✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Capton Holdings. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Capton Holdings och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatscaptonholdings.com
???? företaget*Capton Holdings LTD
⚖️ regleringBrasiliens reglering
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformCapton Holdings
📌 AdressBrasil

⚠️ Capton Holdings ägs av företaget Capton Holdings LTD ligger i Brasilien, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som Capton Holdings erbjuder, i det här fallet ser vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Silver$0
Gold$0
Platina$0

Information på webben

Capton Holdings hemsida

Capton Holdings ger en förklaring om de tjänster de erbjuder, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Lista över telefonnummer

+44 203319930 

+1 646 878 6157

???? Capton Holdings slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Capton Holdings.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Capton Holdings:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2022Capton Holdings är länkad till Peyton Holdings y Continental XRföretag med dåligt rykte. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Capton Holdings? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Capton Holdings.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Capton Holdings

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Capton Holdings

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Capton Holdings?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Capton Holdings en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Capton Holdings är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Capton Holdings pålitligt?

Nej. Capton Holdings är inte pålitligt, det är ett väldigt opålitligt företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Capton Holdings?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Capton Holdings?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

76 kommentarer om «Är Capton Holdings en bluff? 2023 recensioner»

 1. Edgar svar

  Jag behöver information om hur jag får tillbaka min investering...finns det någon betalning...före eller efter...snälla hjälp...företaget heter capton holdings...e-post info@capt***holdings. com...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Edgar, adressen de skickar till dig är inte riktig, de informerade oss om att de är baserade i Guatemala med ett företag av Call Center-typ, men en modig person har ännu inte dykt upp som vill ge oss den exakta adressen för att gå och göra anspråk på pengarna. Framför allt, tro inte på något de säger till dig eller deras hot, pengarna kan återvinnas, vi vet att de är i Guatemala och pengarna kan återvinnas.

   Tack för din kommentar om Capton Holdings (de brukade bluffa under namnet Peyton Holdings). Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *