✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Century21 är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Century21 och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatscentury21trades.com
???? företaget* Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämnanden finns på 9628 The Fifth Avenue, New York, NY10022, USA
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-07-13
FöretagstypKryptovaluta mäklare 

Företag: ⚠️ Century21 nämner inte vilket företag det tillhör. Var mycket försiktig, vi märkte en tydlig brist på transparens.

Plats: ⚠️ Företaget nämner att vara lokaliserat i USA, men vi tror att detta är falsk information.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Century21?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Century21 är en: kryptovalutamäklare  .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
Silver$1,000
Gold$10,000
Bronze$50,000

Information på webben

century21 webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av webbplatsen Century21, som är century21trades.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: Det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Century21 Regulation

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Century21 Final Rating ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Century21 och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som USA, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall CNMV, National Securities Market Commission). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Detta företag erbjuder så hög avkastning att vi tror att de kan vara falska.

Century21 presenterar sig som en kryptovalutamäklare, som påstår sig vara belägen i USA, en plats som anses säker. Vi tror dock att denna information är falsk och kan vara ett försök att vilseleda kunder. Bolaget lämnar inga detaljer om sin reglering, vilket tyder på att det är en oreglerad enhet med en påtaglig otydlighet och allvar.

Det är viktigt att notera att Century21 har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive CNMV (National Securities Market Commission). Denna brist på reglering och klagomål tyder på att extrem försiktighet bör iakttas när man överväger affärsrelationer med detta företag. Dessutom förstärker bristen på information om vilken enhet den tillhör och löften om extremt hög avkastning, som verkar orealistiska, behovet av att vara mycket försiktig.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Det är klokt att fortsätta med extrem försiktighet med tanke på de många varningsskyltarna. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Century21:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Century21 finansiell regulator CNMV, National Securities Market Commission

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Century21.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Century21

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Century21

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Century21?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Century21?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Century21 pålitlig?

Nej. Century21 är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: De nämner att de ligger på en plats som anses säker som USA, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med. De nämner ingenting om sin reglering, vilket tyder på att vi har att göra med ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet. Företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive CNMV, vilket understryker behovet av extrem försiktighet. Dessutom anger de inte vilket företag de ingår i, vilket visar på en tydlig brist på seriositet och transparens. De erbjuder också så hög avkastning att vi tror att de kan vara falska.

Hur får man tillbaka pengar från Century21?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Century21: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Justin svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Justin, tack för att du skrev om Century21. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *