CityinvestGP kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera cityinvestGP (även kallad med namnet: cityinvestgp.com), är en mäklare av Forex, Kryptovalutor y CFD. Rekommenderas CityinvestGP verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om CityinvestGP Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är CityinvestGP ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ CityinvestGP nämner att vara del av: Vitol Holding SARL

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att ha huvudkontor SchweizMen ingen giltig information för att bekräfta detta tror vi det dessa uppgifter är falska.

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerade vi det cityinvestGP den har ingen typ av reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: CityinvestGP är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder cityinvestGP, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 5 olika typer av konton. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Standardkonto: minsta initiala insättning $250, handel med valuta/metallpar, hävstångseffekt upp till 1:1000.

Bronskonto: minsta initiala insättning $10.000, valuta / metall / indexpar handel, hävstång upp till 1: 1000.

Silverkonto: minsta initiala insättning $25.000, alla instrument, hävstång upp till 1: 1000, sprider sig från 7 pips.

Guldkonto: minsta initiala insättning $50.000, alla instrument, hävstång upp till 1: 1000, sprider sig från 5 pips.

Platinakonto: minsta initiala insättning $100.000, alla instrument, hävstång upp till 1: 1000, sprider sig från 1 pip.

CityinvestGP -kontotyper
CityinvestGP -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som CityinvestGP erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som CityinvestGP tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

CityinvestGP hemsida
CityinvestGP hemsida

cityinvestGP ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring om de marknader där den verkar, live -diagram, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om cityinvestGP 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: cityinvestgp.com

📞 Telefonnummer: +41(44)974-65-33 | +44(203)097-14-44 | +1(613)518-56-00

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar CityinvestGP. Vi genomför denna granskning och bedömning, på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företagets tillförlitlighet. Vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, tillhandahåller nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör känna till innan de bestämmer sig eller inte investerar med ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på CityinvestGP ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget cityinvestGP är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha undersökt denna mäklare rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett olagligt företag, klart etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är mycket otydligt, eftersom det ger nästan ingen juridisk information, inte visar data om dess registrering och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 tillsatt FINMA cityinvestGP till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FINMA: s varning i augusti 2021 ⚠️

 


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om CityinvestGP? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

3 kommentarer om «CityinvestGP: Betyg och kommentarer»

 1. isabella svar

  Jag är väldigt glad för detta genombrott, jag har förlorat så mycket pengar på att försöka göra vinst på binärt, jag förlorade mina investeringar och gjorde aldrig någon vinst till ISS3, jag var tvungen att hitta ett sätt att åtminstone få tillbaka en del av mina pengar om inte där. Jag var rädd men jag såg ett vittnesbörd om en medinvesterare i iss3 men hur han återställde sin investering med hjälp av MYCHARGEBACK. Jag gav det en chans och jag kunde återhämta mig hälften och idag har jag återhämtat resten med hjälp av ett inlägg jag såg här om MYCHARGEBACK . Jag avbryter deras kontakt bara för att jag litar på dem och även någon skriver om dem och de hjälpte mig faktiskt så det kommer att vara snällt av mig att göra detsamma. FÅ DINA PENGAR TILLBAKA, VI HJÄLPER DIG

 2. Calvin svar

  HEJ MÄNNISKOR, DET HÄR FÖRETAGET BLEV ÄNTLIGEN UTSÄTT PÅ GRUND AV ALLA BEDRÄGERANDEN SOM BEGIFTS, VI MÅSTE SPRIDA DENNA NYHET.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Calvin, tack för att du kommenterar CityinvestGP. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.