Kommentarer till Cardinal Holdings

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Kardinalinnehav (Ă€ven kallat cardinalholdingltd.com), Ă€r en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas kardinalinnehav verkligen för en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Cardinal Holdings. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Cardinal Holdings Limited.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att den bygger pĂ„: Malta.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Cardinal Holdings, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Startup Plan, Merchant Plan och Investor Plan. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Startplan: minsta initiala insÀttning pÄ $100, 2% dagligen i 7 dagar.

Handelsplan: minsta initiala insÀttning pÄ $5.000, 2.5% dagligen i 7 dagar.

Investerarplan: minsta initiala insÀttning pÄ $20.000, 3% dagligen i 7 dagar.

Cardinal Holdings kontotyper
Cardinal Holdings kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som Cardinal Holdings erbjuder Àr: egen plattform.

Vi fortsÀtter nu med att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Cardinal Holdings tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en stor sak för mÀklaren.

Cardinal Holdings webbplats
Cardinal Holdings webbplats

Cardinal Holdings tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nÄgra live-diagram, information, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Kardinalinnehav |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: cardinalholdingsltd.com

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Kardinalinnehav <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Kardinalinnehav Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det Àr en helt olaglig mÀklare som inte Àr registrerad eller reglerad, dessutom hittar vi bara recensioner som Àr negativa och roliga med denna mÀklare nÀr vi letar efter recensioner om Cardinal Holdings. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i juli 2021 tillkom CNMV Kardinalinnehav till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till warning varningen CNMV frĂ„n juli 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Cardinal Holdings? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Cardinal Holdings: Betyg och kommentarer»

 1. Jazmin svar

  inbrottstjuvar! kinder och lögnare! De har hÀnsynslöst tagit bort allt jag hade sparat, det Àr pengar som jag behöver för att fÄ tillbaka ja eller ja

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Jazmin, tack för att du delar din erfarenhet med Cardinal Holdings Broker. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *