Kommentarer till CFD2FXPRO

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren CFD2FXPRO (även kallad cfd2fxpro.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas CFD2FXPRO verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av CFD2FXPRO. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för investering med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Det bör noteras att webbplatsen CFD2FXPRO inte har en spansk version, vi har också fått meddelanden från spansktalande kunder.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Lion Finance Ltd.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CFD2FXPRO, vi noterar att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: mikrokontot, standardkontot och guldkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på 250 $, support dygnet runt, daglig marknadsanalys, hävstång upp till 24: 7, finansmarknadsnyheter, 1% välkomstbonus, utbildning.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 5.000 24, support dygnet runt, daglig marknadsanalys, upp till 7: 1 hävstång, finansmarknadsnyheter, 200% välkomstbonus, utbildning, webbinars och videolektioner.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 20.000, support dygnet runt, daglig marknadsanalys, hävstång upp till 24: 7, finansmarknadsnyheter, 1% välkomstbonus, utbildning, webbinars och videolektioner, kontakt med handelsrum.

CFD2FXPRO kontotyper
CFD2FXPRO kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som CFD2FXPRO erbjuder är: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som CFD2FXPRO tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

CFD2FXPRO webbplats
CFD2FXPRO webbplats

 

CFD2FXPRO ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handeln, förklaring av de finansiella produkter som CFD2FXPRO erbjuder, några videotutorials, ekonomisk kalender, handelsinstrument, ordlista, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om CFD2FXPRO |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: cfd2fxpro.com/?lang=en

Telefonnummer: 447520665025

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på CFD2FXPRO <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att CFD2FXPRO-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), när vi letar efter andra recensioner om CFD2FXPRO kunde vi inte hitta mer än negativa recensioner har CFD2FDPRO redan varnats av den italienska finansiella tillsynsmyndigheten CONSOB. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CFD2FXPRO? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *