Kommentarer till CGO Markets

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren CGO Markets, Àr en forex- och CFD-mÀklare. Rekommenderas CGO Markets verkligen att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag?FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: CGO Markets, Inc, som i sin tur ingÄr i CGO Financial Group, Inc och GPA Pan-American Banking Corporation.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad i: Panama.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: De nĂ€mner ingenting om dess reglering, det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CGO Markets, vi noterar att det erbjuder Fyra kontotyper: Studenthandelskontot, det personliga kontot, premiumkontot och det ultimata kontot.

Studenthandelskonto- Minsta 3.000 dollar initial insÀttning, 6 dollar per kontrakt, investeringsutbildning.

Det följs av Personligt konto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 5.000, lÄga provisioner, personlig rÄdgivning, professionellt förvaltad portfölj.

Den tredje typen av konto Àr Premiumkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 100.000, lÄga provisioner, dedikerad mÀklare, professionellt förvaltad portfölj.

Den sista typen av konto Àr Ultimate Account: minsta initiala insÀttning pÄ $ 250.000 XNUMX, lÄga provisioner, exklusiva förmÄner, professionellt förvaltad portfölj.

Du kan se Ànnu fler funktioner om kontotyperna för CGO Markets-mÀklaren (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

CGO Markets kontotyper
CGO Markets kontotyper

den plattformar att fungera som CGO Markets erbjuder Ă€r: (vi tror, ​​eftersom det inte specificerar) CGO Markets egna.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som CGO Markets tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

CGO Markets webbplats
CGO Markets webbplats

CGO Markets ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av de olika instrument som Àr möjliga att handla med CGO Markets, ekonomisk kalender, förklaring av nÄgra grundlÀggande begrepp i investeringsvÀrlden, förklaring av nÄgra populÀra investeringsstrategier, vissa e-böcker, verkligen inte mycket mer Àn detta.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Övrig information om CGO Markets

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: cgomarkets.com

Telefonnummer: + 1-844-464-0749, + 507-833-7762 och + 506-6417-5041 (den senare Àr Whatsapp)

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget CGO Markets Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att Ă€ven om vi inte har hittat negativa kommentarer eller utvĂ€rderingar om CGO Markets Ă€r det en oreglerad mĂ€klare, vi tror att det Ă€r en ”ny” mĂ€klare, eftersom vi inte har kunnat hitta mĂ„nga recensioner eller utvĂ€rderingar av företaget pĂ„ internet ... Vi föreslĂ„r försiktighet.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CGO Markets? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

17 kommentarer om «CGO Markets: Betyg och kommentarer»

 1. José svar

  Hej, berÀtta bara för dig att inte investera i CGO Markets eller nÄgot annat förmodat företag som poserar som en mÀklare, total bluff. Ah, var ocksÄ försiktig med Inversionesfidelity.com, det Àr samma CGO med ett annat namn, om de kontaktar dig helt enkelt avbryta samtalet.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, vi har skapat en avsnittet om Fidelity-investeringarVarför nÀmner du att de Àr samma mÀnniskor? Om du har mer information om din erfarenhet av CGO Markets, vÀnligen dela den med oss.

   HĂ€lsningar.

 2. Abraham svar

  Jag har tvivel om de Àr de vÀrsta mÀklarna eller en bedrÀgeri ... jag tappade all investering

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Abraham, hur hittade du dem? BerÀtta lite mer om din upplevelse med CGO Markets.

   En hÀlsning.

 3. Anngelo Paez svar

  Jag har inte investerat Ànnu men det finns vÀldigt fÄ kommentarer

 4. fredy svar

  De Àr ocksÄ bedragare, de tÀnker inte pÄ klienten och lÄter honom ligga, de trasslar in honom om de lÀmnar honom med en utgÄng och de behÄller klientens pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fredy, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med CGO Markets med oss ​​... Kan du berĂ€tta mer om din upplevelse? Kommer du ihĂ„g hur du hittade CGO Markets?

   En hÀlsning.

 5. PlatshÄllarbild för Carlos Gutierrez svar

  Juan Ortega, vad Àr din e-post för att kontakta dig? Jag har ocksÄ investerat i CGO och jag vill ha mer information och för att dela din erfarenhet, mitt namn Àr Carlos.

 6. Juan ortega svar

  God eftermiddag, min erfarenhet av detta företag hittills har varit mycket bra, jag har arbetat med dem i mer Àn ett Är och jag har alltid fÄtt en mycket professionell service och blandade resultat som det Àr normalt i detta. 100% rekommenderas, hÀlsningar !!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CGO Markets med oss, kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget?

   En hÀlsning.

  • Angelo PĂĄez svar

   Juan och fram till idag hur mÄr du om du kan ta ut dina intÀkter

  • Alex svar

   KĂ€ra Juan Ortega,
   Kan du kontakta mig för att utbyta erfarenhet av att investera med CGO? Jag har investeringar och jag vÀntar pÄ resultaten, i teorin gÄr allt bra. Min post: [e-postskyddad]

 7. novaradio svar

  Hej dessa, de har pressat mig att investera ... för att se om nÄgon kan dela sin erfarenhet. Tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej “Novaradio”, för vi vĂ€ntar ocksĂ„, för att se om nĂ„gon CGO Markets-klient ger sin Ă„sikt eller erfarenhet de haft med detta företag.

   En hÀlsning.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *