Kommentarer till City Fx Capital

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren City Fx Capital (även kallad cityfxcapital.com), är en CFD-, Forex- och Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas City Fx Capital verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om City Fx Capital ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är City Fx Capital ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Turtle Capital LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av City Fx Capital, vi noterar att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: bronskontot, silverkontot, guldkontot och VIP-kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, videohandledning, sammanfattning och daglig marknadsundersökning.

Silverkonto- Minsta 5.000 XNUMX $ första insättning, videohandledning, daglig marknadsundersökning och sammanfattning, webbseminarier och seminarier, kontoansvarig, premium daglig analys, premium kundsupport.

Guldkonto- Minsta 10.000 XNUMX $ första insättning, videohandledning, daglig marknadsundersökning och sammanfattning, webbseminarier och seminarier, kontoansvarig, premium daglig analys, premium kundsupport.

VIP-konto: Minsta initiala insättning på 50.000 2 $, videohandledning, daglig marknadsundersökning och sammanfattning, webbseminarier och seminarier, kontoansvarig, daglig premiumanalys, premium kundsupport, XNUMX eller fler personliga mäklare.

City Fx Capital-kontotyper
City Fx Capital-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som City Fx Capital erbjuder är: MT4.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som City Fx Capital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

City Fx Capital webbplats
City Fx Capital webbplats

City Fx Capital tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, förklaring av grunderna i investeringsvärlden, några utbildningsvideor, egentligen inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om City Fx Capital |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: cityfxcapital.com

Telefonnummer: + 44 20 3393 5637

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av City Fx Capital. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på City Fx Capital <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att City Fx Capital-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (som Marshallöarna), när vi letade efter recensioner om City Fx Capital kunde vi inte hitta några recensioner , vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillkom CNMV City Fx Capital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till varningen warning️ för mars 2021 den CNMV

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om City Fx Capital? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

47 kommentarer om «City Fx Capital: Betyg och kommentarer»

 1. Charles Medina svar

  VIKTIGT LÄS DETTA

  JAG ÄR OCH BEDRÄCKAD AV STADSVALKAPITAL OCH JAG HAR SLUTAT VÄRLDEN, JAG HAR TAPTT ALLA. MEN JAG HAR INNAN NÅGON ENERGI OCH JAG GIVAD INTE OCH Började leta efter alla sidodagar och dagar tills jag hittade den här sidan och bestämde mig för att pröva mina kostnader tillbaka, jag erkänner att jag var väldigt nervös och låter det veta ... jag skulle inte vilja VILL EN ANNAN UPPLEVELSE ..MEN MYCKET VÄNLIGT DE BERÄTTADE MIG ATT FÖRHÅLLA ATT SAKEN VAR I GODA HÄNDER, DE FRÅGADE MIG FÖR NÅGRA DATA, OCH EFTER NÅGRA DAGAR HAR DE MÄRKT ATT PENGARNA HAR ÅTERVINNAT! . Jag kunde inte tro det, jag tackade dig och nu med en stor befrielse jag kommer hit för att tacka de rekommenderade mäklarna och bjuda in de lurade att göra försöket med MYCHARGE TILLBAKA, du kommer att se att de kommer att få pengarna tillbaka

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. LAURA RESI svar

  Jag kan dra tillbaka mina pengar TACK TILL CITY FX CAPITAL DE ÄR BÄSTA I VAD DET GÖR TACK FÖR ACESSORER. JAG KAN BETALA MIN BANK MED DIN ARBETSPLAN. TACK TILL FÖRETAGET CITY FX CAPITAL. JAG HAR 7 MÅNADER ARBETAR.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, jag skriver direkt till ägarna till City Fx Capital för att berätta för dem att när de lägger sina arbetare att skriva FALSKA positiva kommentarer om City Fx Capital i vårt FORUM, att de inte använder det kommersiella teamet, att som du kan se de har inte avslutat grundskolan med någon från administrationsavdelningen som förhoppningsvis vet hur man läser och kanske överträffar dålig Lauras skrivnivå.

   hälsningar

 3. mari svar

  God eftermiddag jag har också problem med att ta ut mina pengar, jag begär hjälp. Tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mari, tack för att du delar din erfarenhet med City Fx Capital. Det är tydligt att mäklaren City Fx Capital är en SCAM, flera kunder har inte uttryckt sin oro över att inte kunna få tillbaka pengarna. Denna mäklare är baserad på Marshallöarna och det ger INGEN SÄKERHET TILL DIN KAPITAL, när som helst försvinner de och du har ingenstans att göra anspråk.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Tyvärr hjälper ibland kostnaden för advokater och klagomål inte mycket till det slutliga målet, det vill säga att återställa dina pengar och för det kan du prova vår CHAT eller med den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 4. Pedro Rodriguez svar

  city ​​fx capital är ett företag 1 en investerar 500 euro och min verksamhet är mycket bra Jag har en balans på 1 månad 1242 euro många tack city fx capital och dess finansiella rådgivare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pedro, tack för att du delar din erfarenhet med City Fx Capital, men det är väldigt lite trovärdigt, du har många klagomål. Det är tydligt att mäklaren City Fx Capital är en SCAM, flera kunder har inte berättat liknande historier. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Tyvärr hjälper ibland kostnaden för advokater och klagomål inte mycket till det slutliga målet, det vill säga att återställa dina pengar och för det kan du prova vår CHAT eller med den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

   • Pedro Rodriguez

    REKOMMENDERADE MÄLJARE JAG HAR MIN RÅDGIVARE NAMN OCH FÖRETAGET KONTAKT DU FUNGERAR INTE I FÖRETAGET FÖR ATT SÄGA ATT INGEN RESULTATSTAD FX KAPITAL ÄR MYCKET BRA DE ÄR INTE PILLO SOM DU RAPPORTERAR

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Pedro, tack för att du delar din erfarenhet med City Fx Capital, men det är väldigt lite trovärdigt, du har många klagomål. Det är tydligt att mäklaren City Fx Capital är en SCAM, flera kunder har inte berättat liknande historier. Denna mäklare är baserad på Marshallöarna och det ger INGEN SÄKERHET TILL DITT KAPITAL, när som helst försvinner de och du har ingen plats att göra anspråk på.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    Tyvärr hjälper ibland kostnaden för advokater och klagomål inte mycket till det slutliga målet, det vill säga att återställa dina pengar och för det kan du prova vår CHAT eller med den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

   • Pedro Rodriguez

    DE ÄR MYCKET GODA FÖR JAG HAR LITT TID OCH MED DET KAN JAG BETALA MITT LÅN SOM VAR FÖRDRAGT.

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Pedro, tack för att du delar din erfarenhet med City Fx Capital, men det är väldigt lite trovärdigt, du har många klagomål. Det är tydligt att mäklaren City Fx Capital är en SCAM, flera kunder har inte uttryckt sin oro över att inte kunna få tillbaka pengarna. Denna mäklare är baserad på Marshallöarna och det ger INGEN SÄKERHET TILL DITT KAPITAL, när som helst försvinner de och du har ingen plats att göra anspråk på.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    Tyvärr hjälper ibland kostnaden för advokater och klagomål inte mycket till det slutliga målet, det vill säga att återställa dina pengar och för det kan du prova vår CHAT eller med den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

 5. cityfxcapital är en bluff svar

  om du pratar med Vanessa Jiménez eller ormen Carlas Méndez har du redan bluffats. Lycka till att ta ut ditt kapital.

  PS: de kommer aldrig att kunna ta ut ett enda öre NÅGONSIN !!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, tack för att du delar din erfarenhet med City Fx Capital, men ge inte upp. Det är tydligt att mäklaren City Fx Capital är en SCAM, flera kunder har inte berättat liknande historier. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Tyvärr hjälper ibland kostnaden för advokater och klagomål inte mycket till det slutliga målet, det vill säga att återställa dina pengar och för det kan du prova vår CHAT eller med den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 6. Hus svar

  en annan lurad av stadens fx huvudstad. Jag tror att vi är många. Lita inte på dessa skurkar, de kommer att stjäla allt ditt kapital. De rånade mig skamlöst, lurade på mig, lurade mig!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Huis, tack för att du delar din erfarenhet med City Fx Capital, men ge inte upp. Det är tydligt att mäklaren City Fx Capital är en SCAM, flera kunder har inte berättat liknande historier. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Tyvärr hjälper ibland kostnaden för advokater och klagomål inte mycket till det slutliga målet, det vill säga att återställa dina pengar och för det kan du prova vår CHAT eller med den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 7. Ani svar

  god morgon, en annan bedragare. Gör någon åtgärder i saken? Vi måste anmäla dessa tjuvar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ani, tack för att du delar din erfarenhet med City Fx Capital. Det är tydligt att mäklaren City Fx Capital är en SCAM, flera kunder har inte berättat liknande historier. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Tyvärr hjälper ibland kostnaden för advokater och klagomål inte mycket till det slutliga målet, det vill säga att återställa dina pengar och för det kan du prova vår CHAT eller med den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 8. diego aurelio svar

  CITY FX CAPITAL är ett lurande företag och dess verkställande händer är skurkar Vanessa Jiménez och Carlas Méndez, två professionella tjuvar.
  När de har tagit dig och du vill ta ut ett belopp från ditt kontosaldo, svarar de inte heller på samtal, meddelanden eller e-post. De är ett oklanderligt "företag och arbetare", skrupelfria, mycket försiktiga trileros som har slutat stänga sidan i dessa dagar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Diego, tack för att du delar din erfarenhet med City Fx Capital. Det är tydligt att mäklaren City Fx Capital är en SCAM, flera kunder har inte berättat liknande historier. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

   • diego aurelio

    CITY FX CAPITAL.COM
    [e-postskyddad]
    Tfo: 442033935637
    VANESSA JIMÉNEZ och CARLA MENDEZ
    Telefon: 662469793-914116948-9141166615-914116382
    City Fx Capital ägs av TURTLE CAPITAL LTD
    AJetake road, Majuro Afoll
    Marshallön MH96960
    Mottagarkonto i JP MORGA: ER Expert Solutions LLC 605210829 och 652529220
    BIC / SWIT CHASUS33XXX

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Diego, tack för att du skrev och gav oss informationen om CityFX kapital. Mäklaren CityFX kapital är en oreglerad mäklare, inte pålitlig, är på Marshallöarna som just har gått in i SVART lista över skatteparadis, skicka aldrig pengar till dem annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
    Försök att be dem skicka tillbaka pengarna till ditt konto eller kort, så att du ser om de är allvarliga eller inte, jag säger redan att du inte kommer att se dina pengar igen !!!
    Vi vet att de allra flesta kommentarer till stöd för denna mäklare är skrivna av sig själva.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

    Hälsningar.

  • diego aurelio svar

   Jag förstår inte att en bank som JP MORGAN tillåter användning av sitt namn i reklam och attrahera dessa professionella rån och bedrägerier. Jag vill inte tro att de också är en del av handlingen på denna börs. CITY FX CAPITAL.COM
   [e-postskyddad]
   Tfo: 442033935637
   Utförande arm: VANESSA JIMÉNEZ och CARLA MENDEZ
   Telefon: 662469793-914116948-9141166615-914116382
   City Fx Capital ägs av TURTLE CAPITAL LTD
   AJetake road, Majuro Afoll
   Marshallön MH96960
   Mottagarkonto i JP MORGA: ER Expert Solutions LLC 605210829 och 652529220
   BIC / SWIT CHASUS33XXX

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Diego, tack för att du skrev och gav oss informationen om CityFX kapital. Mäklaren CityFX kapital är en oreglerad mäklare, inte pålitlig, är på Marshallöarna som just har gått in i SVART lista över skatteparadis, skicka aldrig pengar till dem annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
    Försök att be dem skicka tillbaka pengarna till ditt konto eller kort, så att du ser om de är allvarliga eller inte, jag säger redan att du inte kommer att se dina pengar igen !!!
    Vi vet att de allra flesta kommentarer till stöd för denna mäklare är skrivna av sig själva.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

    Hälsningar.

 9. adriana svar

  De är ett mycket dåligt företag, de tillåter dig aldrig att ta ut pengar, lita inte på dessa skurkar. De kommer att lämna dig utan pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Adriana, tack för att du skrev och gav oss informationen om CityFX kapital. Mäklaren CityFX kapital är en oreglerad mäklare, inte pålitlig, är på Marshallöarna som just har gått in i SVART lista över skatteparadis, skicka aldrig pengar till dem annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Försök att be dem skicka tillbaka pengarna till ditt konto eller kort, så att du ser om de är allvarliga eller inte, jag säger redan att du inte kommer att se dina pengar igen !!!
   Vi vet att de allra flesta kommentarer till stöd för denna mäklare är skrivna av sig själva.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 10. Rocio Garcia-Perez svar

  city ​​fx capital är en mycket bra mäklare jag började med en balans på 300 us och en vecka tjänade jag 100 us grace city fx capital är mycket bra 🥰🦾

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rocio, tack för att du skrev och gav oss informationen om CityFX kapital. Mäklaren CityFX kapital är en oreglerad mäklare, inte särskilt tillförlitlig, det är på Marshallöarna som just har gått in i den SVARTA listan över skatteparadis, aldrig skicka pengar till dem, annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Vi vet att de allra flesta kommentarer till stöd för denna mäklare är skrivna av sig själva.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.