Kommentarer om Cashper
 
I denna avdelning vi kommer att analysera Cashper (även kallad med namnet: cashper.es), är en mäklare av lån. Rekommenderas Cashper verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅
 
➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Cashper Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det cashper ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.
 
Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 
❌ Cashper nämner att vara del av: Novum Bank Limited
 
❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Malta.
 
❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Cashper den har ingen typ av reglering.
 

UPPMÄRKSAMHET: Cashper är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

 
📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 
Nu kommer vi att se vilka typer av konton det erbjuder Cashper, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.
 
La plattform att fungera som Cashper erbjuder är: egen plattform.
 

Resurser | Hemsida

 
Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Cashper tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.
 

Cashpers hemsida
Cashpers hemsida

 
Cashper ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av de tjänster som erbjuds av sidan, men inte mycket mer än så här.
 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Cashper 🌐

 
🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻
 
🌏 Webbplats: cashper.es

📞 Telefonnummer: 910 052 004

📧 E-post: [e-postskyddad]
 

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Cashper. Vi genomför denna granskning och bedömning, på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företagets tillförlitlighet. Vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, tillhandahåller nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör känna till innan de bestämmer sig eller inte investerar med ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

➡️ Betyg på Cashper ⬅️

 
Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Cashper är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021
 
❌ Efter att ha undersökt denna mäklare rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett olagligt företag, klart etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är mycket otydligt, eftersom det ger nästan ingen juridisk information, inte visar data om dess registrering och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌
 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 


 
Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av de få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder, vid missförstånd eller problem, kan klaga. 📌
 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Cashper? Vad har du varit med om?

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Cashper: betyg och kommentarer»

 1. martina svar

  De lånar dig pengar och sedan lurar de dig!!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Martina, tack för din kommentar om Cashper. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med en tjänst som inte fungerar, det är bara en metod för dig att förbli engagerad utan att veta det att betala månad för månad med ditt kort, de tar pengarna från dig utan att du vet.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *