✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Capital Recovery Specialist. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Capital Recovery Specialist och vi kommer att berätta varför vi kom fram till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatscapitalrecoveryspecialist.com
???? företaget*nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformSpecialist för kapitalåtervinning
📌 Adress3WTC 175 Greenwich Street 55th Floor New York, NY 10007 USA

⚠️ Capital Recovery Specialist nämner inte vem som äger det, företaget ligger i USA, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Vi går nu vidare för att analysera kontotyperna som erbjuds av Capital Recovery Specialist, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Webbplats för Capital Recovery Specialist

Capital Recovery Specialist ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter de erbjuder, tillgångskalkylator, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

1 (646) -444-8167

???? Slutlig värdering av specialist för kapitalåtervinning ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED specialist på kapitalåtervinning.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Capital Recovery Specialist:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2023Vi får ett stort antal meddelanden från Capital Recovery Specialist-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

[demokrati id=”7273″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Capital Recovery Specialist.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av kapitalåtervinningsspecialist

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar specialist för kapitalåtervinning

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Capital Recovery Specialist?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Capital Recovery Specialist en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Capital Recovery Specialist är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Capital Recovery Specialist pålitlig?

Nej. Capital Recovery Specialist är inte pålitligt, mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Capital Recovery Specialist?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Capital Recovery Specialist?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

14 kommentarer om «Är Capital Recovery Specialist en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Edgar M svar

  Hallå! De kontaktade mig först via e-post, jag antar att de hittade min e-post från databasen EZ Trade, där jag investerade för flera år sedan. Jag delar mejlet med dig som David Miller skickade till mig, efter att ha haft ett samtal med honom med den förmodade processen som jag borde följa, fram till denna punkt hade de inte bett mig om pengar, men allt verkade ganska konstigt för mig. Tack för att du bekräftar att det är bedrägeri.

  Hej Edgar,

  Tack för att du svarar.

  Bifogat hittar du den nödvändiga dokumentationen som behövs för att du lagligt ska kunna starta din anspråksprocess, som jag förklarade i mitt tidigare e-postmeddelande.

  Kom ihåg att det totala kapitalbeloppet som återställs för dina vägnar från UniCredit-bankerna är: ($36,664.10 XNUMX USD).

  Vi hjälper dig med allt som krävs av UniCredit-bankerna för att garantera ett framgångsrikt anspråk.

  Vänligen kontakta supporten @unicreditbanks .eu så snart som möjligt och låt dem veta att du kontaktades av oss och informerade dig om din rätt att kräva din återbetalning.

  Observera att du måste skicka en av de nödvändiga dokumenten som nämns nedan till UniCredit Banks som bevis på identifiering, konceptet är känt som (CSC).

  ✔ Färgkopia av identifikationsdokument/pass/körkort på båda sidor. Kontrollera att dokumentet du skickar inte har upphört att gälla. Se till att dokumentets fyra kurvor är synliga.

  ✔ Eller, färgkopia av bevis på hemvist, bosättningsbevis, fastighetsskatt, elräkning såsom (el, vatten, gas).

  Och det här är alla företag som de nämner i det första e-postmeddelandet, de måste ha en enorm databas:

  Coperstone, Pepperdyne, Options Trading, Binära Optioner, Options XO, FX Forex, EZ Trade, EUR Trade, Stanley Capital, Wirecard

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Edgar, du har gjort en bra undersökning, tack för att du skriver, vi vet redan att allt är en fälla, det är ett företag som aldrig återvinner något och lurar kunderna genom att säga att de redan har återhämtat sig och det är inte sant, du betala dem provisionen eller transaktionsavgiften eller vad du nu vill kalla det och det slutar med att du förlorar pengar. Tack för din kommentar Capital Recovery Specialist. Det här företaget är en BLEDRIGER.

   De är vanligtvis förknippade med samma som lurat dig tidigare, de är en del av samma grupp av bedragare. Prata med vår CHAT, de kommer att hjälpa dig, de från Capital Recovery Specialist ÄR FAKE ADVOKATER!!! Skicka inte pengar till dem, de vill få ut så mycket pengar från dig med lögner, de är inga riktiga advokater.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Ernesto Comas svar

  Hej: kapitalåtervinning kontaktade mig, de säger att de kommer att få tillbaka mina förlorade pengar för flera år sedan.
  De säger att jag inte behöver betala absolut någonting, bara transaktionsavgiften för banken (UniCredit Bank) för att överföra pengarna ($36.000 XNUMX) till mitt konto.
  Ett meddelande identiskt med Diegos, mottaget efter att ha pratat med en viss David Miller, en advokat!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ernesto, allt är en fälla, det är ett företag som aldrig återvinner något och lurar kunder genom att säga att det redan har återhämtat sig och det är inte sant, du betalar provisionen eller transaktionsavgiften eller vad du nu vill kalla det och du avslutar att förlora pengarna. Tack för din kommentar Capital Recovery Specialist. Det här företaget är en BLEDRIGER.

   De är vanligtvis förknippade med samma som lurat dig tidigare, de är en del av samma grupp av bedragare. Prata med vår CHAT, de kommer att hjälpa dig, de från Capital Recovery Specialist ÄR FAKE ADVOKATER!!! Skicka inte pengar till dem, de vill få ut så mycket pengar från dig med lögner, de är inga riktiga advokater.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Diego alonso svar

  Hej, det här företaget har nyligen kontaktat mig, detta är det senaste mailet de lämnade till mig, vet du om det finns någon risk om jag fortsätter med processen:

  Hej Diego,

  Det var trevligt att prata med dig idag. Bifogat hittar du den nödvändiga dokumentationen som behövs för att vi ska kunna representera dig juridiskt i denna fråga, som jag förklarade i vårt tidigare samtal.

  Det totala kapitalbeloppet som återställs för din räkning är: ($36,664.10 XNUMX USD).

  Kom ihåg att när vi har slutfört återställningsprocessen och du har fått det totala beloppet på ($36,664.10 12.7 USD), kommer vi att skicka dig en räkning på XNUMX % av det totala beloppet som återvinns som en upphittaravgift.

  Dessutom kommer vi att hjälpa dig med allt som krävs av UniCredit-bankerna för att garantera ett framgångsrikt anspråk.

  Som juridisk institution behöver vi känna till våra kunder och verifiera deras identitet. Denna åtgärd syftar till att förhindra identitetsstöld, ekonomiskt bedrägeri, penningtvätt och finansiering av terrorism (konceptet är känt som CSC).

  Observera att du måste skicka oss dessa dokument så snart som möjligt:


  Färgkopia av identifikationsdokument/pass/körkort på båda sidor. Kontrollera att dokumentet du skickar inte har upphört att gälla. Se till att de fyra kurvorna i dokumentet är synliga.

  Eller färgkopia av bevis på hemvist, bosättningsbevis, fastighetsskatt, elräkning såsom (el, vatten, gas).

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Diego, risken är i grunden att det är ett företag som aldrig återvinner något och lurar kunderna genom att säga att det redan har återhämtat sig och det är inte sant, du betalar provisionen och det slutar med att du förlorar pengarna. Tack för din kommentar Capital Recovery Specialist. Det här företaget är en BLEDRIGER.

   De är vanligtvis förknippade med samma som lurat dig tidigare, de är en del av samma grupp av bedragare. Prata med vår CHAT, de kommer att hjälpa dig, de från Capital Recovery Specialist ÄR FAKE ADVOKATER!!! Skicka inte pengar till dem, de vill få ut så mycket pengar från dig med lögner, de är inga riktiga advokater.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Anonym.. svar

  God eftermiddag,

  Nåväl, för en tid sedan blev jag lurad av ett företag, för närvarande heter det här företaget några advokater, de säger att de hjälper dig att få tillbaka dina pengar, advokaten har ännu inte talat, bara sekreteraren.

  De säger att de hjälper till att få tillbaka mina pengar, när de betalar mig måste jag betala dem en betalning, säger de senare, sätt in mig. Jag vet inte riktigt att det är så.

  Hur kan jag veta om det är sant eller inte?

  Tack kan du ge lite information.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anonym, tack för din kommentar Capital Recovery Specialist. Det här företaget är en BLEDRIGER.

   De är vanligtvis förknippade med samma som lurat dig tidigare, de är en del av samma grupp av bedragare. Prata med vår CHAT, de kommer att hjälpa dig, de från Capital Recovery Specialist ÄR FAKE ADVOKATER!!! Skicka inte pengar till dem, de vill få ut så mycket pengar från dig med lögner, de är inga riktiga advokater.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Anonym svar

  Var det någon som kunde få tillbaka sina pengar? De ber mig om ett förskott för att kunna returnera mina pengar, men de är så enträgna att det luktar som att de vill lura mig. Jag ser fram emot fler åsikter om dessa karaktärer. Tack.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anonym, tack för din kommentar Capital Recovery Specialist. Det här företaget är en BLEDRIGER.

   De är vanligtvis förknippade med samma som lurat dig tidigare, de är en del av samma grupp av bedragare. Prata med vår CHAT, de kommer att hjälpa dig, de från Capital Recovery Specialist ÄR FAKE ADVOKATER!!! Skicka inte pengar till dem, de vill få ut så mycket pengar från dig med lögner, de är inga riktiga advokater.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. valentino svar

  Det här företaget kommer inte att låta dig dra dig ur. Min man blev lurad, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Valentino, Tack för att du kommenterar Capital Recovery Specialist. Det här företaget är en BLEDRIGER.

   De är vanligtvis förknippade med samma som lurat dig tidigare, de är en del av samma grupp av bedragare. Prata med vår CHAT, de kommer att hjälpa dig, de från Capital Recovery Specialist ÄR FAKE ADVOKATER!!! Skicka inte pengar till dem, de vill få ut så mycket pengar från dig med lögner, de är inga riktiga advokater.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Francisco Bernal svar

   det är rent bedrägeri, de får aldrig tillbaka dina pengar och de tar ut för mycket, det är ännu en bluff, bedrägligt företag...tjuvar!!

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Francisco, tack för din kommentar Capital Recovery Specialist. Det här företaget är en BLEDRIGER.

    De är vanligtvis förknippade med samma som lurat dig tidigare, de är en del av samma grupp av bedragare. Prata med vår CHAT, de kommer att hjälpa dig, de från Capital Recovery Specialist ÄR FAKE ADVOKATER!!! Skicka inte pengar till dem, de vill få ut så mycket pengar från dig med lögner, de är inga riktiga advokater.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *