Kommentarer från Cardinal Fx Trade

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Cardinal FX handel (även kallad cardinalfx.trade), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Cardinal Fx Trade för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Cardinal Fx Trade. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för att investera ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: CARDINAL LIMITED, Cardinal Fx Trade INTL Limited y Cardinal Fx Trade Africa (Pty) Ltd..

✅ När det gäller din läge, mäklaren Han nämner att han är baserad i England, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

✅ Om vi ​​analyserar mäklarreglering nämns att det regleras av CySEC, VFSC och FSCA, men återigen är inget av detta sant.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Cardinal Fx Trade, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Standardkonto, Premiumkonto och VIP-konto.

Standardkonto: minsta insättning $ 500.

Premiumkonto: minsta insättning $ 2.500.

VIP-konto: minsta insättning $ 10.000.

 • La plattform att fungera som Cardinal Fx Trade erbjuder är: plattform MT4 y Hjälpsystem.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Cardinal Fx Trade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Cardinal Fx Trade-webbplats
Cardinal Fx Trade-webbplats

Cardinal Fx Trade tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomisk kalender, recensioner, FAQ-avsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Cardinal FX handel |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: cardinalfx.trade

📞 Telefonnummer: +1 (917) 383-3676

📧 E-post: har inte.

>>> Bedömning på Cardinal FX handel <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Cardinal FX handel är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet. Dessutom, när vi letar efter recensioner om Cardinal Fx Trade, hittar vi bara recensioner som är negativa och underhållande om detta mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillkom CNMV Cardinal FX handel till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för mars 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Cardinal Fx Trade? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Cardinal FX handel: Betyg och kommentarer»

 1. Naike Azzena svar

  rädda mig, jag har också betalat 500 € min diakon som per ottenere soldi fevi investire semper di più è una truffa da denuncia alla polizia. Det är LinkedIn-profilen som jag har investerat i och truffaren. jag vet att jag tjänar jag posso dare altre informazioni. Tack på förhand

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Naike, ju mer information vi har, desto större chans har du att få tillbaka dina pengar och hjälpa fler människor att undvika denna bluff. Tack för att du skrev om Cardinal Fx Trade. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Francisca svar

  Jag kan inte ta ut mina pengar, kan någon berätta för mig hur de gjorde det?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Francisca, tack för din information om Cardinal Fx Trade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.