Cfxdtrade kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren cfxdtrade (även kallat med namnet: cfxdtrade.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas Cfxdtrade verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Cfxdtrade ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det cfxdtrade ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: det nämns inte.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Cfxdtrade är en oreglerad mäklare. ⛔

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Cfxdtrade, vi noterar att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Klassiskt konto, guldkonto, prime-konto, ECN-guldkonto och ECN VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Klassiskt konto: minsta initiala insättning på € 500, spridning från 3.3, hävstång upp till 1:30, stoppa ut nivå 50%, minsta parti 0.01, stöd 1 till 1 (en gång i månaden), teknisk analys och handelssignaler.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 5.000, spridning från 2.2, hävstång upp till 1: 300, stoppnivå 15%, minsta parti 0.05, stöd 1 till 1 (två per månad), teknisk analys och handelssignaler, SMS-signaler.

Prime-konto: minsta initiala insättning på € 10.000, fördelat på 1.8 punkter, hävstång upp till 1: 300, stoppnivå 15%, minimispot 0.25, support 1 till 1 (fyra per månad), teknisk analys och handelssignaler, SMS-signaler, dagliga marknadsöversikter, marginalsamtal via e-post .

ECN Gold-konto: minsta initiala insättning på € 20.000, spridning från 0.0 punkter, hävstång upp till 1: 300, stoppnivå 15%, minimispot 0.05, support 1 till 1 (sex per månad), teknisk analys och handelssignaler, SMS-signaler, dagliga marknadsöversikter, marginalsamtal via e-post och SMS, dagliga live-recensioner.

ECN VIP-kontokontakta för att få veta minsta insättningsbelopp, spridning från 0.0 pips, hävstång upp till 1: 300, stoppnivå 15%, minimispot 0.25, support 1 till 1 (obegränsat), teknisk analys och handelssignaler, SMS-signaler, dagliga marknadsöversikter, marginalsamtal via e-post och SMS, dagliga live-granskningar, mötesession, hotline för Senior Account Executives.

Cfxdtrade kontotyper
Cfxdtrade kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Cfxdtrade erbjuder är: plattform CFxdtrade WebTrader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Cfxdtrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Cfxdtrades webbplats
Cfxdtrades webbplats

cfxdtrade ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: ordlista, FAQ-avsnitt, valutaomvandlare, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om cfxdtrade 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: cfxdtrade.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Cfxdtrade. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på cfxdtrade <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget cfxdtrade är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

❌ Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), när man letar efter recensioner om cfxdtrade Vi hittade inga andra recensioner, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillkom CNMV cfxdtrade till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV maj 2021 varning

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 tillagd CONSOB cfxdtrade till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOB: s varning i augusti 2021 ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Cfxdtrade? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Cfxdtrade - Betyg och kommentarer»

 1. ivan svar

  Hej, jag är i en svår situation, jag hoppas att du kan hjälpa mig, jag har problem med att ta ut pengar, faktiskt förnekade de mig mer än en gång, kommer det att finnas en lösning?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ivan, tack för att du kommenterade Cfxdtrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.