Annonsera med oss

Kommentarer om kapitalanvändning
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Kapitalanvändning (kallas även av namnet: capitalusage.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen kapitalanvändning för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om kapitalanvändning ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är kapitalanvändning ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

❌ Kapitalanvändning nämner att vara en del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det är inte reglerat i det landet, så vi tror att det är falsk information.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Uppmärksamhet: Kapitalanvändning är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Capital Usage, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton: Silverkonto, Guldkonto och Platinakonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: minsta initiala insättning på € 5.000, utnyttja upp till 1: 200, femte decimal, 25% bonus.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 25.000, utnyttja upp till 1: 400, femte decimal, 50% bonus, 25% swaprabatt.

Platinakonto: minsta initiala insättning på € 50.000, utnyttja upp till 1: 600, femte decimal, 100% bonus, 50% swaprabatt, gratis VPS.

 

Kontotyper för kapitalanvändning
Kontotyper för kapitalanvändning

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera Vad kapitalanvändning erbjuder är: Kapitalanvändning WebTrader.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Capital Usage tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Webbplats för kapitalanvändning
Webbplats för kapitalanvändning

Kapitalanvändning ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live-diagram, information om de produkter du erbjuder, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Kapitalanvändning 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: capitalusage.com

📞 Telefonnummer: +44 7828 638662

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av kapitalanvändning. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de bestämmer sig för att inte investera i ett investeringsföretag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Kapitalanvändning ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Kapitalanvändning är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - ”offshore”, inte särskilt transparent, erbjuder inte juridisk information, är inte registrerad (eller är registrerad i en skatteparadis) och saknar också förordning (icke-reglerat företag). ❌ Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2021 tillsattes FCA Kapitalanvändning till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FCA: s oktober 2021 warning️ varning

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

📌 Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om kapitalanvändning? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

8 kommentarer om «Kapitalanvändning: Betyg och kommentarer»

 1. Agustin svar

  Företaget som sponsrar CAPITAL USGE är ett pyramidbedrägeriföretag som verkar genom banker som är etablerade i skatteparadis i Europa. De erbjuder dig att börja med lite pengar, men sedan krossar de dig med samtal och erbjuder dig förmåner på upp till 30% per månad och sedan uppfinner de ett projekt som stöds av ett kontrakt och skyddas av FSCS (Financial Services Compensation Scheme) som senare blir ut för att vara en bluff, och paramas recochineo berättar att du går för att klaga till FCA och att paramas inri inte regleras av denna myndighet av engelsk nationalitet.
  "DE ÄR NÅGRA SINBERGUENZAS OCH NÅGRA BEDRÄGARE."

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Agustin, du har helt rätt, vi har fördömt det länge, DE ÄR INTE REGLERADE, de är bedrägerier, tror inte på någonting, de vill bluffa dig. Tack för att du kommenterade kapitalanvändning. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan läsa en recension om den här mäklaren här: https://brokersrecomendados.com/capital-usage-comentarios

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 2. Agustina svar

  Och här bad jag om hjälp med kapitalanvändning men du berättar för mig samma sak och samma kommentar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Agustina, DE ÄR INTE REGLERADE, de är bedragare, tror inte på någonting, de vill bluffa dig. Tack för att du kommenterade kapitalanvändning. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan läsa en recension om den här mäklaren här: https://brokersrecomendados.com/capital-usage-comentarios

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 3. Agustina svar

  Jag investerade i kapitalanvändning 250 förmodligen vann jag 700 Jag kan inte ta ut och nu säger han att jag investerar 4000 k min rådgivare ger mig pengarna och sedan när jag tjänar 50 tusen returnerar jag dem men först anger jag det och sedan kan jag ta ut ser jag det är väldigt konstigt, jag litar inte på, men de pressar på mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Agustina, tro inte på någonting, de vill bluffa dig. Tack för att du kommenterade kapitalanvändning. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 4. Gustavo svar

  Jag kan inte ta ut mina pengar, jag ringer varje dag och de deltar inte längre i mig, finns det något jag kan göra?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gustavo, tack för att du kommenterade kapitalanvändning. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *