✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att noggrant utforska Chainpilot-företaget för att avgöra om det är ett säkert och pålitligt alternativ i handelsvärlden. Genom en webbplatsanalys undersöker vi noggrant alla relevanta aspekter, från din plats till reglering till ditt rykte i branschen. Genom att överväga nyckelfaktorer som medlemskap i ett moderbolag, de regler som styr det och dess meritlista, kommer vi att ge en fullständig översikt över Chainpilots tillförlitlighet som mäklare.

Läs vidare för att upptäcka vår detaljerade utvärdering och skälen bakom vår slutsats!

Grundläggande information

🌐 webbplatschainpilot.co
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adress 310 Pell St, Cannon Wharf -London- Storbritannien
🕑 Webbplatsens ålderWebbplats registrerad den: 2023-02-16
FöretagstypKryptovaluta, CFD:er, Forex och råvarumäklare

Vad är Chainpilot?

Efter en granskning av Chainpilots webbplats kan vi bekräfta att detta företag fungerar som en mångsidig finansiell mellanhand. Chainpilot erbjuder tjänster inom ett brett utbud av finansiella instrument och utmärker sig som en mäklare som underlättar operationer i kryptovalutor, kontrakt för skillnader (CFD), valutamarknader (valuta) och råvaror.

Kontotyper

Detta företag tillhandahåller nyckelinformation om sina konton:

kontonInvesteringar
Testa €250
Clásico€10.000
Guld€25.000
Platina€100.000
Vip€500.000
Prestige€1.000.000

Information på webben

kedjepilots webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Chainpilots webbplats, som är chainpilot.co/account. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Bristen på fullständig kontaktinformation, begränsad till bara ett e-postmeddelande, är ett oroande tecken. Oförmågan att enkelt kommunicera med företaget kan göra det svårt att lösa problem eller frågor, vilket leder till misstro till dess tillförlitlighet och engagemang för kundservice.

*Kedjepilotreglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats

???? Final Chainpilot Rating ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste funktionerna i Chainpilot och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

🚨🚨 Av nämnda skäl är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Chainpilot Nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2024Klagomål mot Chainpilot från finanstillsynsmyndigheten BaFIN

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Chainpilot.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Chainpilot

Om du befinner dig i situationen att ha blivit lurad och letar efter information om hur du kan återkräva ditt kapital, förstår vi hur viktigt det är att få korrekt och effektiv vägledning i tider av ekonomiska svårigheter. Av denna anledning har vi i FAQ-sektionen inkluderat en detaljerad guide och specifika råd om hur man går tillväga i fall av bedrägeri eller bedrägeri.

Hur man rapporterar Kedjepilot

Om du upplever missnöje med de tjänster som erbjuds av företaget och har möjlighet att överväga att lämna in ett klagomål, förstår vi vikten av att ha tydliga och effektiva resurser för att hantera dessa typer av situationer. Av denna anledning har vi dedikerat ett helt avsnitt i vår FAQ för att ge dig detaljerad information om stegen och de resurser som finns tillgängliga för att lämna in ett klagomål mot företaget i fråga.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Kedjepilot?

Självklart! Det finns mycket bättre och säkrare alternativ än Chainpilot. Du kan konsultera vår ranking för att hitta pålitliga alternativ som passar dina investeringsbehov: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag anmäla Kedjepilot?

Processen för att lämna in ett klagomål mot Chainpilot beror på din plats. Vi rekommenderar att du kontaktar ditt lands finanstillsynsmyndighet för specifik vägledning om hur du går tillväga. Om du behöver hjälp, lämna oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig gärna.

¿Es Kedjepilot pålitlig?

Chainpilot saknar transparens och reglering, vilket väcker frågor om dess tillförlitlighet. Dessutom har bolaget varit föremål för ett klagomål från en finansmyndighet. Under dessa omständigheter rekommenderas försiktighet när du överväger alla typer av transaktioner med detta företag.

Hur man får pengar från Kedjepilot?

Om du vill få tillbaka ditt kapital från Chainpilot, inbjuder vi dig att konsultera vår detaljerade guide om processen att återvinna pengar från ett bluffföretag. I den här guiden hittar du tydliga steg och praktiska råd som hjälper dig att hantera den här situationen och återfå dina pengar effektivt. här.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Chainpilot: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Anthony svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anthony, tack för att du skrev om Chainpilot. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *