Annonsera med oss

Kommentarer till CFD Advanced
I denna avdelning vi analyserar mäklaren CFD Avancerat (även kallat med namnet: cfdadvanced.london), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas CFD Advanced verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om CFD Advanced ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är CFD Advanced ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

✅ CFD avancerad nämner att vara en del av: CFD Advanced Ltd, CFD Advanced Europe Ltd och Singidunum Ltd.

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i Australien, Cypern och Storbritannien, men eftersom det inte finns någon tydlig information om dess registrering är det omöjligt att verifiera dess plats, så vi tror att det är falsk information.

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering: de nämner att de är en mäklare som regleras av ASIC, men vi hittade ingen information på regulatorens officiella webbplats.

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CFD Advanced, vi märkte att det erbjuder 5 olika typer av konton: Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto, Diamond-konto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: minsta initiala insättning på € 10.000, 1:20 hävstång, Senior account manager, bonus upp till 20%, 4 handelssessioner per månad.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 25.000, 1:40 hävstång, Senior account manager, bonus upp till 40%, 5 - 6 handelssessioner per månad.

Platinakonto: minsta initiala insättning på € 100.000, 1:60 hävstång, Expert kontoansvarig, bonus upp till 60%, 8-10 handelssessioner per månad.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på € 250.000, 1: 100 hävstång, toppkontohanterare, bonus upp till 80%, 12 - 15 handelssessioner per månad.

VIP-konto: minsta initiala insättning på € 500.000, hävstång 1: 150, specialteam av mäklare, bonus upp till 120%, obegränsad handel per månad.

 

CFD-avancerade kontotyper
CFD-avancerade kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som CFD Advanced erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som CFD Advanced tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

CFD Advanced webbplats
CFD Advanced webbplats

CFD Avancerat ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live-diagram, ekonomisk kalender, lite information om de produkter du erbjuder, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om CFD Avancerat 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: cfdadvanced.london

📞 Telefonnummer: + 44-2039875808 | + 31-102005301 | + 32-460225079 | + 61-251109669 | + 64-99515818

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade CFD Advanced. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företagets tillförlitlighet. Vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsföretag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på CFD Advanced ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget CFD Avancerat är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat den här mäklaren rekommenderar vi att man tar försiktighet, eftersom den inte finns med i listan över register över ASIC, det organ som den nämner är reglerad, detta indikerar att de försöker utge sig för en legitim mäklare genom att manipulera data. ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om CFD Advanced? Vad har du upplevt?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «CFD Advanced: Betyg och kommentarer»

 1. Omar svar

  Hej, jag har haft problem med detta företag och jag kan inte dra mig tillbaka, jag behöver hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Omar, tack för att du kommenterade CFD Advanced. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *