Bux mäklare

cg rådgivare recensioner

Analys på CG Advisor

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera CG rådgivare (kallas även med namnet: cg-advisor.com), Det är en finansiell rådgivningsfirma. Rekommenderas CG Advisor verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det ett säkert företag? Är det en bluff? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om CG Advisor ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är CG Advisor en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör den? Var ligger den? Är det ett reglerat företag?

  • CG Advisor nämner att vara en del av CG Advisor Ltd.
  • Angående din plats, företaget är baserat i Storbritannien enligt webbplatsen, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, tror vi att det är en falsk data.
  • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att CG Advisor inte nämner någon förordning.

UPPMÄRKSAMHET: CG Advisor är ett företag INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade företag, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med ett oreglerat företag är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av CG Advisor, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

La plattform att fungera som CG Advisor använder är: sin egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som CG Advisor tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för företaget.

e3solfin webbplats
CG Advisors webbplats

CG Advisor tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, personliga erfarenheter, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information CG rådgivare

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

  • 🌏 Webbplats: cg-advisor.com
  • 📞 Telefonnummer: + 49 71125294440
  • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar CG Advisor. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på CG rådgivare

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att CG Advisor-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i juni 2022 BAFIN läggs till CG Advisor till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till BAFINs ⚠️ juni 2022 varning


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt att ta risken när det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med ett oreglerat eller dåligt reglerat företag, när man kan investera med ett företag som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är företagsreglering, det vill säga, det är förmodligen den viktigaste egenskapen i något företag; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du arbetat med detta företag? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av detta företag.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av företaget kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om CG Advisor? Vad har du varit med om?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.