CIBfx -kommentarer

I denna avdelning vi analyserar CIBfx-mĂ€klaren, Ă€r en Forex-, CFD- och Cryptocurrency-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen CIBfx för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av CIBfx ... Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget. investerare bör veta innan de beslutar om de ska investera i ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: CIBfx Limited och Capital Investment Brokers Limited.

 

NÀr det gÀller hans lÀge, MÀklaren nÀmner att han Àr baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna och England, Àven om basen i England verkar vara falsk, för om det Àr riktigt bör det vara ett företag som regleras av FCA (den brittiska finansiella tillsynsmyndigheten), vilket inte Àr fallet ...

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom CIBfx inte nĂ€mner absolut nĂ„got om att vara en reglerad mĂ€klare, bara en licens i Saint Vincent och Grenadinerna, sĂ„ vi tror att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som CIBfx erbjuder, noterar vi att det erbjuder tre olika kontotyper; mikrokontot, standardkontot och verkstĂ€llande kontot.

Micro-konto- Minsta 500 dollar inledande insÀttning, gratis daglig forskning och sammanfattning, app, videohandledning, 24/5 kundtjÀnst, dedikerad kontoansvarig, upp till 1: 200 hÀvstÄng, expertrÄdgivare, telefonhandel

Standardkonto- Minsta 1.000 dollar inledande insÀttning, gratis daglig forskning och sammanfattning, app, videohandledning, 24/5 kundtjÀnst, dedikerad kontoansvarig, upp till 1: 200 hÀvstÄng, expertrÄdgivare, telefonhandel

VerkstÀllande konto- Minsta initiala insÀttning pÄ 10.000 24 USD, gratis daglig undersökning och sammanfattning, app, videohandledning, 5/1 kundtjÀnst, dedikerad kontoansvarig, upp till 200: XNUMX hÀvstÄng, expertrÄdgivare, telefonhandel, alla tillgÀngliga finansiella instrument.

CIBfx -kontotyper
CIBfx -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som CIBfx erbjuder Àr: MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som CIBfx tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

CIBfx webbplats
CIBfx webbplats

 

CIBfx ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: grundlÀggande förklaring av de olika finansiella produkter som CIBfx erbjuder sina kunder, ekonomisk kalender, marknadsöversikter (Àven om det Àr pÄ engelska), nÄgra live-diagram (Àven pÄ engelska), verkligen inte mycket mer Àn det hÀr ...

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om CIBfx

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: cibfx.com/en/

Telefonnummer: +44 203 769 ext 7650

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ CIBfx <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att CIBfx-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr ett oreglerat företag, det Àr baserat i (inte sÀkra) lÀnder som Saint Vincent och Grenadinerna, nÀr vi letar efter andra utvÀrderingar om företaget som vi mest hittar negativa och ogynnsamma kommentarer ...

 

2019-uppdatering: CNMV, Spaniens finansiella tillsynsmyndighet, har utfÀrdat en varning mot CIBFX.com

 

Av dessa skĂ€l tror vi att CIBfx inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag, Ă€r det inte bĂ€ttre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CIBfx? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

56 kommentarer om «CIBfx - CIBfx Limited: Betyg och kommentarer»

 1. Ronald svar

  Olå fiz en investering pÄ CIBfx, fick jag nÄgra?
  Fiz en överföring, men börja inte handla direkt som de vill. Meu dinheiro stÄr até hoje na minha conta.

  SÄ det verkar som att de inte ens Àr tillgÀngliga. Jag behöver ajuda för att komma ut.

  • Rekommenderade mĂ€klare. Com Postförfattaresvar

   Hej Ronald, tack för din kommentar om CIBfx. Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har fördömt dem (Se CNMV-meddelande). Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Ă€r inte riktiga, pengarna slĂ€pps inte ut pĂ„ marknaden, de visar bara det och till slut sĂ€ger de dig att du har tappat och de behĂ„ll det.

   Du kan lÀsa en recension och kommentarer hÀr: CIBFX

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgonting Àven om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i detta företag, till exempel adressen frÄn vilken dess bedrÀgeri sÀljer.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   HĂ€lsningar.

 2. Jose svar

  De ger aldrig pengarna, hur sorgligt att Facebook lÀmnar sig för att skicka oss denna reklam

 3. Stuart Gonzalez svar

  God kvÀll vÀnner, de lÄter mig inte göra nÄgra uttag heller. NÄgon vet hur jag ska ÄterstÀlla minst 50% av mitt insatta kapital.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Estuardo, tack för att du lÀmnat dina kommentarer om CIBfx - CIBfx Limited och förhindrar framtida bedrÀgerier eller bedrÀgerier, som du kan se pÄ vÄr webbplats ger vi dig möjligheten att kunna Äterbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Àr specialiserat pÄ det och har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mĂ€klaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Ă€r, varifrĂ„n samtalen görs, kommer det att hjĂ€lpa mycket att rapportera denna pĂ„stĂ„dda mĂ€klare.

   HĂ€lsningar och tur!

  • Bred svar

   Hej Irriterande investerare, pÄ dag 1 letade jag efter information frÄn mÀklaren och jag hittade inget fel, idag har jag letat och hittat mÄnga flaskor med varmt och kallt vatten med information. Jag försöker att inte tro att jag gÄr fel. BerÀtta, kan du fÄ tillbaka nÄgot? Jag Àr rÀdd.

 4. Robert svar

  Tja nyligen gjorde jag en Äsikt om utbrott mot cibfx men allt var en förvirring pÄ grund av min brist pÄ erfarenhet inom detta omrÄde men din personal kontaktade mig och allt gÄr bra med cibfx

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Robert, tack för dina kommentarer om CIBFX.

   hÀlsningar

 5. Marlon svar

  De Àr skrÀp, var försiktig sÄ att du inte letar efter information de stal frÄn mig men jag rekommenderar mÀklaren xm ayi de ger dig utbildning och de hjÀlper dig jag Àr vÀldigt lönsam. Denna mÀklare Àr tjuvar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marlon, vi har svarat pÄ din andra kommentar.

   hÀlsningar

 6. Marlon svar

  De Àr tjuvar de lÀmnar verksamheten utan stopp förluster sÄ att du sÀtter pengar den bÀsta reglerade mÀklaren Àr xm inte bli lurad de Àr tjuvar öga.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marlon, tack för att du delar din erfarenhet med CIBFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om CIBFX lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

 7. Norbey Carvajal Castro svar

  Hej, det cibfx -företaget Àr blufftjuvar. De lovar dig himmel och jord, de ringer dig sÄ ofta för att erbjuda dig stora investeringsmöjligheter. NÀr du faller ner och sÀtter in dina pengar ger de dig bonusar sÄ att du kan fortsÀtta sÀtta in. Men nÀr du vill börja ta ut dina pengar svarar de inte pÄ meddelanden eller samtal och de tömmer ditt konto, till och med lÀmnar dig med skuld. De Àr kompletta tjuvar och bedragare

 8. ny vÀrld svar

  Jag försöker fortfarande kontakta Adam Smith om mitt uttag men han svarar inte pÄ meddelanden eller de sÀger att jag kommer att kontaktas och fortfarande ingenting. Hur kan jag kontakta eller ta ut mina pengar? det Àr irriterande

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej ny vÀrld, tack för att du delar din erfarenhet med CIBFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 9. John svar

  HÀlsningar, jag var en investering i CIBfx i ungefÀr tre mÄnader i början, allt gick bra, men ett tag hÀr har jag ingen kontakt och nÀr jag har har han försökt utpressa mig genom att sÀga att om han gjorde nÄgot skulle han rapportera mig som en pedofil. och den person som kontaktade mig och ljög för mig med falska löften Victoria Ferrer Jag har tillrÀckligt med bevis pÄ bÄda. Min investering Àr inte stor men om detta verkligen Àr ett ansvarsfullt företag borde de lösa och ha mer kundservice.

  de ljuger bedragare och nu pressar de mig att ta bort kommentarer bedragare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med CIBFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Hur pressar de dig? Vad hÀnder exakt?

   hÀlsningar

 10. BRT svar

  cibfx limited Àr en bluff kontakta mig en sÄdan [e-postskyddad] det Àr mycket bra för dig att investera pengar men att ta ut dem försvinner och lÄter dig aldrig ta ut ett enda öre

  Vad jag vill veta Àr hur kan jag fÄ tillbaka mitt kapital eftersom de inte tillÄter mig, jag har kÀmpat lÀnge men de ignorerar alla mina uttagsbegÀranden

  November 22

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej GRT, tack för att du delar din erfarenhet med CIBfx Limited. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vad hÀnder exakt nÀr du försöker dra dig tillbaka?

   hÀlsningar

 11. pepo montero svar

  Hej, jag begÀr hjÀlp eftersom jag inte kan ta ut mitt kapital och support-e-postmeddelandet cibfx.com inte svarar pÄ mina frÄgor och de lÄter mig inte ta ut, sÄ enkelt som jag sÀger, jag har varit mer Àn 3 veckor och de ignorerar mitt uttag begÀranden

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pepo, tack för att du delar din erfarenhet med CIBFX, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Om vad man ska göra, att vara en oreglerad mÀklare kan lite göras, kanske Àr ditt bÀsta alternativ att kontakta tillsynsmyndigheten var du Àn bor, varifrÄn skriver du till oss?

   hÀlsningar

  • TAKT svar

   Jag fÄr inte ta ut heller, de uppmÀrksammar inte mina uttagningsförfrÄgningar utan ber dig om pengar de Àr snabba

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej TAKT, tack för att du delar din erfarenhet med CIBFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

    hÀlsningar

 12. Karmelit svar

  De stal alla min fars sparande och den förmodade professionella rÄdgivaren tappade alla pengar och tar inte ansvaret

  Jag rekommenderar dem inte, de förlorar dina pengar och de tar inte ansvar, dessa rÄttor frÄn cibfx.com Àr bedragare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carmelita, tack för att du delar din erfarenhet med CIBFX, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 13. Maria avila svar

  Tja, inte bara tar de dina pengar pÄ cibfx.com, men de försöker komma in i din dator, de frÄgade mig om min kortinformation och sedan ringde min bank till mig om oönskade köp, de försökte köpa frÄn mitt kort och överföra pengar

  De Àr verkligen brottslingar, vÀldigt försiktiga, vad du har att göra med dem Àr ett bra klagomÄl och dÀr om de returnerar alla pengarna, returnerade de mig bara nÀr de rapporterade dem om cyberbrott och med den finansiella tillsynsmyndigheten i mitt land om inte alltid negativt till nÀr du drar dig tillbaka och de ignorerar eller helt enkelt inte svarar pÄ meddelanden och ignorerar uttagningsförfrÄgningar litar inte pÄ cibfx.com det Àr ytterligare en grov bluff i internetbedrÀgerier

  Maria avila

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack för att du delar din erfarenhet med CIBFX, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 14. Esteban svar

  UppmÀrksamhet bluff - de tillÄter inte att ta ut pengar cibfx.com Àr en bluff lita inte pÄ dem !!!!!!!!

  gör det inte!!!! De hÄller pÄ att ta bort min bil för att inte kunna betala det lÄn som alexander darin frÄn cibfx.com fick mig att ta !!!! Han lovade mig fördelar och ett gott liv men nu har jag inga pengar och min bank pressar mig att betala lÄnet !!!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Esteban, tack för att du delar din erfarenhet med CibFX Limited, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 15. Menenderes svar

  Hej, ja, jag lyckades fÄ tillbaka lite pengar, det enda sÀttet jag kunde göra det var att stÀmma dem med tillsynsmyndigheten i mitt chilenska regleringsfall, som Àr CMF och jag sa till dem att jag skulle rapportera dem till INTERPOL för i mitt fall de lovade mig att de var sÀkra operationer, dÄ sa de att trumf eller att marknaderna inte beter sig som förvÀntat och med den ursÀkten förlorar de alla pengar

  Tja, jag har spelat in alla samtal och de har brutit sitt ord och deras service, jag rekommenderar alla att spela in alla samtal och om de fortfarande inte investerar med dem rekommenderar jag att de inte gör det, sÄvida de inte vill förlora alla deras pengar

  Var försiktig eftersom de först visar vinster, men allt Àr en fÀlla för dig att lÀgga in mer pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Menenderes, tack för att du delar din erfarenhet med CIBFX, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 16. Claudia Rios svar

  De Àr jÀveler, de tog 2.000 dollar frÄn mig pÄ nÄgra minuter och min rÄdgivare ringer mig hela tiden för att förment investera mer och Ätervinna pengar

  alejandro pedernera Àr en bedragare och cibfx.com Àr en bluff

  tro inte pÄ nÄgot försiktigt eftersom de kommer att berÀtta tusentals lögner bara med mÄlet att du ger dem alla dina pengar

  cibfx truffa bluff eSTAFA

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Claudia, tack för att du delar din erfarenhet med CIBFX - CIBFX LIMITED, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Vi Àr mycket ledsna för den situation du befinner dig i.

   hÀlsningar

 17. uppmÀrksamhet alla - bluff i sikte svar

  cnmv har markerat dem som en finansiell stapel
  https://cnmv.es/Portal/verDoc.axd?t={455f7113-fe0a-40b0-a9e0-9b7c3db64b31} till de av cibfx, var mycket försiktig med att investera med dem, de förlorar vartenda öre

  Vad du mÄste göra Àr att alla kontaktar cnmv, de frÄn Spanien, var och en med tillsynsmyndigheten i sitt land, bluffen för dessa mÀnniskor Àr massiv, jag har kontakt med mer Àn 30 personer som luras i olika delar av vÀrlden och jag tror att det finns mÄnga fler

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej “uppmĂ€rksamhet”, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med CIBFX, vi Ă€r verkligen ledsna för det du har gĂ„tt igenom ... Kan du berĂ€tta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihĂ„g hur du hittade dem? Har du namn pĂ„ rĂ„dgivare, e-postmeddelanden?

   HĂ€lsningar.

 18. Johanna svar

  Detta företag Ă€r en bluff, de tjĂ€nar dig super bra, de ger dig bonusar och andra, de sĂ€ger att du ska ta lĂ„n för att investera och sedan betala det med vad du tjĂ€nar och sedan nĂ€r du sĂ€ger att du plötsligt kommer att ta ut kontot de brĂ€nner det, de lĂ€mnade det vid 0 och det vĂ€rsta Ă€r att de leker med dig, jag var hemmafru och jag investerade för att ge ett bĂ€ttre liv till min dotter och min familj och nu har jag Ă€nnu en skuld pĂ„ toppen och utan en enda öre 😭

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Johanna, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CIBFX, vi Àr verkligen ledsna för det du har gÄtt igenom ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av det hÀr företaget? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

   HĂ€lsningar.

 19. tjocklek svar

  De Àr de vÀrsta, jag rekommenderar dem inte, det enda de gör Àr att spendera dina pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Grueda, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CIBFX ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

   HĂ€lsningar.

 20. caesar torn svar

  Samma sak hÀnde mig, de lÀt mig inte ta ut mina pengar som jag satte in. AktiemÀklaren för detta CiBfx-företag heter Adam Smith. Den hÀr mannen svarar inte lÀngre pÄ mina samtal eller meddelanden. Han Àr en bedragare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej César, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CIBFX ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du e-post eller telefonnummer för företaget?

   HĂ€lsningar.

  • abigail svar

   Hej, jag skulle vilja veta mer om ditt Àrende, den hÀr veckan investerade min far 500 dollar en stor anstrÀngning mellan min bror och mig, det var pÄ mÄndagen 22/07/19 det antas att han igÄr 23/07/19 skulle skicka oss kontraktet och andra dokument, efternamnet jag inte kommer ihÄg men jag vet att han heter Adam, accenten Àr spansk, idag kommunicerade han med min far och sa att han inte skulle oroa sig, att det var ett fall i det internationella nÀtverket och det för det anledningen till att han inte hade kunnat kommunicera med oss. Jag behöver veta hur man tar ut pengarna, jag skulle inte vilja gÄ igenom samma

   • Edward Murillo svar

    Jag gÄr igenom samma problem som de inte svarar

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Eduardo, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CIBFX, vi Àr verkligen ledsna för det du har gÄtt igenom ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post?

     HĂ€lsningar.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Abigail, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CIBFX, vi Àr verkligen ledsna för det du har gÄtt igenom ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

    HĂ€lsningar.

 21. Hugo ruiz svar

  De Àr lögnare, de lÄter mig inte ta ut ett öre frÄn mitt kapital, de sÀger att jag var den dÄren som accepterade villkoren. Det Àr att de har dolda termer, BEWARE GIRLS

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Hugo, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CIBfx ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 22. Noriel Chavez svar

  Tja, min Äsikt och recension om cibfx.com Àr att det ocksÄ Àr enkelt eftersom jag har vÀntat pÄ min pension i 2 mÄnader och mina rÄdgivare, som först ringde mig konstant, för nu ringer de mig inte lÀngre. Jag har försökt berÀtta för dem att jag vill investera mer pengar och de har ringt mig pÄ mindre Àn 5 minuter. Bedragare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Noriel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CIBFX ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 23. IsraelNava svar

  De Àr bedragare, de lÄter dig aldrig ta ut pengarna. SnÀlla hjÀlp mig om nÄgon kan hjÀlpa mig med retreaten. De Àr skickliga, men i lögner och bluff

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Israel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CIBFX ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   HĂ€lsningar.

   • Abigail svar

    Hur kan du hjÀlpa mig att ta ut mina pengar, jag Àr brÄdskande.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Abigail, vad hÀnder nÀr du försöker ta ut dina pengar?

 24. irriterande investerare svar

  De tillÄter inte att dra tillbaka nÄgonting, jag kan inte dra mig tillbaka, jag har försökt i flera mÄnader

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej irriterande investerare, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CIBfx ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *