✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i CFBroker. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om CFBroker och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatscfbroker.io
???? företagetWiddershins Group Ltd.
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]
📈 PlattformMT4
📌 Platsdominica

⚠️ CFBroker ägs av Widdershins Group Ltd, företaget ligger i Dominica, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade.⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som CFBroker erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 6 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
lätt start$250
Klassiskt hem$500
estándar$1.000
Gold$10.000
Premium$25.000
Platina$50.000

Information på webben

CF Brokers hemsida

CFBroker ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, personliga erfarenheter, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? CFBroker Final Rating ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED CFBroker.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om CF Broker:

datum Uppdatering – nyheter
April 2021Klagomål mot CFBroker av CSSF (Luxemburg).
kan 2021Klagomål mot CFBroker av CNMV.
kan 2021Klagomål mot CFBroker av FMA .
November 2022 CFBroker, tillsammans med mäklarna 24 sluttid, AdamantFXTillgångsgruppFinlayOctoFinanceRymdmarknadenSupraTrade y TopTradeGroup de tillhör Widdershins Group Ltd., ett företag med ett uselt rykte, många klagomål och som redan har anklagats för bedrägeri av europeiska tillsynsmyndigheter.

Användarrecensioner

[demokrati id=”870″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med CFBroker.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av CFBroker

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar CFBroker

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera CFBroker?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är CFBroker en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att CFBroker är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är CFBroker pålitlig?

Nej. CFBroker är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från CFBroker?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till CFBroker?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «CFBroker: Betyg och kommentarer»

 1. luis svar

  Hej, jag börjar med cfbroker .io, vad jag har märkt, att rådgivaren som jag har säger att hon gör ungefär två operationer i veckan, jag kontrollerar kontot och det går till 325 dollar, jag började för ungefär två månader sedan med dem Om det inte regleras betyder det att pengarna går förlorade och det inte finns något sätt att återfå dem, är alla plattformar desamma?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej luis, lyckligtvis är inte alla desamma, men det här är BEDRÄGERI, tack för att du delar din erfarenhet med CFBroker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Omar svar

  Jag har lurats 1300 dollar tror du att det är möjligt att återställa dem? Har någon kunnat göra det?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Omar, tack för att du delar din erfarenhet med CFBroker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *