Kommentarer till Rensa Spara

I denna avdelning vi analyserar mäklaren ClearSave (även kallat clearsave.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas ClearSave verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar ClearSave. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Lagoon Technologies Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av ClearSave noterade vi att det erbjuder 7 olika typer av konton / planer: Baskonto, bronskonto, silverkonto, guldkonto, platinkonto och diamantkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $250, 3 utbildnings- och handelssessioner med Senior Analyst, mer än 100 tillgångar tillgängliga.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $1.000, 10 utbildnings- och handelssessioner med Senior Analyst, 100+ tillgångar tillgängliga, 3 VIP-signaler, 1 gratis uttag. ekonomisk rådgivning.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $3.000obegränsat, utbildnings- och handelssessioner med en senioranalytiker, tillgång till mer än 200 tillgångar, 5 VIP-signaler, 5 gratis uttag.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $7.000, obegränsad utbildning och handelssessioner med en Senior Analyst, tillgång till mer än 200 tillgångar, 5 VIP-signaler varje vecka, 10 gratis uttag.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $15.000, obegränsat antal utbildnings- och handelssessioner med en senioranalytiker, tillgång till mer än 200 tillgångar, 10 VIP-signaler varje vecka, obegränsat gratis uttag.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $25.000, obegränsad utbildnings- och handelssessioner med en senioranalytiker, tillgång till 200+ tillgångar, obegränsad VIP-signaler, obegränsat gratis uttag, 10 gratis expressuttag, ökad hävstång på alla tillgångar, finansiell rådgivningstjänster.

Svart konto: minsta initiala insättning på $50.000, obegränsad utbildning och handelssessioner med Senior Analyst, tillgång till 200+ tillgångar, obegränsad VIP-signaler, obegränsat gratis uttag, obegränsat gratis expressuttag, ökad hävstång på alla tillgångar, finansiell rådgivningstjänster, minimala marginaler på alla tillgångar.

Rensa Spara kontotyper
ClearSave-kontotyper (1)
Rensa Spara kontotyper
ClearSave-kontotyper (2)
Rensa Spara kontotyper
ClearSave-kontotyper (3)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek, Klicka här för att se bild 2 i full storlek y Klicka här för att se bild 3 i full storlek.

Las plattformar att fungera som ClearSave erbjuder är: plattformar MT4 y ClearSave.

Vi kommer nu att analysera olika resurser och hjälpmedel för handlare som ClearSave tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Rensa Spara webbplats
ClearSave webbplats

ClearSave tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, ekonomisk kalender, analys, miniräknare, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om ClearSave |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: clearsave.io

Telefonnummer: +31203699551 (engelska) | +31203699552 (tyska)

E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

>>> Bedömning på ClearSave <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget ClearSave är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det är en oreglerad mäklare och är baserad i ett mycket osäkert land (Saint Vincent och Grenadinerna). När du letar efter recensioner om ClearSave Vi hittade många negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillkom CNMV (Spanien) ClearSave till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 tillade FCA ClearSave till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till warning️ FCA april 2021 varning

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om ClearSave? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «ClearSave: Betyg och kommentarer»

 1. gaby svar

  Hemsk upplevelse med clearsave, jag tappade alla mina besparingar, de tog bort dem, finns det något som kan göras?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gaby, tack för att du kommenterade ClearSave. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.