Kommentarer om Capital Swiss

 

➡️ I det här avsnittet Vi kommer att analysera Capital Swiss (även kallat med namnet: capital-swiss.com), är en mäklare av Forex och CFD. Rekommenderas Capital Swiss verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Capital Swiss ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Capital Swiss ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Huvudstaden Schweiz nämner att vara en del av: ingen information om detta.

❌ När det gäller din läge, företaget Nej nämner var den är baserad.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Capital Swiss den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Capital Swiss är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Huvudstaden Schweiz, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 4 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Grundläggande konto: insättning av € 25.000, daglig forskning och information, handel på datorer och mobiler, videohandledningar.

Guldkonto: insättning på € 100.000, daglig forskning och information, datorhandel och mobilhandel, videohandledningar, seminarier.

Premiumkonto: insättning på € 500.000, daglig forskning och information, handel på datorer och mobiler, videohandledningar, seminarier, kontoansvarig, sms-nyheter.

VIP-konto: insättning på € 1.000.000, daglig forskning och information, handel med datorer och mobiler, videohandledningar, seminarier, kontoansvarig, sms-nyheter, premium daglig analys, premium kundservice.

Capital Swiss kontotyper
Capital Swiss kontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Capital Swiss erbjuder är: MetaTrader5.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Huvudstaden Schweiz tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Capital Swiss hemsida
Capital Swiss hemsida

Huvudstaden Schweiz ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: vi ser några förklaringar av produkterna som Capital Swiss erbjuder, förklaringar av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Huvudstaden Schweiz

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: capital-swiss.com

📞 Telefonnummer: + 44 (208) 08976698

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade Capital Swiss. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Huvudstaden Schweiz

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tycker vi att det schweiziska företaget Capital är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2021 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, Tja, det erbjuder knappast juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌

⛔ Observera ⛔: in September 2021 CONSOB (Italien) lades till Huvudstaden Schweiz till din lista över bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning i september 2021 ⚠️


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Capital Swiss? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Capital Swiss: värdering och feedback»

 1. Guille0000 svar

  Jag blev lurad av den här mäklaren, jag vet inte vad jag ska göra..

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Guille0000, tack för din kommentar om Capital Swiss. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *