Annonsera med oss

Kommentarer till CCTMarket

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren CCTMarket, Ă€r en Cryptocurrency-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen CCTMarket för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ CCTMarket ... Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare borde veta innan de beslutar eller inte, att investera med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: PHHLT Marketing Limited.

 

NÀr det gÀller hans lÀge, MÀklaren nÀmner att han Àr baserad i: London, Àven om det i villkoren nÀmner Saint Vincent och Grenadinerna, sÄ det Àr inte klart.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: den nĂ€mner ingenting om nĂ„gon reglering, vi tror att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CCTMarket, vi noterar att de inte riktigt ger information om att Ă€ga olika typer av konton.

Las plattformar att fungera som CCTMarket erbjuder Àr: vi tror att (eftersom de inte specificerar det) CCTMarkets egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som CCTMarket tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjÀlp som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

CCTMarkets webbplats
CCTMarkets webbplats

 

CCTMarket ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om de produkter som CCTMarket erbjuder, nÄgra live-diagram, nÄgra pedagogiska videor, nyheter om marknaderna, verkligen inte mycket mer Àn detta ...

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om CCTMarket

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.cctmarket.com

Telefonnummer: + 44 2038077854

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ CCTMarket <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att CCTMarket-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr inte klart var mÀklaren verkligen Àr baserad, det Àr en oreglerad mÀklare, nÀr vi letar efter andra utvÀrderingar pÄ CCTMarket finner vi mest negativa utvÀrderingar.

 

Av dessa skĂ€l tror vi att CCTMarket inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag, Ă€r det inte bĂ€ttre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt att ta risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera i?

 

UppmÀrksamhet: I juli 2019 markerade CCTMmarket som en ekonomisk chiringuito av CNMV (spansk tillsynsmyndighet). MÀklaren Àr relaterad till mÀklare som heter 55CMT.

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CCTMarket? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

19 kommentarer om «CCTMarket: Betyg och kommentarer»

 1. elena svar

  Hej,[e-postskyddad]//:www.ccmarket.com.+44203877854.+442038077883 De Àr riktiga bedragare de tog mina pengar och nÀr de bekrÀftade mitt godkÀnnande för transaktionen den 04/2019. Jag har inte haft nÄgra nyheter och jag kan inte gÄ in pÄ deras webbplatser eftersom det inte finns nÄgra svar pÄ deras telefoner.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Elena, tack för att du delar din erfarenhet med CCTMarket. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 2. ll12 svar

  Jag hade ocksÄ kontakt med den namngivna bedragaren, Àven om det kanske Àr ett falskt namn, Carlos Rodríguez, sjÀlvklart förlorade jag alla mina pengar och nu tar ingen ansvar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej ll12, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CCTMarket, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ konsulter, e-post eller telefonnummer?

   HĂ€lsningar.

 3. Sergio Lopez svar

  Hej, jag Àr Sergio, jag blev lurad för 3 dagar sedan 4000 euro, pÄ ett nÀstan identiskt sÀtt som Manuel, de byter namn, Carlos Rodríguez mÀklaren och en viss Rafael Adams finansiören enligt dem, de har gjort det frÄn en annan plattform Med samma webbplats som kallas 55CMT, de Àr samma tikarsöner, de fick mig 3,6 BTC pÄ tvÄ dagar, naturligtvis falska och nÀr de gjorde ett uttag anvÀnde de en provision pÄ 8% av förmÄnerna i förvÀg, cirka 2200 euro, nÀr Jag sÀger till dig att jag inte kommer att betala nÄgon provision, de sÀger till mig att de inte kan fÄ tillgÄng till mina pengar för att samla in provisionen eftersom det Àr förbjudet och att tills jag betalar de inte överför nÄgot till mig, naturligtvis Àr det en anledning att stjÀla 2200 euro mer, Little jÀveler, förhoppningsvis en dag de fÄngas och betala för allt de har stulit.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sergio, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CCTMarket, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Hur vet du att 55CMT Àr ansluten till CCTMarket?

   Menar du Ä andra sidan detta företag? I sÄ fall rekommenderar vi att du lÀmnar din erfarenhet i stycke om 55CMT.

   HĂ€lsningar.

 4. Menchu svar

  De följde samma procedur med mig, som med Manuel och samma Cabrón del Samuel. De fÄngade mig genom Bitcoin -evolutionen, bara att jag var mycket mer försiktig och gick mycket lÀngre och mÀngden som jag har blivit lurad Àr mycket, mycket viktigt. BedrÀgeriet har lett mig att betala förvaltningsavgifter, försÀkringar, skatter till British Crown, Brexit -justeringar, jag tror att de har skapat skalföretag som jag överförde pengar till, de har ett viktigt nÀtverk.
  Hur som helst har jag en kÀnsla av hjÀlplöshet och undervÀrdering som frÀter mig. Mitt sista försök till kontakt var igÄr. co Jag vÀntar pÄ att lÀmna in ett klagomÄl för bluff och hyra en tjÀnst för att fÄ tillbaka en del av pengarna (men de har provisioner pÄ cirka 20% av det som Ätervunnits), har nÄgon pÄlitliga referenser till nÄgra?

  Jag tror att vi bör bilda en förening av [e-postskyddad], för vad jag upptÀcker pÄ internet Àr vi redan [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Menchu, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CCTMarket, vi Àr verkligen ledsna för det du har gÄtt igenom ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

   Är det att sĂ€ga att de bad dig om pengar och mer pengar för att ta ut? Detta Ă€r rĂ€tt?

   HĂ€lsningar.

 5. Montserrat Mas svar

  HallÄ
  Jag har ocksÄ bluffats av CCTMARKET, Samuel Frost.
  Allt Àr trassligt.
  De hÄller dina pengar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Monstserrat, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CCTMarket ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

   Vad hÀnder nÀr du försöker ta ut ditt kapital?

   HĂ€lsningar.

 6. Jose a. blackberry hÄrdvara svar

  Jag kan inte komma in pÄ sidan, tack, hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CCTMarket ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

   Försök igen att gÄ in pÄ CCTMarkets webbplats, vi har lyckats göra det.

   HĂ€lsningar.

  • Manuel Rodriguez Armijo svar

   Hej, jag lÀste just ditt meddelande. Jag antar att du har haft en annan obehaglig upplevelse som du vill rÀta ut och fixa.

 7. Manuel Armijo svar

  Jag vet inte var jag ska börja, men jag kommer att försöka vara kort (svÄr) och komma direkt till saken.

  Först: De kontaktade mig efter att ha investerat 250 € i KONTOFX. Jag trodde att de var KONTOFX, sĂ„ jag investerade mer. Jag vet inte hur de gjorde det, för jag visste inte ens att de fanns, och jag hade aldrig besökt deras portal, faktum Ă€r att inom en halvtimme efter att ha opererat med KONTOFX ringde en viss Samuel Frost, som jag trodde skulle vara frĂ„n KONTOFX ocksĂ„ och jag sa att han skulle investera ytterligare € 250. Efter det sa han till mig att gĂ„ in pĂ„ CCTMARKET-portalen för att se hur han fungerade och jag blev verkligen bortblĂ„st. NĂ€stan dubbelt sĂ„ mycket som € 250 pĂ„ 1 minut.

  Efter nÄgra dagar ringde Samuel mig igen: "Bra tid att investera, BITCOIN gÄr upp" - sa han till mig, sÄ jag investerade 1000 euro mer. NÄgra dagar gÄr, och han försöker övertyga mig att be nÄgon om mer pengar för att investera mer, men jag sa till honom att jag inte kunde göra mer. Fördelarna pÄ kontot var mer Àn 3000 euro.

  Jag sa till honom att jag ville njuta av mina förmĂ„ner lite och bad honom att överföra 300 € till mitt bankkonto. Han sa till mig att utan problem, vad jag Ă€n behövde, nĂ€r jag ville, att han skulle överföra dem till mig och att han dessutom en dag skulle lĂ€ra mig att hantera dessa operationer sjĂ€lv för att ha mina pengar och investera nĂ€r jag ville .

  Med tanke pĂ„ att dagarna gick och att jag inte gjorde överföringen bestĂ€mde jag mig för att göra det frĂ„n CCTMARKET-portalen, men sĂ„ snart jag var klar ringer en annan person frĂ„n CCTMARKET mig och förklarar att jag först mĂ„ste betala en försĂ€kringspremie pĂ„ € 1000 (nĂ„got som jag aldrig fick veta frĂ„n början, och jag har inte heller sett det visas i det kontrakt som jag skickade undertecknat).

  Uppenbarligen vÀgrar jag, och han erbjuder mig möjligheten att annullera bestÀllningen, sjÀlvklart gjorde jag det; Jag var inte villig att betala 1000 euro för att överföra 300 euro, det Àr absurt, sÄ jag skrev till Samuel och han svarade att sÄ Àr fallet och att han inte har fÄtt sin provision Ànnu, nÄgot vÀldigt konstigt, för alla mÀklare, innan Om du presenterar fördelar pÄ ditt konto debiteras provisionen. Förutom att han förklarade det för mig sÄ hÀr frÄgade jag sÄ att det inte fanns nÄgra missförstÄnd.

  HÀrifrÄn: Jag ber honom per e-post att ringa mig snarast för att klargöra denna frÄga, och den hÀr Frost försvinner i en mÄnad, e-postmeddelandena som jag skickar honom svarar han inte, samtalen till företaget som ber om honom fÄr han inte dem, e-postmeddelandena till CCTMARKETs klagomÄlsavdelning, de besvaras pÄ ett formellt sÀtt men de gör absolut ingenting, jag trodde redan att jag hade tappat mina pengar och att jag skulle behöva se hur jag skulle rapportera för att fÄ tillbaka dem.

  Det vĂ€rsta av allt Ă€r att jag inte kan komma Ă„t kontot dĂ€r mina pengar investeras, och att jag inte fĂ„r ta ut ens en euro eftersom ordern om att överföra 300 € avbröts. SĂ„ mycket som jag fyller i formulĂ€ret gör webbplattformen absolut ingenting med den informationen.

  För tvĂ„ veckor sedan ringde Samuel mig som om ingenting hade hĂ€nt, han ursĂ€ktade mig för att han var pĂ„ affĂ€rsresa i Österrike och att han inte kunde nĂ€rvara vid mig. Uppenbarligen trodde jag inte pĂ„ honom. Och han gĂ„r över och ber mig om mer pengar eftersom BITCOIN stiger. Jag sĂ€ger till honom att jag inte planerar att investera mer förrĂ€n mina pengar har överförts till mig och jag har fri tillgĂ„ng till mitt CCTMARKET-konto. Han svarar att han kommer att fixa allt, att jag ber om ursĂ€kt och att han kommer att skicka mig all information via e-post.

  Ytterligare 2 veckor gĂ„r, och det svĂ€ljs upp igen av jorden, sĂ„ jag skickade ett mer energiskt och aggressivt brev idag. En spansktalande person svarar mig i telefon och berĂ€ttar att mina förmĂ„ner, för att de ska dras tillbaka helt, mĂ„ste jag först betala en provision pĂ„ € 1500, men att lagen förbjuder dem att dras av frĂ„n förmĂ„nerna, som jag mĂ„ste betala frĂ„n min kontobank. Jag tror inte att det finns nĂ„gon lag som sĂ€ger det. Jag har bett honom att skicka all information till mig, men jag Ă€r sĂ€ker pĂ„ att han kommer att göra samma sak som Samuel, det vill sĂ€ga ingenting.

  Jag har kontaktat en specialist i dessa fall för att se vad som kan göras. Jag kommer att fortsÀtta att informera

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CCTMarket ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

   Allt du berÀttar om CCTMarket Àr verkligen vÀldigt dÄligt, istÀllet tror jag att vi direkt skulle kontakta den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land, att de ger dig sÄ mÄnga varv för att göra ett uttag och att du tappar kontakten sÄ lÀnge, det Àr en tecken Mycket dÄligt.

   HĂ€lsningar.

  • Montse svar

   Kan nÄgon berÀtta vem du har kontaktat för att göra ansprÄk?

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Montse, kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

    HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *