✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I denna del av rapporten kommer vi att utvärdera om Chronovalor är ett pålitligt eller osäkert företag. Läs vår detaljerade analys för att lära dig mer!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Chronovalor och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatschronovalor.com
???? företaget* Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress Han nämner inte sin mejl
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner att vara en del av Level 47 22 Bishopsgate London, EC2N 4BQ, Storbritannien
🕑 Webbplatsens ålderWebbplats registrerad den: 2023-11-13
FöretagstypCFD-mäklare för fonder, valuta och kryptovalutor

Företag: ⚠️ Chronovalor avslöjar inte sin företagstillhörighet. Det är viktigt att vara försiktig, eftersom detta tyder på en tydlig brist på transparens.

Plats: ⚠️Företaget nämner att vara lokaliserat i Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information.

Vår utvärdering leder till att vi uttrycker oro över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Chronovalor?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Chronovalor är en CFD-mäklare: fonder, valuta och kryptovaluta .

Kontotyper

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
BRONS€10000
SILVER€25000
GoLD€50000
PLATINA€100000
DIAMANT€250000
PREMIUM€500000
VIP€1000000

Information på webben

Chronovalor hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av Chronovalors webbplats, som är chronovalor.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +442038666815 och +442038666817

– Vi har hittat följande mejl: Den nämner inte din mejl

Chronovalor förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren tar upp är ytterst oroande; Den nämner inget om dess reglering. Vad säger detta oss? Vi står inför en mäklare som verkar utan reglering. Vad innebär denna brist på reglering? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Med andra ord, om mäklaren agerar bedrägligt kanske du inte kan få tillbaka dina pengar. Vi ber dig att vara mycket försiktig när du har att göra med dessa typer av företag. Tänk efter noga innan du skickar pengar, du sätter ditt förtroende till ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? Chronovalor Final Rating ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Chronovalor och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Chronovalor är en CFD-mäklare för fonder, valuta och kryptovalutor. Även om det påstår sig vara beläget på en säker plats som Storbritannien, finns det misstankar om att denna information kan vara falsk, vilket kan tyda på bristande transparens och förtroende från företagets sida.

Bristen på information om dess reglering tyder på att Chronovalor verkar utan någon tillsyn, vilket kan utsätta investerare för betydande risker. Dessutom har företaget rapporterats av finansiella tillsynsmyndigheter som Belgiens FSMA, vilket understryker vikten av att vara extremt försiktig när man överväger alla relationer med denna enhet. Med en otydlighet angående dess företagstillhörighet och regulatoriska status bör investerare iaktta försiktighet när de interagerar med Chronovalor och överväga de potentiella konsekvenserna för deras investering.

🚨🚨 Sammanfattning: Som nämnts är vår bedömning att detta företag inte är särskilt seriöst eller säkert. Försiktiga åtgärder rekommenderas på grund av de olika oroande tecken som upptäcks. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Chronovalor:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Chronovalor finansiell tillsynsmyndighet FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Chronovalor.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Chronovalor

Om du har blivit utsatt för bedrägeri och behöver veta hur du gör anspråk på dina pengar, kan du hitta våra råd i avsnittet med vanliga frågor nedan.

Hur man rapporterar Chronovalor

Om du känner dig missnöjd med tjänsten som tillhandahålls av företaget och vill lämna in ett klagomål, nedan i FAQ-sektionen visar vi dig det bästa sättet att göra det.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Chronovalor?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Chronovalor?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Chronovalor pålitlig?

Nej. Chronovalor är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: Chronovalor är ett företag utan deklarerad reglering, vilket tyder på bristande tydlighet och allvar. Dessutom har det fördömts av finansiella tillsynsmyndigheter som FSMA i Belgien. Den ger ingen information om sin affärstillhörighet, vilket tyder på bristande transparens. Extrem försiktighet rekommenderas när man överväger interaktion med detta företag.

Hur får man tillbaka pengar från Chronovalor?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Chronovalor: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. david gomez svar

  Det här företaget är inte pålitligt. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej DavidGomez, tack för att du skrev om Chronovalor. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *