Kommentarer till Capital Hedge Management

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Capital Hedge Management, är en Forex- och CFD-mäklare. Är Capital Hedge Management verkligen rekommenderat att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Capital Hedge Management ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Capital Hedge Management ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Capital Hedge Management Ltd..

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: New York, USA.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: Capital Hedge Management nämner att det regleras i USA, även i Costa Rica, men nämner inte reglerna för att verifiera nämnda regler. Allt tyder på att det är en OREGULERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Capital Hedge Management, vi noterar att det inte ger information om att äga olika typer av konton.

Las plattformar att fungera som Capital Hedge Management erbjuder är: vi tror att Capital Hedge Managements egen plattform, eftersom den inte specificerar den.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Capital Hedge Management tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Webbplats för Capital Hedge Management
Webbplats för Capital Hedge Management

 

Capital Hedge Management ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: grundläggande förklaring av vissa koncept i investeringsvärlden, också något grundläggande förklaring till de olika produkter som Capital Hedge Management erbjuder sina kunder.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om Capital Hedge Management

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.capitalhedgemanagement.com/secure_site/

Telefonnummer: + 1 718 475 9239

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av Capital Hedge Management. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Värdering av Capital Hedge Management <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Anser vi att Capital Hedge Management är tillförlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: den är förment baserad i USA, men den nämner inte den förordning som den borde ha i USA, den ger oss inte uppgifterna för att verifiera nämnda förordningen, om den verkligen är baserad där Det nämns inte heller till vilket företag webbplatsen tillhör ... Förutom detta, när vi letade efter andra utvärderingar om mäklaren, kunde vi inte hitta någonting alls, vilket skulle indikera att det är en företag utan meriter ...

 

Av dessa skäl anser vi att Capital Hedge Management inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Uppdatering från juli 2019: CNMV, Spaniens tillsynsmyndighet, har markerat Capital Hedge Management som en finansiell chiringuito. VARNING.

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Capital Hedge Management? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

44 kommentarer om «Capital Hedge Management: Betyg och kommentarer»

 1. Seal svar

  Jag kunde få tillbaka det !! Tack så mycket! och att tro att jag inte litade på min återkrav. De spelar inte spel, de vet vad de gör, de vet hur man återbetalar och får tillbaka pengarna. Tack igen.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Seal, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. DDD svar

  Hej, jag går redan i två år med samma betalningsskärm och betalar vid tidpunkten för att betala
  REA MED SAKER OCH FÖLJER INTE. OM NÅGON VET ATT ÅTERVINNA KAPITALEN, ÄR DET INTE JAG I MITT PROVINSJON DÄR JAG LIVER DET ÄR MER 200 MÄNGOR

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej DDD, tack för att du delar din erfarenhet med Capital Hedge Management. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 3. Adriana jaramillo svar

  Vi är i samma för två år sedan vi investerade genom min svägerska som gav oss kontakten med en viss Wilson, här i Ecuador, förmodligen betalade de oss efter 3 månader, sedan hur guldet förmodligen var vinsten superstor , och för det De kommer att betala ut de pengar vi var tvungna att betala för försäkring, men pandemin gick in och allt var fortfarande, nu förra veckan dök de upp och de säger att vi måste sätta in försäkringen för nu om de ska betala och det måste vara den här månaden, i min familj är vi 6 investerare, vissa tror och andra inte ,,,, men med alla kommentarer som jag läser än en gång vägrar jag tro att de är ett seriöst företag, jag känner mig lurad , men å andra sidan finns det trycket att om den säkra kursen förlorar vi allt.

 4. J. svar

  Jag skulle vilja veta hur jag kan ta ut mig från dessa sådana kapitalhäckningsmanager eftersom de utgör seriösa karaktärer i investeringsvärlden men jag kan inte ta ut mitt kapital, de ber mig bara att sätta in mer och mer pengar men de tillåter aldrig uttag. Tack.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej J., tack för att du delar din erfarenhet med Capital Hedge Management. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget. Vad händer när du försöker dra dig tillbaka?

   Har du namn på personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

 5. recensent svar

  De är bedragare, tro dem inte, se förklarande video youtube .com / titta? V = kDj6hAgndvY

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Revi Sor, tack så mycket för den här videon om Capital Hedge Management.

   Hälsningar.

 6. Yolima paiz svar

  God eftermiddag, jag lärde mig om detta berömda företag från min syster som bor i Spanien, de är verkligen blufftjuvar, i Ecuador finns det en person som heter Doris Benavides, hennes nummer +593 0986063565, som hanterar bedrägerier härifrån. bli inte involverad, jag bor i Ecuador och jag letar efter adressen till den här personen som stal från min syster, jag tycker att vi borde samla in de pengar som stulits och det bästa är att leta efter dem och slå dem . En viss Wilson + (646) 9803714 från USA skrev också till mig och bad om pengar 1250 dollar, som enligt försäkring för att kunna betala den genererade räntan bad jag honom att kontakta någon i Ecuador för att hålla ett möte och ta reda på det om det är sant ämnet, tills nu väntar jag fortfarande. Om du kan kontakta dessa människor, vänligen meddela mig att jag vill bryta dina revben för tjuvar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Yolima, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Capital Hedge Management, vi är verkligen ledsna för det du har gått igenom ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag?

   Hälsningar.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej YACO, tack för att du skrev, jag tror att vi med modiga och ärliga människor som du kan stoppa denna plåga och hindra dem från att förstöra många familjer som har stulit alla sina besparingar. De är brottslingar och måste betala för all skada de har orsakat.
     Alla berörda kommer att uppskatta om du ger oss all information du har för att kunna rapportera dem.

     Hälsningar.

 7. en annan på listan svar

  Jag investerade en bra summa pengar och sedan blev de bara arg eftersom jag ville ta ut det (det är fantastiskt). Jag insisterade för att jag redan misstänkte att det var en bluff, de slutade helt enkelt svara på mina samtal och meddelanden. Precis som jag säger dig. VAR MYCKET FÖRSIKTIG MED KAPITALSÄKNINGSHANTERING, DE ÄR NÅGRA bedragare.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej "en annan på listan", tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Capital Hedge Management, vi är verkligen ledsna för det du har gått igenom ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Tala mycket dåligt om det här företaget att de gör det när du ber om pension, men tyvärr händer det mycket ofta i investeringsvärlden, särskilt med oreglerade företag.

   Hälsningar.

 8. luras av kapitalhäckhantering PROFESSIONELLA BEDRÄGARE svar

  De uppfinner en miljon begrepp och skatter som du ska betala, men när du behöver ta ut dina pengar svarar ingen. Kevin Morán var den som lurade mig, om du hör om honom berätta för honom från mig att han är en jävla bedragare. LITTAR INTE DETTA FÖRETAG HÄNDER, DE ÄR JÄVLIGA bedragare.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej "lurad", tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Capital Hedge Management, vi är verkligen ledsna för det du har gått igenom ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Hälsningar.

 9. Andres Corrales svar

  Det är en total bluff. De bad om en initialinvestering på 5000 USD med ett kontrakt som garanterade månadsavkastning på 10-15%. De tjänade den första månaden och sa sedan att jag var tvungen att betala 6934 XNUMX dollar mer för försäkring och få mer vinst. Jag vägrade att göra det, eftersom mitt kontrakt var tydligt genom att jag inte var skyldig att betala ytterligare belopp för något koncept. Efter det fick jag aldrig några inkomster igen och så småningom blockerade de mitt lösenord till sidan. De returnerade inte heller min initiala investering och Mr. Kevin Moran som var tilldelad verkställande direktör besvarade aldrig mina samtal igen. Företaget svarar inte på mina e-postmeddelanden. Jag har dokument som bevisar att jag lurades.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Andrés, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Capital Hedge Management, vi är verkligen ledsna för det du har gått igenom ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Hälsningar.

   • Andres Corrales svar

    De kontaktade mig genom ett företag i Spanien som heter Rempire trading, säljare av Megalodon-systemet. De fungerade som en introduktionsmäklare för Capital Hedge. Ägaren till Rempire har sagt till mig att de också lurades.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej igen Andres, har du av någon chans information som webbplatsen för denna Rempire Trading eller Megalodon? Vad handlade det exakt om? Vi är intresserade av denna typ av information.

     hälsningar

 10. Tack svar

  hej de (kapital säkringshantering) bad mig om stora summor pengar förmodligen för att generera bra vinster, men nu när jag ser alla dessa kommentarer kommer jag naturligtvis aldrig att göra det

  tack rekommenderade mäklare och jag är så ledsen för de som lurades

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej "tack", du har gjort det bra att undersöka företaget innan du investerade. Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Hälsningar.

 11. Manuel Gaibor svar

  Hej, jag har en investering i det här företaget och de frågar oss hela tiden i 7 månader om att det vi hade tjänat har ökat med 277% jämfört med det tidigare kapitalet som finns, det kan hjälpa mig.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Capital Hedge Management ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Hur fortsätter de att fråga? Vad pratar du om? Har du försökt ta ut dina pengar?

   Hälsningar.

 12. Alexander svar

  Hallå
  Jag är från Ecuador och jag letar efter mer information.
  0961155999

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alexander, ja allt vi vet publiceras här i analysen om Capital Hedge Management, hur kom du till dem?

   Hälsningar.

 13. Martha svar

  Hej, jag har också en investering med detta företag och jag skulle vilja veta hur verkligt det är för nu ber de mig att sätta in pengar för sttp (secure token transfer protocol). Om någon har någon erfarenhet skulle jag vilja veta. Tack.

  • Gustavo Salazar svar

   Hej, Martha
   Just nu är jag i samma situation och jag skulle vilja veta vilken sida du kommer från och vilken grupp investerare du befinner dig i.
   Jag är från Colombia och jag är i en grupp investerare som kommer från Ecuador ledd av Wilson som är den ansvariga mäklaren.
   De ger mig tidsfristen för att göra denna betalning till den 29: e denna månad

   • isabel svar

    Du kan lämna ditt nummer till mig. Jag är från Ecuador. Jag har fortfarande en investering i det här företaget.
    Vet någon om det är lagligt?

   • isabel svar

    Hej Gustavo, jag är från Ecuador, lämna mig ditt nummer. Liksom du har jag en investering i det här företaget och sedan gjorde jag den nämnda betalningen. Enligt berättar de för mig att betalningen kommer att göras fram till 10 juni
    Jag skulle vilja veta om detta företag är lagligt.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Gustavo, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Capital Hedge Management ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

    Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Martha, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Capital Hedge Management ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden? Oavsett vad du sätter in för STTP har vi aldrig hört förut, se upp, vi pratar om en oreglerad mäklare.

   Hälsningar.

 14. Marisol Valladares svar

  Det jag inte tycker om det här företaget är att om du betalar dina skatter för att de inte börjar betala direkt, vill du att alla människor ska betala och det är förmodligen att de betalar för mig, det här är en LUR, de gör inte ' inte ens vill ange företagets exakta adress. Att han kontaktas, han kan inte ringa ett videosamtal eftersom han säger att han inte är auktoriserad så att de kan se det ... Dessutom vill mannen inte att de ska utreda företaget blir han arg och om alla är i ordning skulle det vara tillåtet att utreda eftersom det är stora pengar som vi har inverterat ..

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Marisol, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Capital Hedge Management ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske? Har du namn på personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Så de ger dig inte företagsadressen och blir arg att du undersöker? Löjigt där du tittar på det ... SE upp.

   Hälsningar.

 15. Jairo svar

  Enligt Capital Edge väntar vi på att kapitalet ska frigöras för att kunna rätta till medlen.
  När skatt har betalats ....

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jairo, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Capital Hedge Management, vi väntar på om du kunde ta ut dina pengar eller inte ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske? Har du namn på personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Hälsningar.

  • fanny svar

   Hej Jairo, om du har någon information om det här företaget, snälla hjälp mig, min pappa kommer att betala dessa skatter med det sista av sina pengar och sanningen gör ont mycket eftersom han tror att jag vill hjälpa honom att inse att det är en bluff .

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej fanny, tack för att du delar din erfarenhet med Capital Hedge Management. Vilka skatter pratar du om? Be de dig om pengar för att ta ut? FÖRSIKTIG.

    Hälsningar och vi är uppmärksamma på ditt svar.

 16. Hilda svar

  Mer information om detta företag Jag har investeringar i detta företag ... Jag skulle vilja ha mer information ..

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Hilda, vi ser också fram emot fler erfarenheter från Capital Hedge Management-kunder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *