Bux mäklare

CFD-lager Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren CFD-aktier (även kallad cfdstocks.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas CFD-aktier verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar CFD-aktier. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om CFD-aktier ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är CFD-aktier ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Pacfic Sunrise UK LTD.

 

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner att de är baserade i: Storbritannien (falska).

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att detta är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Enligt kommentarer från CFD Stocls-kunder lockar webbplatsen kunder via Facebook, med reklam i sin tur via webbplatsen dubailifestyleapp.com, som har visat sig vara en bluff.

Dubai livsstil app webbplats
Dubai livsstil app webbplats

Vanligtvis här fortsätter vi med att analysera olika typer av mäklarkonton, men vi har inte kunnat hitta denna typ av information på CFD Stocks webbplats, även om vi har kontaktat deras kundtjänst, så om de ger oss kommer vi att slutföra detta avsnitt med den informationen.

CFD-aktier tillhandahåller sin egen identiska investeringsplattform för binära optioner, det vill säga CFD-aktier.

CFD-akties webbplats
CFDStocks webbplats

Om vi ​​på jakt efter resurser och hjälp för näringsidkaren kan hitta följande på CFD Stocks webbplats: ett avsnitt med olika nyheter och artiklar relaterade till finansvärlden, även om de tydligen är helt på engelska, en ordlista med termer relaterat till handel, en slags ekonomisk kalender (som också finns på engelska) och de har också ett annat avsnitt där de förklarar olika termer relaterade till investeringar, även om de också är på engelska.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om CFD-aktier 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: www.cfdstocks.com

📞 Telefonnummer: + 64-9-9402705 (Nya Zeeland) | + 47-21-984420 och + 47-21-984420 (Norge) | + 44-2033322930 och + 44-2033322930 (London, Storbritannien) | + 43-134-69999007 och + 43-134-69999007 (Österrike) | + 61-29-0561088 och + 61-29-0561088 (Australien).

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på CFD-aktier <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget CFD-aktier är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, för: även om det är en reglerad mäklare, men tyvärr är FSA-förordningen väldigt osäker och som en följd har tusentals människor blivit lurade av mäklare som regleras av detta organ; Det har kontor i länder med ett mycket dåligt rykte (Cypern och Seychellerna). När vi letade efter recensioner på CFD-aktier hittade vi flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Uppdatering september 2017⛔ : Vi har fått ett stort antal meddelanden från CFD Stocks-kunder som nämner oförmågan att ta ut sina pengar.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

 

Vad tycker du om CFD-aktier? Vad har varit din erfarenhet?

 

Vi genomför en omröstning om vilken som är den bästa mäklaren - Du kan rösta och se resultaten här


Bux mäklare

Annonsera med oss

17 kommentarer om «CFD-aktier: Betyg och kommentarer»

 1. Laura svar

  GABRIEL GRAYSON, absolut bedragare.
  De svarar inte på e-post, de tar inte samtal. Jag anser att förlorade de 5.000 250 euro plus de XNUMX som får dig att komma in, även om jag kommer att slåss till slutet.

  Vet någon om det finns fysiska kontor i London eller någon annanstans i Storbritannien?

  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Vanligtvis med den här typen av mäklare är kontoret i Europa falskt, kommer du ihåg hur du hittade dem?

   hälsningar

   • Laura svar

    Han surfar på internet och tittar på andra saker, och en slags "annons" kom ut där de gav dig möjlighet att tjäna pengar genom att investera 250 euro.

    De lovade en femton dagars rättegång. Först var allt väldigt trevligt, men det kom en tid då de inte bara rådde att lägga mer pengar utan det var nästan en påläggning.
    När jag bestämde mig för att inte investera mer, skrek den här Gabriel Grayson till och med åt mig i telefon och behöll ett WhatsApp-meddelande som ”men vad gör du? Btc fortsätter att stiga och du slösar bort tid genom att inte generera dessa vinster, vakna upp !!! ”... bland andra finesser.

    Det sista han sa till mig var att jag hade besvikit honom och inte längre var min chef. Och det blockerade mig.
    Det här är historien ... ... .fiske.

    Laura.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Laura, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CFD-aktier med oss, det vill säga att genom att inte investera mer kapital blockerade du, otroligt ... Vi hoppas att dessa kommentarer fungerar som en förebyggande hälsning.

 2. Julian svar

  hej de är tjuvar och mycket skurkar
  Jag heter en viss Laura Weiss från CFD-aktier
  Jag var övertygad och började med 300 euro
  varje gång han ringde till mig var det bara att be om mer pengar
  Och eftersom jag inte gav henne mer pengar sa hon till mig att hon inte kunde arbeta
  och att det bästa var att jag tog ut och jag blockerade kontot
  och jag tappade pengarna.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Julián, vi har faktiskt fått dem negativt betyg, kommer du ihåg hur du hittade dem?

   En hälsning.

 3. Joseph Duvan svar

  God eftermiddag

  Så vänligt kan du informera mig om svart kapital är en seriös advokatbyrå, eller är det en annan på internet?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José, om du hänvisade till Back Capital rekommenderar vi att du slutar med Den här delen,, och om du kan, berätta hur du hittade dem, en hälsning.

 4. Joseph Duvan svar

  God eftermiddag

  Så vänligt kan du informera mig om Blackberry Capital är ett seriöst advokatbyrå, eller är det ett annat som är mer av internet?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José, sanningen är att vi har sökt efter björnbärskapital men vi har inte kunnat hitta företaget. Om du kan förse oss med sin webbplats skulle det vara mycket lättare för oss att berätta om det är tillförlitligt eller inte, hälsningar .

 5. juan touma svar

  En fruktansvärd mäklare de lurade mig ut ur 17000 USD och jag stämmer dem först. Jag började med 250 USD genom en länk på en webbsida och en chef ringde mig för att bjuda in mig att delta i deras portfölj som hanterade stora huvudstäder, minimum för att komma in är 10.000 2500 usd och jag gick med på det och jag De gav bort en bonus på 3 usd med villkoret att stanna minst 25 månader och i ögonblicket av att vilja dra ut frågar de mig att jag måste betala en skatt plus deras provision som tillför 6500% vad Jag gick med på det, så jag skickade dem 252000 USD mer och aldrig De skickade pengarna och sedan ringde de mig för att ge mig en ursäkt för att de hade gjort ett misstag och skickat dem till någon annan och att de behövde mig att betala dem skatten på alla det kapital som fanns på kontot, cirka XNUMX XNUMX USD, om jag inte betalade det skulle de betala det och de behöll allt eftersom jag inte gick med på det, de blockerade mitt lösenord och jag tappade allt investerat, så nu är jag med tillbaka kapital försöker återställa något.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack så mycket för att du delar din åsikt med oss, var försiktig med Black Capital eftersom vi tror att det också är en bluff, hälsningar.

 6. Maria Eugenia svar

  De är skurkar bedragare tjuvar .. de ber och ber om pengar får dig att tro att du kommer att tjäna mycket pengar och när du vill ta ut de lägger olika hinder på dig och dessutom ber de om mer pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej María Eugenia, tack så mycket för att du delar din åsikt med oss. Kommer du ihåg hur du hittade CFD-aktier?

   hälsningar

 7. Daniel Pico Benet svar

  Mycket aggressiva, de underlättar inte uttag av pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, tack så mycket för dina kommentarer, kan vi veta hur du hittade CFD-aktier? Med vänliga hälsningar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.