Kommentarer om Ciizurn Limited
I denna avdelning vi kommer att analysera Ciizurn Limited (kallas även av namnet: fxcii.com), är en mäklare av Forex, Criptomonedas y CFD. Rekommenderas verkligen Ciizurn Limited för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Ciizurn Limited ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Ciizurn Limited ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Ciizurn Limited nämner vara del av: Ciizurn Global Limited.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att baseras på: Hong Kong.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Ciizurn Limited är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Ciizurn Limited, noterar vi att det erbjuder 2 olika typer av konton: CFD -konto och företagskonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

CFD -konto: minsta initiala insättning på $100, hävstångseffekt upp till 1:50, lägsta spridning 0.3 poäng, provision (endast aktiehandel), lägsta provision på $ 10, prisgräns, kontokapital, prisdjupskala.

Företagskonto: minsta initiala insättning på $100, hävstångseffekt upp till 1:50, lägsta spridning 0.3 poäng, provision (endast aktiehandel), lägsta provision på $ 10, prisgräns, kontokapital, prisdjupskala.

 

Ciizurn Limited kontotyper
Ciizurn Limited kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Ciizurn Limited erbjuder är: MT5-plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Ciizurn Limited tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Ciizurn Limited -webbplats
Ciizurn Limited -webbplats

Ciizurn Limited ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: lite information om de produkter du erbjuder, utbildningsavsnitt, marknadsanalys, FAQ -sektion, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Ciizurn Limited 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: fxcii.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Ciizurn Limited. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Ciizurn Limited ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Ciizurn Limited är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, dessutom hittar vi många som är negativa när vi letar efter recensioner om Ciizurn Limited och varna för denna mäklare. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Ciizurn Limited? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

14 kommentarer om «Ciizurn Limited: Betyg och kommentarer»

 1. AR svar

  ladrones!!! a la hora de los retiros la verdad sale a la luz!

  una china de mierda ladrona que te promete ganancias y te roba todo el dinero!

  de är bedragare

  mi experiencia: una estafa 100% comprobada

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola A.R., ellos te manipulan para sacarte el dinero. Gracias por comentar sobre Ciizurn Limited. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Henry svar

  Jag har samma historia José, Kina heter Alice hennes tel +852 5620 2774 och den förmodade kundtjänsten som inte slutar be dig om pengar att ta ut är Cindy +1 (581) 260-0158
  Fem tusen euro gav jag till dessa sjukt födda, var försiktig och sprid tel

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Henry, de manipulerar dig för att få dina pengar. Tack för att du kommenterar Ciizurn Limited. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. malko svar

  Hej, jag hade mer eller mindre samma historia som José, jag träffade en kinesisk tjej på Facebook, hon berättade att hon vet hur man handlar mycket bra och att hon tjänade mycket pengar på att investera särskilt i guld, hon bad mig att investera och det är vad jag gjorde eftersom jag redan hade lite erfarenhet av handel och framför allt övertygade hon mig om att hon kunde hjälpa mig och det var vad som hände, jag fick mycket med hennes hjälp.
  Mitt problem är att när jag ville ta ut pengar frågade jag kundtjänsten som hon föreslog mig, de bad mig att betala en skatt på 30% av vilket jag fick ett dokument, det vill säga $ 1950 för att ta ut $ 6500 (transaktioner är gjort via kryptografiskt konto: Binance), jag gjorde det och väntade på att mina pengar skulle nå mitt konto, några dagar senare frågade jag kundtjänst (fortfarande via WhatsApp) om mina medel och de svarade att mitt konto och misstänkt överträdelse och så mycket Jag var tvungen att skicka dokument (kontoutdrag, kopia av pass, faktura som bevisar min adress, anställningsavtal och lönesedel) + en ny betalning på 50% av alla medel jag ville ta ut, eller $ 3250 igen, jag gjorde det, Efter de sa till mig att de skulle granska min fil och jag måste få mina medel inom 1-7 dagar, allt är bra, mer än 9 dagar har gått och det finns ingenting, idag skickade jag ett meddelande från WhatsApp till tjänsten. klienter påstås, och de berättade för mig att det fanns ett överföringsfel i mina medel vid överföring mellan Canadian Imperial Bank of Commerce och EU -bankerna och att pengarna och tillbaka till Canadian Imperial Bank, kort sagt varje gång jag får svar och Jag tappade det jag såg åt sidan, i vetskapen om att jag bara ville göra det bästa för att förbättra mitt och mitt lilla, eftersom jag har många skulder på ryggen och flera saker att betala, jag är verkligen förlorad och jag känner förstörd. På grund av denna historia av att ta ut mina pengar, snälla hjälp mig om du har en lösning att erbjuda mig.

  NP: Jag är en belgisk medborgare och har fortfarande kontakt med den här tjejen.

  Jag stötte på den här webbplatsen för att läsa Josés historia som liknar min och jag försökte översätta det jag skriver på spanska eftersom jag talar franska eller engelska.

  Tack på förhand om någon har en lösning för att få tillbaka mina pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Malko, de manipulerar dig för att få dina pengar. Tack för att du kommenterar Ciizurn Limited. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. jose svar

  DET ÄR EN SCAM, JAG FÅR DEM PENGAR MEN JAG HAR ALDRIG FÅTT DE VINSTER SOM DE LÖFTE, HUR KAN JAG ANMÄLNA DEM?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, tack för din kommentar om Ciizurn Limited. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Jose svar

   Vän jag berättar min historia, jag fick en förfrågan från en kinesisk kvinna på min facebook, jag accepterade det och hon berättade att hon skulle vilja träffa mig och hon sa till mig att om vi kunde prata på WhatsApp så såg jag ingen besvär och jag lade verkligen till det och Tja, han började berätta lite om sitt liv och det gjorde jag också. När dagarna gick frågade hon mig vad mina planer var för framtiden, och när jag berättade att jag arbetade för att spara till mitt hus och kunna ge en bra studie åt min dotter, började hon berätta det för mig hon var en kvinna. mycket framgångsrik och att hon gick mycket bra eftersom hon investerade i guld och handlade för mt5, och sedan sa hon till mig att om jag ville bli lika framgångsrik som henne var hon villig att hjälpa mig, och hon tog verkligen uppgiften att sätta mig i drift På mt5 -demokonto, och vi gjorde några operationer och verkligen flera framgångsrika, det var på två dagar, och senare berättade hon för mig att hon redan visste att jag skulle operera med ett riktigt konto, att jag skulle investera 2 euro som hon hjälpte mig att driva och kunde tjäna mig 1000% av det beloppet, och det bländar mig verkligen men sedan började jag tänka noga, för han insisterade på att jag skulle investera just den här veckan, och sedan tog jag uppgiften av att undersöka och jag ser att det inte finns så bra kommentarer, och jag tror vem som använde mig.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Jose, det är så dessa bedragare agerar, de manipulerar dig för att få dina pengar. Tack för att du kommenterar Ciizurn Limited. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

    • Jose svar

     Hej, jag har ett mejl från ciizurn limited och namnet på det som påstår sig vara kundservice.
     Bluffnummer +852 6354 7234
     Det står kundservice +1 (581) 260-0093
     En email [e-postskyddad]
     I mitt fall var det 1000 euro bluff, nu har jag kontakt med cybersäkerhetskontoret.

     (BCIT) I RIKSPOLISEN.
     Jag har handlat med banken, en del motavgifter och jag kommer att skicka webbsidorna till Google och Microsoft för att meddela klagomålet, jag kommer också att skriva till inflytelserika forexforum.

     Jag ska göra mitt bästa.

     • Rekommenderade mäklare

      Hej Jose, de manipulerar dig för att få dina pengar. Tack för att du kommenterar Ciizurn Limited. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

      Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

      Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

      Hälsningar.

     • joel

      Jose god eftermiddag, jag har samma fall som ditt, jag återhämtade det med den rekommenderade mäklarchatten

     • Rekommenderade mäklare

      Hej Joel, de manipulerar dig för att få dina pengar. Tack för att du kommenterar Ciizurn Limited. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

      Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

      Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

      Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *