Kommentarer om Capital Gain Ltd.
I denna avdelning vi kommer att analysera Capital Gain Ltd. (kallas även av namnet: capitalgainltd.com), är en mäklare av Forex. Rekommenderas Capital Gain Ltd verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Capital Gain Ltd. Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Capital Gain Ltd. ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Capital Gain Ltd nämner vara del av: Capital Gain Limited (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Storbritannien, men det finns ingen giltig information för att bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, nämna att regleras av FCA, men det här är helt falskt den förekommer inte på byråns registerlista.

 

UPPMÄRKSAMHET: Capital Gain Ltd är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 
📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Capital Gain Ltd noterade vi att det erbjuder 8 olika typer av konton. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Modern plan: minsta initiala insättning på $100, utbyte 10% efter 24 timmar.

Ultra Plan: minsta initiala insättning på $3.000, utbyte 25% efter 48 timmar.

Reklamplan A: minsta initiala insättning på $500, 12% utbyte efter 1 timme.

Reklamplan B: minsta initiala insättning på $1.000, 22% utbyte efter 1 timme.

Reklamplan C: minsta initiala insättning på $3.000, 30% utbyte efter 1 timme.

Reklamplan D: minsta initiala insättning på $10.000, 50% utbyte efter 1 timme.

Perfekt plan: minsta initiala insättning på $1.001, utbyte 15% efter 48 timmar.

Superplan: minsta initiala insättning på $10.000, utbyte 30% efter 71 timmar.

 

Capital Gain Ltd kontotyper
Capital Gain Ltd kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera Vad Capital Gain Ltd erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Capital Gain Ltd tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Capital Gain Ltd webbplats
Capital Gain Ltd webbplats

Capital Gain Ltd. ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de tjänster du erbjuder, avsnittet FAQ, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Capital Gain Ltd. 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: capitalgainltd.com

📞 Telefonnummer: + 447481346814

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en översyn av Capital Gain Ltd. Vi gjorde den här granskningen och utvärderingen, eftersom vi fick olika meddelanden och kommentarer där vi frågade om företagets tillförlitlighet. Vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Capital Gain Ltd ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Capital Gain Ltd. är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag, rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett mycket otransparent "offshore" skalföretag som inte erbjuder juridisk information, det är inte registrerat där det nämns (certifikatet som visas är endast en kopia redigerad ) och saknar även reglering (oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 
 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 tillsattes FCA Capital Gain Ltd. till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA -varningen i augusti 2021

 
Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Capital Gain Ltd? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Capital Gain Ltd: Betyg och kommentarer»

 1. Fred svar

  FCA har gjort flera klagomål mot detta tjuvföretag, på deras hemsida finns allt, jag behöver få tillbaka mina pengar, hjälp mig!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fred, tack för att du kommenterar Capital Gain Ltd. Denna mäklare är en SCAM. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (Se länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör inte det! Det är ett tydligt tecken på att de vill råna dig
   dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa
   andra människor som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *