Annonsera med oss

Kommentarer till City Fx Capital

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren City Fx Capital (även kallad cityfxcapital.com), är en CFD-, Forex- och Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas City Fx Capital verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om City Fx Capital ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är City Fx Capital ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Turtle Capital LTD.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av City Fx Capital, vi noterar att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: bronskontot, silverkontot, guldkontot och VIP-kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, videohandledning, sammanfattning och daglig marknadsundersökning.

Silverkonto- Minsta 5.000 XNUMX $ första insättning, videohandledning, daglig marknadsundersökning och sammanfattning, webbseminarier och seminarier, kontoansvarig, premium daglig analys, premium kundsupport.

Guldkonto- Minsta 10.000 XNUMX $ första insättning, videohandledning, daglig marknadsundersökning och sammanfattning, webbseminarier och seminarier, kontoansvarig, premium daglig analys, premium kundsupport.

VIP-konto: Minsta initiala insättning på 50.000 2 $, videohandledning, daglig marknadsundersökning och sammanfattning, webbseminarier och seminarier, kontoansvarig, daglig premiumanalys, premium kundsupport, XNUMX eller fler personliga mäklare.

City Fx Capital-kontotyper
City Fx Capital-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som City Fx Capital erbjuder är: MT4.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som City Fx Capital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

City Fx Capital webbplats
City Fx Capital webbplats

City Fx Capital tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, förklaring av grunderna i investeringsvärlden, några utbildningsvideor, egentligen inte mycket annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om City Fx Capital |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: cityfxcapital.com

Telefonnummer: + 44 20 3393 5637

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av City Fx Capital. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på City Fx Capital <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att City Fx Capital-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (som Marshallöarna), när vi letade efter recensioner om City Fx Capital kunde vi inte hitta några recensioner , vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillkom CNMV City Fx Capital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till varningen warning️ för mars 2021 den CNMV

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om City Fx Capital? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

47 kommentarer om «City Fx Capital: Betyg och kommentarer»

 1. Carlos Medina svar

  VIKTIGT LÄS DETTA

  JAG ÄR OCH BEDRÄCKAD AV STADSVALKAPITAL OCH JAG HAR SLUTAT VÄRLDEN, JAG HAR TAPTT ALLA. MEN JAG HAR INNAN NÅGON ENERGI OCH JAG GIVAD INTE OCH Började leta efter alla sidodagar och dagar tills jag hittade den här sidan och bestämde mig för att pröva mina kostnader tillbaka, jag erkänner att jag var väldigt nervös och låter det veta ... jag skulle inte vilja VILL EN ANNAN UPPLEVELSE ..MEN MYCKET VÄNLIGT DE BERÄTTADE MIG ATT FÖRHÅLLA ATT SAKEN VAR I GODA HÄNDER, DE FRÅGADE MIG FÖR NÅGRA DATA, OCH EFTER NÅGRA DAGAR HAR DE MÄRKT ATT PENGARNA HAR ÅTERVINNAT! . Jag kunde inte tro det, jag tackade dig och nu med en stor befrielse jag kommer hit för att tacka de rekommenderade mäklarna och bjuda in de lurade att göra försöket med MYCHARGE TILLBAKA, du kommer att se att de kommer att få pengarna tillbaka

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. LAURA RESI svar

  JAG KAN TITTA MITT PENG TACK TILL CITY FX CAPITAL DE ÄR BÄSTA PÅ DET DET TACKAR TILL deras ACCESSORER. JAG KAN BETALA MIN BANK MED DIN ARBETSPLAN. TACK TILL FÖRETAGET CITY FX CAPITAL. JAG HAR 7 MÅNADER FUNGERAR.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej, jag skriver direkt till ägarna till City Fx Capital för att berätta för dem att när de lägger sina arbetare att skriva FALSKA positiva kommentarer om City Fx Capital i vårt FORUM, att de inte använder det kommersiella teamet, att som du kan se de har inte avslutat grundskolan med någon från administrationsavdelningen som förhoppningsvis vet hur man läser och kanske överträffar dålig Lauras skrivnivå.

   hälsningar

 3. mari svar

  God eftermiddag jag har också problem med att ta ut mina pengar, jag begär hjälp. Tack.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mari, tack för att du delar din erfarenhet med City Fx Capital. Det är tydligt att mäklaren City Fx Capital är en SCAM, flera kunder har inte uttryckt sin oro över att inte kunna få tillbaka pengarna. Denna mäklare är baserad på Marshallöarna och det ger INGEN SÄKERHET TILL DIN KAPITAL, när som helst försvinner de och du har ingenstans att göra anspråk.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Tyvärr hjälper ibland kostnaden för advokater och klagomål inte mycket till det slutliga målet, det vill säga att återställa dina pengar och för det kan du prova vår CHAT eller med den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 4. Pedro Rodriguez svar

  city ​​fx capital är ett företag 1 investerar 500 euro och min verksamhet är mycket bra Jag har en balans på 1 månad 1242 euro många tack city fx capital och dess finansiella rådgivare

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, tack för att du delar din erfarenhet med City Fx Capital, men det är väldigt lite trovärdigt, du har många klagomål. Det är tydligt att mäklaren City Fx Capital är en SCAM, flera kunder har inte berättat liknande historier. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Tyvärr hjälper ibland kostnaden för advokater och klagomål inte mycket till det slutliga målet, det vill säga att återställa dina pengar och för det kan du prova vår CHAT eller med den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • Pedro Rodriguez svar

    REKOMMENDERADE MÄLJARE JAG HAR MIN RÅDGIVARE NAMN OCH FÖRETAGET KONTAKT DU FUNGERAR INTE I FÖRETAGET FÖR ATT SÄGA ATT INGEN RESULTATSTAD FX KAPITAL ÄR MYCKET BRA DE ÄR INTE PILLO SOM DU RAPPORTERAR

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Pedro, tack för att du delar din erfarenhet med City Fx Capital, men det är väldigt lite trovärdigt, du har många klagomål. Det är tydligt att mäklaren City Fx Capital är en SCAM, flera kunder har inte berättat liknande historier. Denna mäklare är baserad på Marshallöarna och det ger INGEN SÄKERHET TILL DITT KAPITAL, när som helst försvinner de och du har ingen plats att göra anspråk på.
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     Tyvärr hjälper ibland kostnaden för advokater och klagomål inte mycket till det slutliga målet, det vill säga att återställa dina pengar och för det kan du prova vår CHAT eller med den här länken:

     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hälsningar

     • Pedro Rodriguez

      DE ÄR MYCKET BRA FÖR ATT JAG HAR LITT TID OCH MED DEM KAN JAG BETALA MITT LÅN SOM VAR ÖVRIGT.

     • Rekommenderade mäklare Postförfattare

      Hej Pedro, tack för att du delar din erfarenhet med City Fx Capital, men det är väldigt lite trovärdigt, du har många klagomål. Det är tydligt att mäklaren City Fx Capital är en SCAM, flera kunder har inte uttryckt sin oro över att inte kunna få tillbaka pengarna. Denna mäklare är baserad på Marshallöarna och det ger INGEN SÄKERHET TILL DITT KAPITAL, när som helst försvinner de och du har ingen plats att göra anspråk på.
      Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      Tyvärr hjälper ibland kostnaden för advokater och klagomål inte mycket till det slutliga målet, det vill säga att återställa dina pengar och för det kan du prova vår CHAT eller med den här länken:

      https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

      hälsningar

 5. cityfxcapital är en bluff svar

  om du pratar med Vanessa Jiménez eller ormen Carlas Méndez har du redan bluffats. Lycka till att ta ut ditt kapital.

  PS: de kommer aldrig att kunna ta ut ett enda öre NÅGONSIN !!!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej, tack för att du delar din erfarenhet med City Fx Capital, men ge inte upp. Det är tydligt att mäklaren City Fx Capital är en SCAM, flera kunder har inte berättat liknande historier. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Tyvärr hjälper ibland kostnaden för advokater och klagomål inte mycket till det slutliga målet, det vill säga att återställa dina pengar och för det kan du prova vår CHAT eller med den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 6. Hus svar

  en annan lurad av stadens fx huvudstad. Jag tror att vi är många. Lita inte på dessa skurkar, de kommer att stjäla allt ditt kapital. De rånade mig skamlöst, lurade på mig, lurade mig!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Huis, tack för att du delar din erfarenhet med City Fx Capital, men ge inte upp. Det är tydligt att mäklaren City Fx Capital är en SCAM, flera kunder har inte berättat liknande historier. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Tyvärr hjälper ibland kostnaden för advokater och klagomål inte mycket till det slutliga målet, det vill säga att återställa dina pengar och för det kan du prova vår CHAT eller med den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 7. Ani svar

  god morgon, en annan bedragare. Gör någon åtgärder i saken? Vi måste anmäla dessa tjuvar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ani, tack för att du delar din erfarenhet med City Fx Capital. Det är tydligt att mäklaren City Fx Capital är en SCAM, flera kunder har inte berättat liknande historier. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Tyvärr hjälper ibland kostnaden för advokater och klagomål inte mycket till det slutliga målet, det vill säga att återställa dina pengar och för det kan du prova vår CHAT eller med den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 8. Diego Aurelio svar

  CITY FX CAPITAL är ett lurande företag och dess verkställande händer är skurkar Vanessa Jiménez och Carlas Méndez, två professionella tjuvar.
  När de har tagit dig och du vill ta ut ett belopp från ditt kontosaldo, svarar de inte heller på samtal, meddelanden eller e-post. De är ett oklanderligt "företag och arbetare", skrupelfria, mycket försiktiga trileros som har slutat stänga sidan i dessa dagar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Diego, tack för att du delar din erfarenhet med City Fx Capital. Det är tydligt att mäklaren City Fx Capital är en SCAM, flera kunder har inte berättat liknande historier. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • Diego Aurelio svar

    CITY FX CAPITAL.COM
    [e-postskyddad]
    Tfo: 442033935637
    VANESSA JIMÉNEZ och CARLA MENDEZ
    Tfos: 662469793-914116948-9141166615-914116382
    City Fx Capital ägs av TURTLE CAPITAL LTD
    AJetake road, Majuro Afoll
    Marshallön MH96960
    Mottagarkonto i JP MORGA: ER Expert Solutions LLC 605210829 och 652529220
    BIC / SWIT CHASUS33XXX

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Diego, tack för att du skrev och gav oss informationen om CityFX kapital. Mäklaren CityFX kapital är en oreglerad mäklare, inte pålitlig, är på Marshallöarna som just har gått in i SVART lista över skatteparadis, skicka aldrig pengar till dem annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
     Försök att be dem skicka tillbaka pengarna till ditt konto eller kort, så att du ser om de är allvarliga eller inte, jag säger redan att du inte kommer att se dina pengar igen !!!
     Vi vet att de allra flesta kommentarer till stöd för denna mäklare är skrivna av sig själva.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     Hälsningar.

  • Diego Aurelio svar

   Jag förstår inte att en bank som JP MORGAN tillåter användning av sitt namn i reklam och attrahera dessa professionella rån och bedrägerier. Jag vill inte tro att de också är en del av handlingen på denna börs. CITY FX CAPITAL.COM
   [e-postskyddad]
   Tfo: 442033935637
   Utförande arm: VANESSA JIMÉNEZ och CARLA MENDEZ
   Tfos: 662469793-914116948-9141166615-914116382
   City Fx Capital ägs av TURTLE CAPITAL LTD
   AJetake road, Majuro Afoll
   Marshallön MH96960
   Mottagarkonto i JP MORGA: ER Expert Solutions LLC 605210829 och 652529220
   BIC / SWIT CHASUS33XXX

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Diego, tack för att du skrev och gav oss informationen om CityFX kapital. Mäklaren CityFX kapital är en oreglerad mäklare, inte pålitlig, är på Marshallöarna som just har gått in i SVART lista över skatteparadis, skicka aldrig pengar till dem annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
    Försök att be dem skicka tillbaka pengarna till ditt konto eller kort, så att du ser om de är allvarliga eller inte, jag säger redan att du inte kommer att se dina pengar igen !!!
    Vi vet att de allra flesta kommentarer till stöd för denna mäklare är skrivna av sig själva.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Hälsningar.

 9. adriana svar

  De är ett mycket dåligt företag, de tillåter dig aldrig att ta ut pengar, lita inte på dessa skurkar. De kommer att lämna dig utan pengar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Adriana, tack för att du skrev och gav oss informationen om CityFX kapital. Mäklaren CityFX kapital är en oreglerad mäklare, inte pålitlig, är på Marshallöarna som just har gått in i SVART lista över skatteparadis, skicka aldrig pengar till dem annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Försök att be dem skicka tillbaka pengarna till ditt konto eller kort, så att du ser om de är allvarliga eller inte, jag säger redan att du inte kommer att se dina pengar igen !!!
   Vi vet att de allra flesta kommentarer till stöd för denna mäklare är skrivna av sig själva.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 10. rocio garcia perez svar

  city ​​fx capital är en mycket bra mäklare jag började med en balans på 300 oss och en vecka tjänade jag 100 us grace city fx capital är mycket bra 🥰🦾

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Rocio, tack för att du skrev och gav oss informationen om CityFX kapital. Mäklaren CityFX kapital är en oreglerad mäklare, inte särskilt tillförlitlig, det är på Marshallöarna som just har gått in i den SVARTA listan över skatteparadis, aldrig skicka pengar till dem, annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Vi vet att de allra flesta kommentarer till stöd för denna mäklare är skrivna av sig själva.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 11. Julia manon svar

  VARFÖR FÄRDIGAR DE KOMPINATERNA FÖR ATT LURA DIG DAN? FÅ TILLBAKA PENGARNA OCH RÅNA DEM

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Julia, tack för att du skrev och gav oss informationen om CityFX kapital. CityFX kapitalmäklare är en oreglerad mäklare, inget pålitligt, det är på Marshallöarna som just har gått in i den SVARTA listan över skatteparadis, aldrig skicka pengar till dem, annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Försök att be dem skicka tillbaka pengarna till ditt konto eller kort, så att du ser om de är allvarliga eller inte, jag säger redan att du inte kommer att se dina pengar igen !!!
   Vi vet att de allra flesta kommentarer till stöd för denna mäklare är skrivna av sig själva.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 12. Julia manon svar

  Jag investerade med dem och det har verkligen varit utmärkt ♥

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Julia, tack för att du skrev och gav oss informationen om CityFX kapital. CityFX kapitalmäklare är en oreglerad mäklare, inget pålitligt, det är på Marshallöarna som just har gått in i den SVARTA listan över skatteparadis, aldrig skicka pengar till dem, annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Försök att be dem skicka tillbaka pengarna till ditt konto eller kort, så att du ser om de är allvarliga eller inte, jag säger redan att du inte kommer att se dina pengar igen !!!
   Vi vet att de allra flesta kommentarer till stöd för denna mäklare är skrivna av sig själva.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 13. juanalfonseca svar

  Jag investerar i city fx capital och det är en mycket bra mäklare.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du skrev och gav oss informationen om CityFX kapital. Mäklaren CityFX kapital är en oreglerad mäklare, inget pålitligt, det är på Marshallöarna som just har gått in i den SVARTA listan över skatteparadis, aldrig skicka pengar till dem, annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Försök att be dem skicka tillbaka pengarna till ditt konto eller kort, så att du ser om de är allvarliga eller inte, jag säger redan att du inte kommer att se dina pengar igen !!!
   Vi vet att de allra flesta kommentarer till stöd för denna mäklare är skrivna av sig själva.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 14. laura svar

  De kontaktade mig från cityfxcapital och jag tror att de har lurat mig. De har försökt göra mitt uttag i mer än 5 veckor och INGENTING, tjuvarna är Karla Mendez eller också under namnet Karla Martinez banken där de förmodligen har satt in pengarna är JP Morgan Chase Bank, tror du att jag kan få mina pengar tillbaka? Är det ett riktigt sätt att få tillbaka mitt kapital är min fråga

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Laura, tack för att du skrev och gav oss informationen om CityFX kapital. Mäklaren CityFX kapital är en oreglerad mäklare, inte särskilt tillförlitlig, det är på Marshallöarna som just har gått in i den SVARTA listan över skatteparadis, aldrig skicka pengar till dem, annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Vi vet att de allra flesta kommentarer till stöd för denna mäklare är skrivna av sig själva.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 15. Josep svar

  Gersy och Álvaro Morata. Herregud, hur bra du är på att ljuga! De är samma som låtsas vara dem. Du behöver inte vara väldigt smart för att inte märka det. 😁

 16. Josep svar

  Gersy och Alvaro Morata är falska profiler som tillhör samma företag, för just idag 22/10/20 har de lagt upp kommentaren och tittar på vilken övertygelse? Hallå? Naturligtvis, för när jag namngav sidan, stod det att det var en oreglerad mäklare, de har varit här för att tvätta bilden. Jag bekräftar att det som denna sida säger är sant, den här mäklaren har inte ens en reglering jämfört med andra som har alla godkända företag för att tillhandahålla en finansiell tjänst. I mitt specifika fall har jag verifierat det på spanska CNMV och de visas inte heller i något register. Jag tror att det med denna information är uppenbart att detta företag är en finansiell bar, och i så fall kommer jag att inleda det samtidiga anspråket på utredningen. Stort tack till de rekommenderade Brookers-administratörerna! Om det inte var för ett bra jobb du gör, inte falla i fällan för dessa företag som bara utnyttjar människors sårbarhet och mer i dessa tider som inte är lätt för någon.

  • GERSY svar

   Låt oss se, Josep, om du måste tro på dig själv och lägga vikt på vad du anger, jag har sagt det för att de bara berättade om sidan och eftersom ingen säger att det goda alltid är det dåliga, har jag bestämt mig för att lägga upp en del av min erfarenhet på det positiva att validera om de lämnar det, men när du anser att den här legitima plattformen kommer jag att lägga upp följande för att se om de publicerar den.

   Visste alla att rekommenderade mäklare (som många litar på att fatta ett beslut när de investerar är inget annat än ett bluff? Hur mycket har du undersökt på den här sidan?

 17. Gersy svar

  Utmärkt plattform för att generera extra pengar, dagligen, vecka eller månad, jag har inte haft någon förlust, bra jobb killar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Gersy, tack för att du skrev och gav oss informationen om CityFX kapital. Mäklaren CityFX kapital är en oreglerad mäklare, inte särskilt tillförlitlig, det är på Marshallöarna som just har gått in i den SVARTA listan över skatteparadis, aldrig skicka pengar till dem, annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Vi vet att de allra flesta kommentarer till stöd för denna mäklare är skrivna av sig själva.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 18. alvaro morata svar

  Jag arbetar med denna plattform och det har varit det bästa

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alvaro, tack för att du skrev och gav oss informationen om CityFX kapital. Mäklaren CityFX kapital är en oreglerad mäklare, inte särskilt tillförlitlig, det är på Marshallöarna som just har gått in i den SVARTA listan över skatteparadis, aldrig skicka pengar till dem, annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.
   Vi vet att de allra flesta kommentarer till stöd för denna mäklare är skrivna av sig själva.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 19. Josep svar

  Hej, tack så mycket för ditt vittnesbörd! De ringde mig bara från ett 914116330 (Madrid-prefix) och det här handlar om City fx huvudstad. Så snart de kommunicerar igen kommer jag att be förordningen att se vad de säger till mig. Gäng skurkar! 😡

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Josep, tack för att du skrev och gav oss informationen om CityFX kapital. CityFX kapitalmäklare är en mäklare utan reglering, inte tillförlitlig, skicka aldrig pengar för dem annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Prova vår CHAT eller med den här länken: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 20. Ameli svar

  Hur kan jag få reda på att jag har blivit lurad?
  Hur länge måste jag kräva mina pengar?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ameli, tack för att du delar din erfarenhet med City Fx Capital. Jag hoppas att jag har fel men jag tror att du redan har blivit lurad, det är en mäklare utan reglering, inget pålitligt, försök att ta en skärmdump av ditt saldo och skicka ett mail till alla avdelningar i mäklaren så att ingen operation utförs just nu och hävda dina pengar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Prova vår länk: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *