✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet av rapporten kommer vi att utvärdera om Capital Fx är ett företag vi kan lita på eller om det är osäkert. Se till att kolla in vår fullständiga analys för en fullständig förståelse!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Capital Fx och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatscapitalfxweb.com
???? företaget*Nämner att vara en del av CapitalFX
⚖️ regleringDen nämner att vara reglerad av Financial Services Authority (FSA), Central Bank of Curaçao och Saint Martin (CBCS) och Financial Services Commission (FSC) på Brittiska Jungfruöarna.
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner att lokaliseras och registreras i Seychellerna
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2021-04-29
FöretagstypCFD-mäklare på forex, aktier, kryptovalutor, index och råvaror

Företag: ⚠️ Capital Fx ägs av CapitalFX.

Plats: ⚠️Capital Fx nämner att den ligger i Seychellerna, en plats som INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på detta företag.

Vår utvärdering leder till att vi uttrycker vår oro över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Capital Fx?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Capital Fx är en: CFD-mäklare på valuta, aktier, kryptovalutor, index och råvaror .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

Capital FX webbplats 1

Här visar vi dig en skärmdump av Capital Fx-webbplatsen, som är capitalfxweb.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: Det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Capital Fx förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Detta företag säger sig vara reglerat på Seychellerna, Brittiska Jungfruöarna och Curacao, platser kända för sin praktiskt taget obefintliga reglering. Att handla med en mäklare med den här typen av reglering är nästan detsamma som att göra det med en utan reglering. Det betyder att om du väljer en mäklare med denna förordning kommer du att vara helt oskyddad. Därför, ur regleringssynpunkt, Capital Fx är en extremt farlig och osäker mäklare.

???? Capital Fx slutlig värdering ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Capital Fx och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats som Seychellerna.

reglering: De nämner att regleras av en mycket oseriös och framför allt osäker tillsynsmyndighet, som Seychellerna, Brittiska Jungfruöarna och Curacao. Det finns en tydlig brist på säkerhet på regulatorisk nivå.

Capital Fx presenterar sig som en CFD-mäklare inom valuta, aktier, kryptovalutor, index och råvaror. Företaget nämner dock att det ligger i Seychellerna, en region som inte anses vara säker för investerare på grund av dess slappa reglering och bristande transparens. Detta val av plats väcker redan allvarliga frågor om säkerheten och tillförlitligheten för dess tjänster.

Dessutom hävdar Capital Fx att de regleras av organ på Seychellerna, Brittiska Jungfruöarna och Curacao, alla jurisdiktioner kända för sina minimiregleringsstandarder. Regleringen på dessa platser ses som inte särskilt allvarlig och säker, vilket förstärker bristen på förtroende för företaget. Den tydliga frånvaron av ett robust regelverk ökar riskerna för investerare avsevärt, så extrem försiktighet rekommenderas när man överväger transaktioner med Capital Fx.

🚨🚨 Slutsatser: Baserat på ovanstående anser vi att detta företag inte är särskilt seriöst eller säkert. Det rekommenderas att agera med försiktighet på grund av de många oroande tecken som upptäcks. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Capital Fx: Det finns inga uppdateringar för tillfället från Capital Fx.

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Capital Fx.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Capital Fx

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Steg att rapportera till Kapital Fx för tvivelaktigt uppförande

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Capital Fx?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Capital Fx?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Capital Fx pålitligt?

Nej. Capital Fx är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: det väcker allvarliga farhågor angående dess tillförlitlighet och transparens. De hävdar att de befinner sig i Seychellerna, en plats som anses vara mycket osäker, vilket tyder på ett försök att lura kunder. Dessutom nämner de att regleras av oseriösa och säkra myndigheter på Seychellerna, Brittiska Jungfruöarna och Curacao. Detta återspeglar en tydlig brist på säkerhet vad gäller reglering, vilket ökar tvivel om företagets seriositet och professionalism.

Hur får man tillbaka pengar från Capital Fx?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Capital Fx: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Roland svar

  Samma sak hände mig också, jag ville ta ut mina pengar och de krävde 30% av det jag skulle ta ut och de bad mig också om en lösensumma. Jag förlorade mina pengar och alla mina besparingar. Kan de pengarna återvinnas?

  Fall inte för Capital FX, de får dig att bli kär och få dig att tjäna pengar, men när du tar ut ber de om 30%, de är mexikanska. De verkar från Mexiko

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Rolando, du kan få tillbaka pengarna, många har uppnått det. Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Du måste ta reda på vart deras callcenter ska gå för att klaga till dem personligen på deras kontor varifrån de ringer med falska namn för att ljuga och lura kunder.

   Hälsningar.

 2. José Antonio svar

  Det här företaget kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José Antonio, tack för att du skriver om Capital Fx. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *