Kommentarer till CFD Royal

I denna avdelning vi kommer att analysera CFD Royal-mäklaren, är en valuta- och CFD-optionsmäklare. Rekommenderas verkligen CFD Royal för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera i företaget?

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren Det nämns att vara en del av United Limited på sin hemsida, medan det i kontaktsektionen nämns att vara en del av Y2 Media Group LTD, roligt ...

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på Marshallöarna på sin hemsida, medan det i kontaktsektionen nämns att vara baserat i Saint Vincent och Grenadinerna, nyfiken ...

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, är en OREGULERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CFD Royal, vi noterar att det erbjuder 5 kontotyper: mikrokonto, minikonto, silverkonto, guldkonto och diamantkonto.

Micro-konto- Minsta $ 500 initial insättning, upp till 1: 200 hävstång, upp till 10% marginal för lån.

Det följs av Minikonto- Minsta 2.500 1 $ insättning, upp till 200: 25 hävstång, upp till XNUMX% lånemarginal, veckoseminarium.

Den tredje typen av konto är Silverkonto- Minsta 5.000 1 $ första insättning, upp till 200: 35 hävstång, upp till XNUMX% lånemarginal, veckoseminarium, personlig kontoansvarig.

Den fjärde typen av konto är Guldkonto- Minsta initiala insättning på 10.000 1 dollar, upp till 200: 50 hävstång, upp till XNUMX% lånemarginal, veckoseminarium, personligt kontoansvarigt, en-till-en-handel per vecka.

Den sista typen av konto är Diamantkonto- Minsta initiala insättning på $ 50.000, hävstång upp till 1: 300, upp till 75% för lånemarginal, veckoseminarium, personligt kontoansvarig, en-till-en-handel varje vecka, inbjudan till VIP-evenemang.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för CFD Royal-mäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

CFD Royal-kontotyper
CFD Royal-kontotyper

den plattformar att fungera som CFD Royal erbjuder är: CFD Royal egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som CFD Royal tillhandahåller på sin webbplats.

CFD Royal webbplats
CFD Royal webbplats

CFD Royal tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: grundläggande förklaringar till olika grundläggande begrepp i investeringsvärlden, såsom forex-grundläggande, teknisk och grundläggande analys, volatilitet.

 

Är CFD Royal från samma personer som Carter FS?

Därefter jämför vi webbplatsen för CFD Royal med Carter FS, en mäklare med en mycket negativt rykte, för att lära dem varför vi tror att de är samma människor. Vi kommer att jämföra med Carter FS-webbplatsen till vänster och CFD Royal till höger ...

  1. Notera den nästan identiska designen, typsnittet och texten i avsnittet ”Om oss”. Här kan du se bilden i full storlek.
CFD Royal och Carter FS, samma företags namn?
CFD Royal och Carter FS, samma företags namn?

2. Detta är huvudsidan, notera att företagslogotyperna är desamma, i samma ordning, texterna, designen och bakgrundsbilden är också praktiskt taget desamma. Här kan du se bilden i full storlek.

CFD Royal och Carter FS, samma företags namn?
CFD Royal och Carter FS, samma företags namn?

 

3. Också på hemsidan, precis som de andra två tidigare bilderna, notera designen, texten, bakgrundsbilderna, de är desamma. Här kan du se bilden i full storlek.

CFD Royal och Carter FS, samma företags namn?
CFD Royal och Carter FS, samma företags namn?

 

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om CFD Royal

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.cfdroyal.com/?lang=es

Telefonnummer: +44 2080 890 749, +44 2036086702

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att CFD Royal-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att även utan att ta hänsyn till att CFD Royal är en oreglerad mäklare, och CONSOB (italiensk finansiell tillsynsmyndighet) har utfärdat en varning mot företaget, tror vi att CFD Royal kommer från samma personer bakom CarterFS, därför gör vi inte rekommendera det. Här kan du läsa en analys och erfarenheter av Carter FS.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CFD Royal? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *