✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer till CfdGlobe

I denna avdelning vi analyserar mäklaren cfdglobe (även kallad Cfdglobe.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen CfdGlobe för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om CfdGlobe ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det CfdGlobe ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Ilaros Group Ltd och Ilaros Group OU.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna och Estland.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CfdGlobe, vi märkte att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: minsta initiala insättning på €5.000, cirka 200 handelsinstrument, marknadsanalys.

Guldkonto: minsta initiala insättning på €10.000, nästan 200 handelsinstrument, marknadsanalys, Seniorkontoansvarig, öppningsbonus, guldspridningar, handelsrumsanalys, ekonomisk planering, riskhanteringsplanering, specialkampanjer för företag, tillgång till lukrativa VIP-evenemang, månadswebinarier, privata analytikersessioner (nivå 3 ).

Platinakonto: minsta initiala insättning på €50.000, nästan 200 handelsinstrument, marknadsanalys, Seniorkontoansvarig, öppningsbonus, Platinum-spreads, tradingrumsanalys, ekonomisk planering, riskhanteringsplanering, specialkampanjer för företag, tillgång till lukrativa VIP-evenemang, veckovisa webinarier, privata analytikersessioner (nivå 2 ).

VIP-konto: endast på inbjudan, nästan 200 handelsinstrument, marknadsanalys, Seniorkontoansvarig, öppningsbonus, VIP-spreads, tradingrumsanalys, ekonomisk planering, riskhanteringsplanering, specialkampanjer för företag, tillgång till lukrativa VIP-evenemang, Obegränsade webinarier, privata analytikersessioner (nivå 1 ).

CfdGlobe kontotyper
CfdGlobe kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som CfdGlobe erbjuder är: Sirix plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som CfdGlobe tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

CfdGlobe webbplats
CfdGlobe webbplats

CfdGlobe tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, information om tjänsterna, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om cfdglobe 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: cfdglobe.com

📞 Telefonnummer: + 44-203-807-0700

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på CfdGlobe. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på cfdglobe <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget cfdglobe är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i länder som är mycket osäkra för denna typ av åtgärder, dessutom när man letar efter recensioner om cfdglobe vi hittade många som är negativa och varnar för den här mäklaren. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 lade CNMV till cfdglobe till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”1307″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «CfdGlobe: Betyg och kommentarer»

 1. Katheryn Cedeño Suarez svar

  Hej, jag blev kontaktad av en viss Anna från CFDGlobe -företaget, först verkade det väldigt konstigt för mig eftersom det visar att hon är från ett land med en mycket konstig accent och hon talar spanska lite konstigt också men jag märkte inte det , för tillfället satte jag inte in pengarna som han frågade mig för att han inte hade det men det som oroar mig är att jag gav honom mina bankkortuppgifter för att göra betalningen dagen efter (något som jag inte kommer att göra logiskt), Jag skulle vilja veta om jag riskerar att de rånar mig när jag sätter tillbaka pengar på mitt konto 🤔

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Katheryn, vi rekommenderar att du byter den till en ny, de kan ta ut pengar eller köp på ditt kort, be din bank att ge dig en ny, bättre att vara lugn. Tack för att du delar din erfarenhet med CfdGlobe. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Jose Martinez svar

  De har lämnat mig i ruiner, kommer ifrån dem innan det är för sent, konsultera också polisen och de har sagt att jag inte kommer att kunna återfå pengarna eller det är mycket svårt

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med CfdGlobe. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *