Cheonan International kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Cheonan International (även kallat med namnet: cheonan.uk), är en Forex-, Futures-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas Cheonan International verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Cheonan International ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Cheonan International ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

Cheonan International nämner att vara en del av: Cheonan International Limited (inga registreringsuppgifter).

När det gäller hans läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det är inte reglerat i det landet, så vi tror att det är falsk information.

Om vi ​​analyserar reglering av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Uppmärksamhet: Cheonan International är en oreglerad mäklare. ⛔

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

Kontotyper | Investeringsplattform

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger Cheonan International, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Cheonan International erbjuder är: egen plattform.

Resurser | Hemsida

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Cheonan International tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Cheonan International webbplats
Cheonan International webbplats

Cheonan International ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, avsnittet FAQ, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om Cheonan International 🌐

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: cheonan.uk

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Cheonan International. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de bestämmer sig för att inte investera i ett investeringsföretag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Cheonan International ⬅️

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Cheonan International är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, erbjuder inte juridisk information, är inte registrerad (eller är registrerad i ett skatteparadis) och saknar också reglering (oreglerat företag), blir extremt farligt att investera hos denna mäklare. ❌

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillkom CNMV Cheonan International till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV maj 2021 varning

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

Vad tycker du om Cheonan International? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Cheonan International: Betyg och kommentarer»

 1. nick svar

  Jag har tappat 300 + k med dem. Jag träffade en kinesisk dam online via en dejtingsajt och vi har varit i ständig kontakt i över ett år. Hon föreslog att jag skulle öppna ett demokonto med dem och se hur jag gör med hennes tips. Vi kommer att handla tillsammans och vi tjänade mycket pengar på ett demokonto. Sedan blev jag frestad och öppnade ett riktigt handelskonto hos dem och långsamt ökade mitt kapital till en storlek på 300k och slutligen nådde mitt konto ett värde av 700 + k. Jag kommer att handla med henne nästan varje vecka och vi kommer att ta 30-40k i veckan vilket är orealistiskt men jag var blind och älskade damen, och hon kommer att visa mig att hon tjänade nästan 100k i nästan varje transaktion. I början tog jag 25k och jag kunde göra det. De kopplade pengarna till mitt konto som byggde upp mitt förtroende för Cheanon. När mitt konto nådde 700k försökte jag ta ut mina pengar. De sa till mig att jag måste betala 20% skatt. Jag sa okej och snälla ta pengar från mitt handelskonto för att betala skatt de sa nej vi kan inte göra det. Så jag skickar dem 5k för att ta ut 25k. De sa till mig att jag inte kan göra det eftersom jag hade bett att ta ut 350 65 först så jag måste betala XNUMX XNUMX för att låsa upp mitt konto nu eftersom det är ett penningtvättsfall och mitt konto är fruset. Så jag tror att jag har tappat alla mina pengar nu

  Jag har chattat med dem men de fortsätter att ge mig löpning för att ta ut mina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nick, tack för att du kommenterar Cheonan International. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Estefania svar

  Det är en bluff, jag har alla mina pengar men jag fick aldrig vinsten, hur kan jag rapportera dem?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Estefania, tack för att du kommenterar Cheonan International. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.