Kommentarer frÄn Cardinal Fx Trade

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Cardinal FX handel (Ă€ven kallad cardinalfx.trade), Ă€r en Forex- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Cardinal Fx Trade för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Cardinal Fx Trade. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för att investera ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: CARDINAL LIMITED, Cardinal Fx Trade INTL Limited y Cardinal Fx Trade Africa (Pty) Ltd..

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren Han nĂ€mner att han Ă€r baserad i England, men det finns inga bekrĂ€ftande registreringsdata, denna information Ă€r falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar mĂ€klarreglering nĂ€mns att det regleras av CySEC, VFSC och FSCA, men Ă„terigen Ă€r inget av detta sant.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Cardinal Fx Trade, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Standardkonto, Premiumkonto och VIP-konto.

Standardkonto: minsta insÀttning $ 500.

Premiumkonto: minsta insÀttning $ 2.500.

VIP-konto: minsta insÀttning $ 10.000.

 • La plattform att fungera som Cardinal Fx Trade erbjuder Ă€r: plattform MT4 y HjĂ€lpsystem.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för nÀringsidkaren som Cardinal Fx Trade tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en stor sak för mÀklaren.

Cardinal Fx Trade-webbplats
Cardinal Fx Trade-webbplats

Cardinal Fx Trade tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomisk kalender, recensioner, FAQ-avsnitt, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Cardinal FX handel |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: cardinalfx.trade

📞 Telefonnummer: +1 (917) 383-3676

📧 E-post: har inte.

 

>>> Bedömning pÄ Cardinal FX handel <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Cardinal FX handel Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man Àr försiktig, eftersom det Àr en helt olaglig mÀklare som inte Àr registrerad eller reglerad av nÄgon myndighet. Dessutom, nÀr vi letar efter recensioner om Cardinal Fx Trade, hittar vi bara recensioner som Àr negativa och underhÄllande om detta mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i mars 2021 tillkom CNMV Cardinal FX handel till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till M CNMV-varningen för mars 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Cardinal Fx Trade? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Cardinal FX handel: Betyg och kommentarer»

 1. Francisca svar

  Jag kan inte ta ut mina pengar, kan nÄgon berÀtta för mig hur de gjorde det?

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Francisca, tack för din information om Cardinal Fx Trade. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *