✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Grundläggande information

🌐 webbplatscapital-treasure.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adress71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, England, WC2H 9JQ
🕑 Webbplatsens ålderWebbplats registrerad på:
2023-08-16
FöretagstypFinansiella produkter mäklare

Vad är Capital Treasure?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Kapitalskatt Det är en mäklare av finansiella produkter.

Kontotyper

Företaget har 5 typer av konton

kontonInvesteringar
SilverplanMinst $30
GuldplanMinst $500
DiamantplanMinst $1.000
Platina PlanMinst $2.000
Ruby Plan Minst $3.000

Information på webben

kapitalskattens webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av webbplatsen Capital Treasure, som är capital-treasure.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Detta företag tillhandahåller begränsade uppgifter, endast med en direkt kontakt e-post: [e-postskyddad]. Vad betyder det här? Ett företag som inte tillhandahåller mer kontaktinformation är ett oroande tecken. Föreställ dig att du har ett problem eller klagomål och inte har något annat sätt att kommunicera med dem. Det låter riktigt illa, eller hur?

* Förordningen om kapitalskatt

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats

Sanningen är att här hittar vi verkligen ALARMANDE information. Detta företag nämner att det är reglerat i Storbritannien men ger oss inte tillräckligt med information för att verifiera att denna förordning är verklig. Detta får oss att tro att företaget försöker lura oss om sin reglering. Var mycket försiktig med dessa typer av företag!

???? Capital Treasure slutlig värdering ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Capital Treasure är en handelsplattform som erbjuder valuta- och kryptovalutatjänster. Den påstår sig vara baserad i Storbritannien, en plats som anses säker. Vi misstänker dock att denna information kan vara falsk och användas för att vilseleda kunder. Dessutom anser vi att dess reglering också är fiktiv och används för att lura. Slutligen bör det noteras att bolaget lovar mycket hög avkastning som vi anser är falsk, vilket förstärker oron för dess transparens och tillförlitlighet.

🚨🚨Av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Har inga uppdateringar

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Capital Treasure.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Capital Treasure

Om du letar efter information om hur du gör anspråk på ditt kapital om du har blivit lurad rekommenderar vi att du läser avsnittet med vanliga frågor. Där hittar du ett avsnitt dedikerat till detta ämne, där vi erbjuder detaljerad vägledning och steg att följa för att försöka få tillbaka dina pengar.

Hur man rapporterar Capital Treasure

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller och vill rapportera den rekommenderar vi att du läser avsnittet med vanliga frågor nedan. Där hittar du det bästa sättet att gå vidare med ditt klagomål mot företaget.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Capital Treasure?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Vi har förberett en ranking av de bästa mäklarna som vi rekommenderar. Du kan konsultera den för att hitta pålitliga alternativ som passar dina investeringsbehov.

Hur kan jag rapportera Capital Treasure?

Hur du rapporterar till Capital Treasure beror på din plats. Du bör kontakta ditt lands finanstillsynsmyndighet. Dessutom kan du skriva en kommentar till oss om den här recensionen så hjälper vi dig gärna med att göra din rapport.

Är Capital Ttreasure pålitlig?

Nej, det här företaget är inte pålitligt. Den presenterar många oegentligheter, såsom brist på detaljerad information, en plats som påstår sig vara säker och en påstådd förordning som vi anser är falsk. På grund av dessa faktorer erbjuder Capital Treasure inte solid support och är inte säkert.

Hur får man tillbaka pengar från Capital Treasure?

Om du vill veta hur du återställer ditt kapital från Capital Treasure har vi utarbetat en detaljerad guide som förklarar steg-för-steg-processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag. Du kan konsultera den här för att få all nödvändig information, här.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Capital Treasure: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Joaquin svar

  Det här företaget är inte pålitligt. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Joaquín, tack för att du skriver om Capital Treasure. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *