Bux mäklare

CIBfx recensioner

Analys på CIBfx Limited

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera CIBfx Limited (kallas även med namnet: cibfx.com), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas CIBfx Limited verkligen för investeringar? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om CIBfx Limited ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är CIBfx Limited en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • CIBfx Limited nämner att vara en del av CIBfx Limited och Capital Investment Brokers Limited.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Saint Vincent och Grenadinerna och Storbritannien enligt webbplatsen, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, tror vi att det är en falsk data.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att CIBfx Limited den nämner absolut ingenting om att vara en reglerad mäklare, bara en licens i Saint Vincent och Grenadinerna, så vi tror att det är en oreglerad mäklare.

UPPMÄRKSAMHET: CIBfx Limited är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av CIBfx LimitedI det här fallet ser vi att det erbjuder två olika typer av konton:

 • Micro-konto: minsta initiala insättning de $500, gratis daglig sammanfattning och forskning, app, videohandledningar, 24/5 kundsupport, dedikerad kontoansvarig, hävstång upp till 1:200, expertrådgivare, telefonhandel.
 • Standardkonto: minsta initiala insättning de $1.000, gratis daglig sammanfattning och forskning, app, videohandledningar, 24/5 kundsupport, dedikerad kontoansvarig, hävstång upp till 1:200, expertrådgivare, telefonhandel.
 • Verkställande konto: minsta initiala insättning på $10.000, gratis daglig sammanfattning och forskning, app, videohandledningar, 24/5 kundsupport, dedikerad kontoansvarig, hävstång upp till 1:200, expertrådgivare, telefonhandel, alla tillgängliga finansiella instrument.

La plattform att fungera som CIBfx Limited använder är: MT4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som CIBfx Limited tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

cibfx com webbplats
CIBfx Limited webbplats

CIBfx Limited tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: grundläggande förklaring av de olika finansiella produkterna som CIBfx erbjuder sina kunder, ekonomisk kalender, marknadsöversikter (även på engelska), några livediagram (även på engelska), egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information CIBfx Limited

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: cibfx.com/es/
 • 📞 Telefonnummer: +44 203 769 7650 annt 2
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar CIBfx Limited. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på CIBfx Limited

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att CIBfx aktiebolag är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: 2019 utfärdade CNMV, den spanska finanstillsynsmyndigheten, en varning mot CIBFX.com

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2022

UPPMÄRKSAMHET!: 2022 WWC (Portugal) lagt till CIBfx Limited till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CMVM: s varning från april 2022 ⚠️

UPPMÄRKSAMHET!: i 2022 CVM (Brasilien) lagt till CIBfx Limited till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CVM ⚠️ April 2022 varning


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om CIBfx? Vad har varit din erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

73 kommentarer om «CIBfx Limited: betyg och recensioner»

 1. Ronald svar

  Olá fiz en investering på CIBfx, fick jag några?
  Fiz en överföring, men börja inte handla direkt som de vill. Meu dinheiro står até hoje na minha conta.

  Så det verkar som att de inte ens är tillgängliga. Jag behöver ajuda för att komma ut.

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Ronald, tack för din kommentar om CIBfx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har fördömt dem (Se CNMV-meddelande). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Du kan läsa en recension och kommentarer här: CIBFX

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

  • Miguel. svar

   De är inte ärliga, de låter dig aldrig ta ut pengarna. De är vita kragetjuvar. Vänligen investera inte med CIBFX, de är bedragare.

 2. Fabrizio svar

  Först litade jag inte på mychargeback, låt oss säga att det inte lät särskilt bra, men eftersom de hade försäkrat mig om att jag inte hade något att förlora, testade jag det, och efter ett tag lyckades de få tillbaka pengarna, jag återhämtade mig nästan allt. Till alla som drabbats av cibfx rekommenderar jag er att prova det.

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Fabrizio, vi rekommenderar de som berörs av denna mäklare att rapportera Facebook-annonsen som en bluff genom att klicka på de 3 prickarna. Tack för att du kommenterar CIBfx Limited. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. jesus svar

  god morgon, jag är på väg att investera med ana lopez, från cibfx

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Jesus, om du läser hans recension kommer du inte att göra det, det är en bluff, kolla denna länk: CIBFX.

   Hälsningar.

 4. Jose svar

  De ger aldrig pengarna, hur sorgligt att Facebook lämnar sig för att skicka oss denna reklam

  • teo svar

   Jag hittade dem även på facebook och nu kan jag inte ta ut mitt kapital. Webbplatsen är cibfx .com hjälp att dra tillbaka

   de är falska

   • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

    Hej Teo, vi rekommenderar de som berörs av denna mäklare att rapportera annonsen som en bluff genom att klicka på de 3 prickarna. Tack för att du kommenterar CIBfx Limited. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

    • Vero.M svar

     Hej, god morgon, kan du hjälpa mig? Jag vill veta hur jag kan ta ut mina pengar och stänga mitt konto. Jag kan inte hitta ett sätt att de verkar göra det svårt så att man inte tar ut pengarna, de verkar väldigt oseriösa för mig. Tack.

     • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattare

      Hej Vero.M, DE ÅTERGÅR ALDRIG PENGARNA, så vi rekommenderar de som berörs av denna mäklare att rapportera Facebook-annonsen som en bluff genom att klicka på de 3 prickarna. Tack för att du kommenterar CIBfx Limited. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

      Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

      Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

      Hälsningar.

  • Marisol svar

   Ja, de ljuger också, de säger att de är i London eller Storbritannien, det är en lögn. De svälter latinos... De stjäl alla dina pengar... Jag säger dig av egen erfarenhet att de inte är i London och att de stjäl från dig. Min man blev bestulen på 4.000 XNUMX dollar som vi aldrig fick tillbaka. Gör det inte.

   • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

    Hej Marisol, vi rekommenderar de som berörs av denna mäklare att rapportera Facebook-annonsen som en bluff genom att klicka på de 3 prickarna. Tack för att du kommenterar CIBfx Limited. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 5. Danty Valencia svar

  Cibfx är en mäklare som lurar sina kunder. Investera inte i den mäklaren. Det är ren bluff.

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Danty, vi rekommenderar de som berörs av denna mäklare att rapportera Facebook-annonsen som en bluff genom att klicka på de 3 prickarna. Tack för att du kommenterar CIBfx Limited. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Stuart Gonzalez svar

  God kväll vänner, de låter mig inte göra några uttag heller. Någon vet hur jag ska återställa minst 50% av mitt insatta kapital.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Estuardo, tack för att du lämnat dina kommentarer om CIBfx - CIBfx Limited och förhindrar framtida bedrägerier eller bedrägerier, som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar och tur!

  • Bred svar

   Hej Irriterande investerare, på dag 1 letade jag efter information från mäklaren och jag hittade inget fel, idag har jag letat och hittat många flaskor med varmt och kallt vatten med information. Jag försöker att inte tro att jag går fel. Berätta, kan du få tillbaka något? Jag är rädd.

 7. Robert svar

  Tja nyligen gjorde jag en åsikt om utbrott mot cibfx men allt var en förvirring på grund av min brist på erfarenhet inom detta område men din personal kontaktade mig och allt går bra med cibfx

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Robert, tack för dina kommentarer om CIBFX.

   hälsningar

 8. Marlon svar

  De är skräp, var försiktig så att du inte letar efter information de stal från mig men jag rekommenderar mäklaren xm ayi de ger dig utbildning och de hjälper dig jag är väldigt lönsam. Denna mäklare är tjuvar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Marlon, vi har svarat på din andra kommentar.

   hälsningar

 9. Marlon svar

  De är tjuvar de lämnar verksamheten utan stopp förluster så att du sätter pengar den bästa reglerade mäklaren är xm inte bli lurad de är tjuvar öga.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Marlon, tack för att du delar din erfarenhet med CIBFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om CIBFX låter riktigt dåligt.

   hälsningar

 10. Norbey Carvajal Castro svar

  Hej, cibfx-företaget är blufftjuvar. De lovar dig himmel och jord, de ringer dig så ofta för att ge dig stora investeringsmöjligheter. När du väl fallit ner och lagt in dina pengar ger de dig bonusar så att du kan fortsätta att sätta in pengar. Men när du vill börja ta ut dina pengar svarar de inte på meddelanden eller samtal och de tömmer ditt konto och lämnar dig ens med skuld. De är kompletta tjuvar och bedragare

 11. Ben Goldstein svar

  Jag heter Ben Goldstein, jag är en interimsmäklare för CIBFx och jag har viktig information för återvinning av dina pengar, jag fick sparken från CIBFX för mina kommentarer om dålig portföljförvaltning.

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Ben, all information du kan ge är välkommen, vi rekommenderar de som berörs av denna mäklare att rapportera Facebook-annonsen som en bluff genom att klicka på de 3 prickarna. Tack för att du kommenterar CIBfx Limited. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 12. ny värld svar

  Jag försöker fortfarande kontakta Adam Smith om mitt uttag men han svarar inte på meddelanden eller de säger att jag kommer att kontaktas och fortfarande ingenting. Hur kan jag kontakta eller ta ut mina pengar? det är irriterande

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej ny värld, tack för att du delar din erfarenhet med CIBFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 13. John svar

  Hälsningar, jag var en investering i CIBfx i ungefär tre månader i början, allt gick bra, men ett tag här har jag ingen kontakt och när jag har har han försökt utpressa mig genom att säga att om han gjorde något skulle han rapportera mig som en pedofil. och den person som kontaktade mig och ljög för mig med falska löften Victoria Ferrer Jag har tillräckligt med bevis på båda. Min investering är inte stor men om detta verkligen är ett ansvarsfullt företag borde de lösa och ha mer kundservice.

  de ljuger bedragare och nu pressar de mig att ta bort kommentarer bedragare

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med CIBFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Hur pressar de dig? Vad händer exakt?

   hälsningar

 14. BRT svar

  cibfx limited är en bluff kontakta mig en sådan [e-postskyddad] det är mycket bra för dig att investera pengar men att ta ut dem försvinner och låter dig aldrig ta ut ett enda öre

  Vad jag vill veta är hur kan jag få tillbaka mitt kapital eftersom de inte tillåter mig, jag har kämpat länge men de ignorerar alla mina uttagsbegäranden

  November 22

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej GRT, tack för att du delar din erfarenhet med CIBfx Limited. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vad händer exakt när du försöker dra dig tillbaka?

   hälsningar

 15. pepo montero svar

  Hej, jag begär hjälp eftersom jag inte kan ta ut mitt kapital och support-e-postmeddelandet cibfx.com inte svarar på mina frågor och de låter mig inte ta ut, så enkelt som jag säger, jag har varit mer än 3 veckor och de ignorerar mitt uttag begäranden

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Pepo, tack för att du delar din erfarenhet med CIBFX, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Om vad man ska göra, att vara en oreglerad mäklare kan lite göras, kanske är ditt bästa alternativ att kontakta tillsynsmyndigheten var du än bor, varifrån skriver du till oss?

   hälsningar

  • TAKT svar

   Jag får inte ta ut heller, de uppmärksammar inte mina uttagningsförfrågningar utan ber dig om pengar de är snabba

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej TAKT, tack för att du delar din erfarenhet med CIBFX. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

    hälsningar

 16. Karmelit svar

  De stal alla min fars sparande och den förmodade professionella rådgivaren tappade alla pengar och tar inte ansvaret

  Jag rekommenderar dem inte, de förlorar dina pengar och de tar inte ansvar, dessa råttor från cibfx.com är bedragare

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carmelita, tack för att du delar din erfarenhet med CIBFX, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 17. Maria avila svar

  Tja, inte bara tar de dina pengar på cibfx.com, men de försöker komma in i din dator, de frågade mig om min kortinformation och sedan ringde min bank till mig om oönskade köp, de försökte köpa från mitt kort och överföra pengar

  De är verkligen brottslingar, väldigt försiktiga, vad du har att göra med dem är ett bra klagomål och där om de returnerar alla pengarna, returnerade de mig bara när de rapporterade dem om cyberbrott och med den finansiella tillsynsmyndigheten i mitt land om inte alltid negativt till när du drar dig tillbaka och de ignorerar eller helt enkelt inte svarar på meddelanden och ignorerar uttagningsförfrågningar litar inte på cibfx.com det är ytterligare en grov bluff i internetbedrägerier

  Maria avila

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack för att du delar din erfarenhet med CIBFX, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 18. Esteban svar

  Uppmärksamhet bluff - de tillåter inte att ta ut pengar cibfx.com är en bluff lita inte på dem !!!!!!!!

  gör det inte!!!! De håller på att ta bort min bil för att inte kunna betala det lån som alexander darin från cibfx.com fick mig att ta !!!! Han lovade mig fördelar och ett gott liv men nu har jag inga pengar och min bank pressar mig att betala lånet !!!!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Esteban, tack för att du delar din erfarenhet med CibFX Limited, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 19. Menenderes svar

  Hej, ja, jag lyckades få tillbaka lite pengar, det enda sättet jag kunde göra det var att stämma dem med tillsynsmyndigheten i mitt chilenska regleringsfall, som är CMF och jag sa till dem att jag skulle rapportera dem till INTERPOL för i mitt fall de lovade mig att de var säkra operationer, då sa de att trumf eller att marknaderna inte beter sig som förväntat och med den ursäkten förlorar de alla pengar

  Tja, jag har spelat in alla samtal och de har brutit sitt ord och deras service, jag rekommenderar alla att spela in alla samtal och om de fortfarande inte investerar med dem rekommenderar jag att de inte gör det, såvida de inte vill förlora alla deras pengar

  Var försiktig eftersom de först visar vinster, men allt är en fälla för dig att lägga in mer pengar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Menenderes, tack för att du delar din erfarenhet med CIBFX, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 20. Claudia Rios svar

  De är jäveler, de tog 2.000 dollar från mig på några minuter och min rådgivare ringer mig hela tiden för att förment investera mer och återvinna pengar

  alejandro pedernera är en bedragare och cibfx.com är en bluff

  tro inte på något försiktigt eftersom de kommer att berätta tusentals lögner bara med målet att du ger dem alla dina pengar

  cibfx truffa bluff eSTAFA

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Claudia, tack för att du delar din erfarenhet med CIBFX - CIBFX LIMITED, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Vi är mycket ledsna för den situation du befinner dig i.

   hälsningar

 21. uppmärksamhet alla - bluff i sikte svar

  cnmv har markerat dem som en finansiell stapel
  https://cnmv.es/Portal/verDoc.axd?t={455f7113-fe0a-40b0-a9e0-9b7c3db64b31} till de av cibfx, var mycket försiktig med att investera med dem, de förlorar vartenda öre

  Vad du måste göra är att alla kontaktar cnmv, de från Spanien, var och en med tillsynsmyndigheten i sitt land, bluffen för dessa människor är massiv, jag har kontakt med mer än 30 personer som luras i olika delar av världen och jag tror att det finns många fler

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej “uppmärksamhet”, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CIBFX, vi är verkligen ledsna för det du har gått igenom ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Hälsningar.

 22. Johanna svar

  Detta företag är en bluff, de tjänar dig super bra, de ger dig bonusar och andra, de säger att du ska ta lån för att investera och sedan betala det med vad du tjänar och sedan när du säger att du plötsligt kommer att ta ut kontot de bränner det, de lämnade det vid 0 och det värsta är att de leker med dig, jag var hemmafru och jag investerade för att ge ett bättre liv till min dotter och min familj och nu har jag ännu en skuld på toppen och utan en enda öre 😭

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Johanna, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CIBFX, vi är verkligen ledsna för det du har gått igenom ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av det här företaget? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Hälsningar.

 23. tjocklek svar

  De är de värsta, jag rekommenderar dem inte, det enda de gör är att spendera dina pengar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Grueda, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CIBFX ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Hälsningar.

 24. caesar torn svar

  Samma sak hände mig, de lät mig inte ta ut mina pengar som jag satte in. Aktiemäklaren för detta CiBfx-företag heter Adam Smith. Den här mannen svarar inte längre på mina samtal eller meddelanden. Han är en bedragare.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej César, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CIBFX ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du e-post eller telefonnummer för företaget?

   Hälsningar.

  • abigail svar

   Hej, jag skulle vilja veta mer om ditt ärende, den här veckan investerade min far 500 dollar en stor ansträngning mellan min bror och mig, det var på måndagen 22/07/19 det antas att han igår 23/07/19 skulle skicka oss kontraktet och andra dokument, efternamnet jag inte kommer ihåg men jag vet att han heter Adam, accenten är spansk, idag kommunicerade han med min far och sa att han inte skulle oroa sig, att det var ett fall i det internationella nätverket och det för det anledningen till att han inte hade kunnat kommunicera med oss. Jag behöver veta hur man tar ut pengarna, jag skulle inte vilja gå igenom samma

   • Edward Murillo svar

    Jag går igenom samma problem som de inte svarar

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Eduardo, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CIBFX, vi är verkligen ledsna för det du har gått igenom ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-post?

     Hälsningar.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Abigail, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CIBFX, vi är verkligen ledsna för det du har gått igenom ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

    Hälsningar.

 25. Hugo ruiz svar

  De är lögnare, de låter mig inte ta ut ett öre från mitt kapital, de säger att jag var den dåren som accepterade villkoren. Det är att de har dolda termer, BEWARE GIRLS

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Hugo, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CIBfx ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   Hälsningar.

 26. Noriel Chavez svar

  Tja, min åsikt och recension om cibfx.com är att det också är enkelt eftersom jag har väntat på min pension i 2 månader och mina rådgivare, som först ringde mig konstant, för nu ringer de mig inte längre. Jag har försökt berätta för dem att jag vill investera mer pengar och de har ringt mig på mindre än 5 minuter. Bedragare

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Noriel, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CIBFX ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   Hälsningar.

 27. IsraelNava svar

  De är bedragare, de låter dig aldrig ta ut pengarna. Snälla hjälp mig om någon kan hjälpa mig med retreaten. De är skickliga, men i lögner och bluff

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Israel, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CIBFX ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske? Har du namn på personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Hälsningar.

   • Abigail svar

    Hur kan du hjälpa mig att ta ut mina pengar, jag är brådskande.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Abigail, vad händer när du försöker ta ut dina pengar?

   • Gabriel svar

    Jag såg en annons på Facebook för möjlig investering i Tesla. Jag tror att alla som jag som vill lära sig om den här saken går in och frågar efter information om det. De ringde mig, de förklarade en situation som verkade logisk, eftersom jag var investerad, utnyttjade de och rådde mig att investera väl. Jag försökte söka information på internet och allt dåligt med dem är dolt, för att få se dessa kommentarer var jag tvungen att söka mycket. När jag kom till dessa kommentarer ville jag ta ut mina pengar och jag upptäcker hur komplicerat det är eftersom de till och med frågar efter sina bankuppgifter och det är därför omöjligt att få tag i dessa uppgifter. Jag vet ärligt talat inte om min bank kommer att kunna göra något åt ​​det. Men vilken dålig idé jag vet inte vad jag tänkte. Nu visar det sig att Forex har ett så dåligt namn och de tillhör Forex

    • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

     Hej Gabriel, tack för din kommentar om CIBfx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har fördömt dem (Se CNMV-meddelande). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

     Du kan läsa en recension och kommentarer här: CIBFX

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

     Hälsningar.

 28. irriterande investerare svar

  De tillåter inte att dra tillbaka någonting, jag kan inte dra mig tillbaka, jag har försökt i flera månader

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej irriterande investerare, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CIBfx ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske? Har du namn på personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.