Kommentarer till capital4bank

I denna avdelning vi kommer att analysera kapital4bankmÀklaren, Àr en Forex-, CFD- och kryptovalutamÀklare. Rekommenderas verkligen kapital4bank att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag? Vi vill klargöra att Capital4banks webbplats inte Àr pÄ spanska, men ÀndÄ pÄ grund av meddelanden frÄn spansktalande kunder har vi beslutat att granska företaget.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Capital Com Investment LTD.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom kapital4bank inte nĂ€mner absolut ingenting om nĂ„gon reglering, tyder allt pĂ„ att det Ă€r en icke-REGLERAD mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av capital4bank, noterar vi att det erbjuder Fyra kontotyper: mikrokontot, standardkontot, premiumkontot och VIP-kontot.

Micro-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ 100 $, upp till 1: 500 hÀvstÄng, ingen provision.

Standardkonto- Minsta initial insÀttning pÄ 500 $, upp till 1: 300 hÀvstÄng, ingen provision, telefonhandel tillgÀnglig, fondförvaltning tillgÀnglig.

Premiumkonto: Minsta 25.000 1 $ första insÀttning, upp till 100: XNUMX hÀvstÄng, ingen provision, telefonhandel tillgÀnglig, fondförvaltning tillgÀnglig.

VIP-konto: Minsta 100.000 1 $ första insÀttning, upp till 100: XNUMX hÀvstÄng, ingen provision, telefonhandel tillgÀnglig, fondförvaltning tillgÀnglig.

Du kan se Ànnu fler funktioner om kontotyperna för kapital4bankmÀklaren (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Capital4banks kontotyper
Capital4banks kontotyper

den plattformar att fungera som capital4bank erbjuder Àr: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som kapital4bank tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

Capital4banks webbplats
Capital4banks webbplats

capital4bank tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade (kom ihÄg att det Àr pÄ engelska): förklaring av de produkter som erbjuds, förklaring av grundlÀggande begrepp i handeln, pips-kalkylator, ekonomisk kalender, bland andra funktioner ...

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Övrig information om kapital4bank

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: capital4bank.com

Telefonnummer: tillhandahÄlls inte

E-post: tillhandahÄlls inte

 

>>> VĂ€rdering av kapital4bank <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att capital4bank-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig för: de ger vĂ€ldigt lite information om dem, de Ă€r baserade i Saint Vincent och Grenadinerna, de nĂ€mner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket indikerar att det Ă€r Reglerad, utöver detta, nĂ€r vi letar efter andra vĂ€rderingar eller Ă„sikter om företaget, har vi inte hittat nĂ„gonting, vilket tyder pĂ„ att det Ă€r en ”ny” mĂ€klare, utan erfarenhet.

 

Uppdatering frÄn oktober 2019: CNMV, spansk tillsynsmyndighet, har varnat för kapital4bank

 

Uppdaterad 2 oktober 2019: CONSOB, italiensk tillsynsmyndighet, har varnat för kapital4bank

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om capital4bank? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

15 kommentarer om «capital4bank: Betyg och kommentarer»

 1. Del Valle svar

  De Àr bedragare, min man investerade pengar dÀr han inte hade, de lovar villor och slott, de fÄr dig att tjÀna pengar, sedan ber de dig om mer pengar, de pressar dig. Min man ville göra ett uttag och de bad honom att investera upp till 10.000 10.000 euro för att kunna ta ut, vilket Àr ovanligt. En man som heter Max, Àr en oförskÀmd, bedragare, allt ser trevligt ut, jag har chatten med denna onda född dÀr han sÀger till min man, "Om du inte sÀtter in 447448227898 XNUMX euro lÄter jag dig inte ta en slant" .. Och jag lÀmna numret sÄ att inte lita pÄ om de ringer dig dit. +XNUMX ..

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Del Valle, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet (eller i det hÀr fallet din mans) med capital4bank, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   Det Àr synd att de gör det, att de ber om pengar för att ta ut dina pengar, det talar verkligen mycket dÄligt om detta företag.

   HĂ€lsningar.

 2. San svar

  Och eftersom pengarna Ätervinns ringer jag och de kontaktar mig inte lÀngre och jag sÀtter ett mejl som sÀger att det inte lÀngre finns

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej San, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med capital4bank ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av det hÀr företaget? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Har du försökt att kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e-postmeddelande?

   HĂ€lsningar.

 3. Hoppas Suarez svar

  Jag rekommenderar det inte, de Ă€r bedragare, de Ă€r vĂ€ldigt snĂ€lla, de lovar dig himlen, du öppnar kontot och de fĂ„r dig att tjĂ€na pengar, sedan börjar de ringa och ringa efter mer pengar och pĂ„ ett oförskĂ€mt sĂ€tt och de blir till och med arg , Jag tog kontrollen över mitt konto och fick det att ladda upp pĂ„ mitt eget sĂ€tt. NĂ€r jag gör uttag berĂ€ttar de att jag mĂ„ste vĂ€nta 3 mĂ„nader pĂ„ ett kontrakt som aldrig fanns, de 3 mĂ„naderna gick och lögnerna blockerade min man och jag har nĂ€stan € 4500 som de stal, jag har ljud, videor och allt för att bevisa det sĂ„ fall inte för det !!!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Esperanza, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med capital4bank, vi Àr mycket ledsna att lÀsa din situation ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av det hÀr företaget? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Vi Àr intresserade av att du delar dessa videor, ljud som du nÀmner ...

   HĂ€lsningar.

   • Hoppas Suarez svar

    Hej om det var vilseledande reklam pÄ internet, jag har namn och e-postmeddelanden, Whattsap-fotosamtal och allt Àr vÀldigt trevligt först och de trycker pÄ dig för mer pengar sÄ skrattar de till och med dig vad synd !! Allt som kan hjÀlpa till med nöje.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Esperanza, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med capital4bank ... Har du denna publicitet som du nÀmner för alla fall? Har du mejl eller telefonnummer?

     HĂ€lsningar.

 4. anonym svar

  allt Àr smÀrtsamt, de har utnyttjat kundens goda tro. Det vÀrsta, fru Collins, kallar sig mÀklare. lita inte pÄ.
  De lovar dig vinster, med bedrÀgeri fÄr de dig att sÀtta in pengar som du inte har, sedan pÄ ett fiktivt sÀtt fÄr det dig att förlora allt, de har redan fÄtt inkomsterna, de har behÄllit kommissionens verksamhet och vid tidpunkten för in, oh överraskning, allt kapital Àr förlorat.
  De Àr pirater

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej “anonym”, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med capital4bank, vi Ă€r mycket ledsna att lĂ€sa din situation ... Kan du berĂ€tta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihĂ„g hur du hittade dem? För en annons pĂ„ internet kanske? Har du namn pĂ„ personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   HĂ€lsningar.

 5. PEREZ svar

  Hej Vania ... Jag mÄste ha lite mer information om CAPITAL4BANK ... och i vilken utstrÀckning har du drabbats ... .. eftersom jag ocksÄ har ett allvarligt problem med denna plattform.
  HÄLSNINGAR

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Perez, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med capital4bank, det du nÀmner om den hÀr mÀklaren Àr verkligen smÀrtsamt. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du först hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 6. Vania rivera svar

  De Àr inte reglerade och de sliter dig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej “Vania”, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med capital4bank, det du nĂ€mner om den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r verkligen smĂ€rtsamt. Kan du berĂ€tta mer om din erfarenhet av detta företag?

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *