Kommentarer till Cardinal Holdings

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Kardinalinnehav (även kallat cardinalholdingltd.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas kardinalinnehav verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Cardinal Holdings. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Cardinal Holdings Limited.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Malta.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Cardinal Holdings, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Startup Plan, Merchant Plan och Investor Plan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Startplan: minsta initiala insättning på $100, 2% dagligen i 7 dagar.

Handelsplan: minsta initiala insättning på $5.000, 2.5% dagligen i 7 dagar.

Investerarplan: minsta initiala insättning på $20.000, 3% dagligen i 7 dagar.

Cardinal Holdings kontotyper
Cardinal Holdings kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som Cardinal Holdings erbjuder är: egen plattform.

Vi fortsätter nu med att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Cardinal Holdings tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Cardinal Holdings webbplats
Cardinal Holdings webbplats

Cardinal Holdings tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, information, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Kardinalinnehav |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: cardinalholdingsltd.com

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Kardinalinnehav <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Kardinalinnehav är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad, dessutom hittar vi bara recensioner som är negativa och roliga med denna mäklare när vi letar efter recensioner om Cardinal Holdings. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillkom CNMV Kardinalinnehav till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ varningen CNMV från juli 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Cardinal Holdings? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Cardinal Holdings: Betyg och kommentarer»

 1. Jazmin svar

  inbrottstjuvar! kinder och lögnare! De har hänsynslöst tagit bort allt jag hade sparat, det är pengar som jag behöver för att få tillbaka ja eller ja

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jazmin, tack för att du delar din erfarenhet med Cardinal Holdings Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.