✔️ Information granskad och uppdaterad i mars 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer till Capital Holding Funds
I denna avdelning vi kommer att analysera Capital Holding Funds (kallas även av namnet: capitalholdingfunds.com), är ett fondförvaltnings- och rådgivningsföretag. Rekommenderas kapitalfonder verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om kapitalinnehavsfonder ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är kapitalinnehavsfonder ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Capital Holding Funds nämner att vara del av: Capital Holding LLC.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på St Vincent och Grenadinerna.

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Capital Holding Funds är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger Capital Holding Funds, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Capital Holding Funds erbjuder är: MT4-plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Capital Holding Funds tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Capital Holding Funds webbplats
Capital Holding Funds webbplats

Capital Holding Funds ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: lite information om de tjänster och produkter du erbjuder, avsnittet FAQ, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Capital Holding Funds 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: capitalholdingfunds.com

📞 Telefonnummer: inte tillgänglig.

📧 E-postkontakt från formuläret på webbplatsen.

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av Capital Holding Funds. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de bestämmer sig för att inte investera i ett investeringsföretag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Kapitalfonder ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Capital Holding Funds är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är ett oreglerat företag och det ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder (Saint Vincent och Grenadinerna), dessutom när man letar efter recensioner om Capital Holding Funds vi hittar många som är negativa och varnar för denna mäklare. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom HCMC (Grekland) Capital Holding Funds till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 HCMC (Grace) till Capital Holding Funds till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till HCMC: s varning i augusti 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar att Capital Holding Funds fungerar tillsammans med Xfinances y BeForex Capital, företag med oändliga klagomål och har också varnats flera gånger av tillsynsorgan. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om kapitalfonder? Vad har varit din erfarenhet?

 

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Kapitalfonder: Rating och kommentarer»

 1. Francisco svar

  De från kapitalinnehav är bedragare, innan kallade de mig för ett annat namn och nu heter de det och jag är säker på att de om några månader kommer att kalla mig vid ett annat namn för att fortsätta bedrägeri!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Francisco, tack för din kommentar om Capital Holding Funds. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. mariana svar

  Denna företagsbedrägeri ville inte ge mig pengarna och nu har de kommit undan, hur kan jag göra det?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mariana, tack för att du kommenterar Capital Holding Funds. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *