Kommentarer till CFDIZ

I denna avdelning vi kommer att analysera CFDIZ-mĂ€klaren (Ă€ven kallad cfdiz.com), Ă€r en Forex- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas CFDIZ verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av CFDIZ. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Pro Star Griffith Corporate

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: den nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, sĂ„ vi tror att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CFDIZ, vi noterar att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: det klassiska kontot, guldkontot, platinakontot och VIP-kontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Klassiskt konto: minsta insÀttning pÄ $ 1.000, daglig information och forskning, stationÀr och mobiloperatör, videohandledning.

Guldkonto: minsta insÀttning pÄ $ 10.000, daglig information och forskning, stationÀr och mobiloperatör, videohandledning, konkurrenskraftiga spridningar, webbseminarier och seminarier.

Platinakonto: minsta insÀttning pÄ $ 25.000 XNUMX, daglig information och forskning, stationÀr och mobiloperatör, videohandledning, konkurrenskraftiga spridningar, webbseminarier och seminarier, general account manager, nyheter och SMS-signaler.

VIP-konto: minsta insÀttning pÄ 100.000 XNUMX $, daglig information och forskning, stationÀr och mobiloperatör, videohandledning, konkurrenskraftiga spridningar, webbseminarier och seminarier, general account manager, SMS-nyheter och signaler, förstklassig daglig analys, förstklassig kundtjÀnst.

CFDIZ-kontotyper
CFDIZ-kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som CFDIZ erbjuder Àr: MT4-plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som CFDIZ tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

CFDIZ webbplats
CFDIZ webbplats

CFDIZ tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av CFDIZ-finansiella produkter, ekonomisk kalender, nÀringsidkare, inte mycket mer Àn detta.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om CFDIZ |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.cfdiz.com

Telefonnummer: + 44 2080 896 417

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ CFDIZ <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att CFDIZ-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, den Àr baserad i osÀkra lÀnder, nÀr vi letar efter recensioner om CFDIZ kunde vi inte hitta nÄgon, vilket fÄr oss att tro att det Àr en mÀklare "ny". Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Enligt kundfeedback hittas CFDIZ relaterad till mÀklaren BGold Capital.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Uppdatering mars 2020: CNMV, den spanska finansiella tillsynsmyndigheten, har utfÀrdat en varning mot CFDIZ.

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CFDIZ? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

21 kommentarer om «CFDIZ: Betyg och kommentarer»

 1. Ruben Galeano Martinez svar

  De Àr bedragare
  Hur stÀmmer jag?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rubén, tack för att du delar din erfarenhet med CFDIZ. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? FrÄn vilket land lÀser du oss? För att ange vilken finansiell tillsynsmyndighet du kan kontakta.

   hÀlsningar

   • Moises villa svar

    Godnatt. Jag öppnade mitt konto i slutet av januari och allt var bra men sedan pandemin startade har jag försökt kommunicera med rÄdgivaren sedan april och jag har inte fÄtt nÄgot svar. Jag kunde kommunicera med honom en dag i maj och han berÀttade för mig att han hade testat positivt för COVID, varför han inte svarat, dÄ berÀttade jag för honom om begÀran om att ta ut pengarna som jag redan tjÀnat i en mÄnad och sedan dess har han inte svarat.
    Jag skriver och skriver dagligen och jag fÄr inget svar, jag Àr orolig att det var en bluff och att de inte svarar mig igen för de insatta pengarna. Vilken tur att jag har hittat den hÀr webbplatsen för att hitta ett sÀtt att fÄ tillbaka pengarna.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Miuses, tack för att du delar din erfarenhet med CFDIZ. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

     Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Försök att kontakta dem frÄn ett nytt nummer eller e-postmeddelande.

     hÀlsningar

 2. ALBERTO svar

  Godnatt. Den 15 april öppnade jag ett konto i CFDIZ, bara att jag frÄn och med idag inte har fÄtt svar frÄn de rÄdgivare som deltog i mig. Detta verkar redan vara en bluff. Men jag vill stödja mig för att komma ifrÄn tvivel. Jag förstÄr inte hur jag fÄr tillbaka pengarna eller för mitt konto som jag inte kan ange. Allt luktar vÀldigt illa.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, tack för att du delar din erfarenhet med CFDIZ. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Försök att kontakta dem frÄn ett nytt nummer, e-post.

   hÀlsningar

 3. Laura svar

  Jag har haft en mycket bra erfarenhet av denna mÀklare och jag har kunnat bygga ett mycket bra eget kapital tack vare den hjÀlp de gav mig, mellan utan att veta nÄgonting om denna investering, det Àr vÀrt att ge dem ett förtroende, hÀr i kommentarer Jag ser att administratörens enda argument Àr regleringen och det lÄter för mig att det Àr en viss konkurrens som vill riva ner som överallt, jag har ett textilmikroföretag och samma sak har hÀnt mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Laura, tack för att du delar din erfarenhet med CFDIZ. Även om du har en bra erfarenhet av CFDIZ rekommenderar vi mycket försiktighet eftersom vi pratar om en mĂ€klare utan nĂ„gon form av reglering och baserad i lĂ€nder som Saint Vincent och Grenadinerna.

   hÀlsningar

 4. RÄTTVIST svar

  de Àr samma som bgold kapital, det hÀr Àr deras nya namn. Webbplatser Àr sjÀlvklara kopior

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ferian, tack för informationen, vi har uppdaterat recensionen.

   hÀlsningar

 5. Ignatius Ramirez svar

  Jag har haft mina personliga pengar och företaget som jag leder i denna brocker och de har hanterat resurserna mycket bra och jag har haft god lönsamhet. Jag har inga klagomÄl om dem.
  Mycket professionell i vad de gör. Jag skulle rekommendera det blint.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ignacio, tack för att du delar din erfarenhet med CFDIZ. Även om du har en bra erfarenhet av CFDIZ skulle vi aldrig rekommendera detta företag eftersom det Ă€r en oreglerad mĂ€klare (vilket gör en investering med dem till nĂ„got mycket, mycket riskabelt), bland mĂ„nga andra negativa egenskaper.

   hÀlsningar

 6. mitt namn svar

  Hej, jag skulle vilja veta om de Àr tillförlitliga eller inte, jag lÀste att de inte Àr det och att de Àr det och jag förstÄr inte varför de bjuder in mig att investera hÀr i cfdiz. Tack sÄ mycket.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Myname, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Om det Àr tillförlitligt eller inte, om du lÀser recensionen kommer du att mÀrka att vi nÀmner att vi inte tror det, eftersom det till exempel Àr en mÀklare som Àr baserad i osÀkra lÀnder och Àr oreglerad.

   hÀlsningar

 7. glenda krönt svar

  NÀr jag ringde och frÄgade vem som var reglerad skickade de mig information till posten och berÀttade att Cfdiz Limited Àr auktoriserat och reglerat av Bahamas Securities Commission (licensnummer SIA F185).
  med den licensen.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Glenda, om detta var sant skulle de meddela det pÄ din webbplats. TÀnk pÄ att vi pratar om en oreglerad mÀklare, baserad i lÀnder som Saint Vincent och Grenadinerna och relaterat till mÀklare med fruktansvÀrt rykte (pÄ grund av vad de nÀmner om "Pro Star Griffith Corporate"). Vi skulle aldrig rekommendera en mÀklare med dessa egenskaper, vi föreslÄr att du anvÀnder mycket försiktighet.

   hÀlsningar

 8. damian svar

  Jag hade en bra erfarenhet av denna mÀklare. Det kostade mig att lita pÄ men de har personlig uppmÀrksamhet och mycket bra stöd, uttag Àr snabba. investeringar och uttag i bitcoin med hög hastighet.
  De har visat mig sina regler av den internationella kommissionen för finansiella tjÀnster. Jag hade inga besvÀr. Jag vet inte varför de sÀger att det Àr dÄligt. de mÄste göra sin forskning bÀttre.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Damian, kom ihÄg att vi pratar om en oreglerad mÀklare, baserad i lÀnder som Saint Vincent och Grenadinerna och som Àr relaterat till mÀklare med fruktansvÀrt rykte (pÄ grund av vad de nÀmner om "Pro Star Griffith Corporate"). Vi skulle aldrig rekommendera en mÀklare med dessa egenskaper, vi föreslÄr att du anvÀnder mycket försiktighet.

   Vilka regler pratar du om? Det Àr en oreglerad mÀklare. Annars visar vi de förmodade reglerna.

   hÀlsningar

 9. Juan Nicolas flyger svar

  Jag rekommenderar den hÀr mÀklaren för alla som börjar i investeringsvÀrlden eftersom den har ett mycket team av proffs som trÀnar dig frÄn 0!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, kom ihÄg att vi pratar om en oreglerad mÀklare, baserad i lÀnder som Saint Vincent och Grenadinerna och som Àr relaterad till mÀklare med fruktansvÀrt rykte (pÄ grund av vad de nÀmner om "Pro Star Griffith Corporate"). Vi skulle aldrig rekommendera en mÀklare med dessa egenskaper, vi föreslÄr att du anvÀnder mycket försiktighet.

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *