för att börja fungera. Jag kunde ha gjort mycket värre. Efter att ha öppnat kontot kommunicerar en finansiell rådgivare, Pedro Chinea +44 7733 054687, med mig och planerar alltid att hjälpa mig att använda plattformen och generera pengar. Efter att ha gjort lite vinst ber jag honom att börja ta ut pengar och där berättar han mig att det jag öppnade i verkligheten var ett "pedagogiskt" konto som för att verkligen kunna arbeta med valutor var jag tvungen att sätta in 1500 50 € för att öppna ett riktigt konto. Men om jag ville kunde jag fortsätta med mitt utbildningskonto genom att ta ut småpengar per månad, de lät mig ta ut €1500 och inget mer, hela tiden trycka på för att öppna ett konto med €3000 1500. När min vinst vid köp och försäljning av kryptovaluta stiger till 150 XNUMX €, börjar jag pressa dem att låta mig ta ut pengar, ja, nej, igen med utbildningskontot tills Mr. Pedro Chinea, eftersom jag ser att jag inte är det. Han skulle spenderade XNUMX XNUMX spänn och sa till mig, "Vi har inget mer att prata om," han avbröt mig och raderade hela Telegrams konversationshistorik. Det är där allt slutar. Så jag har bara förlorat €XNUMX, det är inte mycket, men jag hoppas att det här hjälper någon annan att tänka två gånger innan han investerar i detta falska företag.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pablo Alejandro, DE FÖRSÖKER ALLTID ATT LADRA DIG, DE KOMMER INTE GER DIG DINA PENGAR TILLBAKA, BETALA INTE NÅGOT SOM SÄTTER DIG, DU ÄR I HÄNDERNA PÅ BROTTLINGAR. Tack för att du skrev om Capital ex Pro. För närvarande anses den här mäklaren vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. FABI svar

  DE NÄMNAR INTE VAR DERAS KONTOR FINNS, FRÅN FÖRSTA ÖVRIGT ÄR ALLT DESIGNET FÖR ATT STÄLLA DINA PENGAR OCH DÅ KAN DU INTE PLACERA DEM. VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG MED DEM. JAG BERÄTTER DIG AV EGEN ERFARENHET ATT NÄR DU VILL TA UT DITT KAPITAL KOMMER DE STÄLLA ALLT FRÅN DIG.

  HÄLSNINGAR

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej FABI, DE FÖRSÖKER ATT LADRA DIG, DE KOMMER INTE GER DIG DINA PENGAR TILLBAKA, BETALA INTE NÅGOT DE SÄTTER DIG, DU ÄR I HÄNDERNA PÅ BROTTLINGAR. Tack för att du skrev om Capital ex Pro. För närvarande anses den här mäklaren vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. Anonym svar

  Misstro mot Capitalexpro

  God morgon, jag har kapital som har genererats efter att ha investerat mer än 20.000 100.000 € i Capitalexpro och jag tänker göra en transaktion på ca 26 XNUMX € vilket är mindre än det tillgängliga kapitalet. Jag har begärt det och de säger till mig att för att göra det måste jag ha destinationsportföljen XNUMX% av kapitalet för att dras ut. Är det här normalt?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anonyma, DE FÖRSÖKER ATT LADRA DIG, DE KOMMER INTE GER DIG DINA PENGAR TILLBAKA, BETALA INTE NÅGOT SOM SÄTTER DIG, DU ÄR I HÄNDERNA PÅ BROTTLINGAR. Tack för att du skrev om Capital ex Pro. För närvarande anses den här mäklaren vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 6. Luis svar

  Detta företag betalar inte. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, tack för att du skrev om Capital ex Pro. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDREG.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   • Anonym 79

    Hej, jag är kund hos ex pro capital, för närvarande säger de till mig att de måste stänga konton och för att göra det måste jag betala pengar från mitt konto för att få förmånerna. Jag har vägrat att göra det, de säger till mig att jag inte var beredd att investera och de hotar mig med skatt. Under hela denna tid har jag inte tagit ut något från ex pro kapitalkontot. Vad händer om jag lämnar saker som de är och inte pratar med dem längre?
    hälsningar

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Anonyma, DE FÖRSÖKER ALLTID ATT LADRA DIG, DE KOMMER INTE GER DIG DINA PENGAR TILLBAKA, BETALA INTE NÅGOT DE SÄTTER DIG, DU ÄR I HÄNDERNA PÅ BROTTLINGAR. Tack för att du skrev om Capital ex Pro. För närvarande anses den här mäklaren vara en BLEDRIGER.

    Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

    Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

    För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

    Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

   • Anonym79

    Hej, jag är kund hos ex pro capital, för närvarande säger de till mig att de måste stänga konton och för att göra det måste jag betala pengar från mitt konto för att få förmånerna. Jag har vägrat att göra det, de säger till mig att jag inte var beredd att investera och de hotar mig med skatt. Under hela denna tid har jag inte tagit ut något från ex pro kapitalkontot. Vad händer om jag lämnar saker som de är och inte pratar med dem längre?
    hälsningar

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Anonyma, DE FÖRSÖKER ALLTID ATT LADRA DIG, DE KOMMER INTE GER DIG DINA PENGAR TILLBAKA, BETALA INTE NÅGOT DE SÄTTER DIG, DU ÄR I HÄNDERNA PÅ BROTTLINGAR. Tack för att du skrev om Capital ex Pro. För närvarande anses den här mäklaren vara en BLEDRIGER.

    Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

    Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

    För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

    Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *