Bux mäklare

Kommentarer till Capital Limited Investments

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Kapitalbegränsade investeringar (även kallad capitallimitedinvest.com), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas kapitalinvesteringar verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Capital Limited Investments ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är kapitalbegränsade investeringar ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Capital Limited Investments.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Han nämner att han är baserad i Australien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Capital Limited Investments, vi noterar att det erbjuder 2 olika typer av konton / planer: Klassisk plan och Pro-plan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Klassisk plan- Minsta initiala insättning på 100 USD, omedelbara insättningar, omedelbara uttag och premiumfunktioner.

Pro-plan- Minsta initiala insättning på $ 1.000, omedelbara insättningar, omedelbara uttag och premiumfunktioner

Capital Limited Investments kontotyper
Capital Limited Investments kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Capital Limited Investments erbjuder är: Capital Limited Investments egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Capital Limited Investments tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Capital Limited Investments webbplats
Capital Limited Investments webbplats

Capital Limited Investments tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, ekonomisk kalender, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Kapitalbegränsade investeringar 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: capitallimitedinvest.com

📞 Telefonnummer: har inte
📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av Capital Limited Investments. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Kapitalbegränsade investeringar <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Kapitalbegränsade investeringar är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det är en oreglerad mäklare när man letar efter recensioner om Kapitalbegränsade investeringar Vi hittade inga andra recensioner, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2021 tillkom CNMV Kapitalbegränsade investeringar till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Capital Limited Investments? Vad har du upplevt?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Kapitalbegränsade investeringar: Betyg och kommentarer»

 1. Carmen svar

  Jag investerade i den här sidan och det är en fullständig bluff, det låter mig inte ta ut pengarna.
  Det gör det möjligt att "investera" igen och det genererar förmodade vinster, men det tillåter inte att ta ut ens en €.
  Jag bestämde mig för att kontakta dem per post (vilket är den enda kontaktform de har) och de skickar tillbaka mina e-postmeddelanden, omöjligt uppdrag.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carmen, tack för att du kommenterade Capital Limited Investments. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Augustine svar

  God morgon investerade jag mycket pengar i det här företaget och nu när jag har bett att ta ut svarar ingen på mina meddelanden. Vad jag gör? Jag är desperat utan mina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Augustine, tack för att du kommenterade Capital Limited Investments. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.