Kommentarer till Capital Funding Financial
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Kapitalfinansiering Finansiell (kallas även med namnet: capitalfundingfinancial.com), är ett företag av finansiella tjänster. Rekommenderas kapitalfinansiering verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Det är säkert? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om kapitalfinansiering ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är kapitalfinansiering finansiell ⚠️ försäkring? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

✅ Kapitalfinansiering nämner att vara en del av: Capital Funding Financial, LLC.

 

✅ När det gäller din läge, företaget nämner att de är baserade i USA.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag eller dess reglering. ⛔ Uppmärksamhet: Capital Funding Financial är ett oreglerat företag. ⛔

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger Kapitalfinansiering Finansiell, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera Vad finansiella finansiella erbjudanden erbjuder är: det finns inga uppgifter om detta.

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Capital Funding Financial tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Webbplats för kapitalfinansiering
Webbplats för kapitalfinansiering

Kapitalfinansiering Finansiell ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: information om de tjänster den erbjuder med en beskrivning av vart och ett av programmen, avsnittet med vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Kapitalfinansiering Finansiell 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: capitalfundingfinancial.com

📞 Telefonnummer: 866-999-2011

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av Capital Funding Financial. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de bestämmer sig för att inte investera i ett investeringsföretag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Kapitalfinansiering ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Kapitalfinansiering Finansiell är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är ett icke-transparent företag, erbjuder lite juridisk information och inte heller har licens från SEC (det huvudsakliga tillsynsorganet i USA) att verka. ❌ Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

📌 Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Capital Funding Financial? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Kapitalfinansiering: betyg och kommentarer»

 1. Manuel Huaripata svar

  Jag investerade i capital-financeltd .com / (Capital Finance Ltd) förmodligen betalar de 10% i en grundplan, först vann jag i två insättningar, när jag satte in 610 dollar frågade de mig om jag ville delta i en tävling som kund för att vinna 1BTC sa jag uppenbarligen ja, sedan efter 4 dagar fick jag ett mejl om att jag tjänade BTC (49000 1850 USD) och de laddade det till min Dashboard på deras plattform, och att jag kunde göra uttag. När jag gjorde en uttagningsbegäran sa de till mig att sätta in 850 dollar, och min online -uppgift (Sarah tydligen från Afrika, som presenterade mig för företaget via Telegram) sa till mig att hon skulle sätta in 1000 för att hjälpa mig och att jag satte in 1000 dollar, Jag satte in de 100 dollarna Och jag fick ett meddelande om att jag måste sätta in $ 100 mer för provisioner, jag har redan satt in det mesta, så $ 750 är inte mycket längre, jag gjorde. Och så kom ytterligare ett mejl om att jag hade gjort insättningen väldigt sent och att jag nu skulle sätta in 30,000 dollar mer ...! När jag vägrade bestämt skickade de ett sista mejl till mig om att jag kan ta ut 500 XNUMX dollar om jag bara sätter in XNUMX dollar. Under tiden Sarah, varje dag hon pratade med mig uppmuntra mig att investera mer och skicka mig skärmdumpar av hur hon tjänar varje dag; och för att fortsätta sätta in pengar, eftersom de är företagets regler, bifogar jag det sista meddelandet som jag har fått. De lade mig också till en Telegram -grupp där de placerade alla människor som kommer in, och det finns hela tiden människor (robotar) som sätter skärmdumpar som säger att de tjänar mycket pengar. De är ett mycket välorganiserat bluffsystem, som har människor du inte känner inbjuder dig att investera, sedan uppmuntrar du att lägga mer och mer pengar, du ser att du tjänar och det är pengar som du aldrig kommer att kunna ta ut, inklusive dina insättningar, för Därför förlorar du allt du har angett.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Manuel, tack för din kommentar om Capital Funding Financial. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. jorge svar

  Tack för recensionen, de ser lite misstänksamma ut och jag ville undersöka dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jorge, tack för att du kommenterade Capital Funding Financial. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *