Bux mäklare

CLIQTRADEFX Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren CLIQTRADEFX (även kallad cliqtradefx.com), är en fondförvaltningsmäklare. Rekommenderas CLIQTRADEFX verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om CLIQTRADEFX ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är CLIQTRADEFX ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Cliqtradefx Inc. (obefintlig)

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CLIQTRADEFX, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Startkonto, Standardkonto och Premiumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Startkonto: minsta initiala insättning på $500, tillgänglig återinvestering, vinstinkomst 7 dagar.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $2.000, tillgänglig återinvestering, vinstinkomst 10 dagar.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $10.000, tillgänglig återinvestering, vinstinkomst 14 dagar.

 

CLIQTRADEFX kontotyper
CLIQTRADEFX kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som CLIQTRADEFX erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som CLIQTRADEFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

CLIQTRADEFX webbplats
CLIQTRADEFX webbplats

CLIQTRADEFX ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om CLIQTRADEFX 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: cliqtradefx.com

📞 Telefonnummer: + 1 (206) 316-9295

📧 E-post: har inte.

Du kanske undrar varför vi granskade CLIQTRADEFX. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på CLIQTRADEFX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget CLIQTRADEFX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

 Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet, de villkor som den visar oss tillhör faktiskt Bitsamp-företaget, vilket inte har något att göra med CLIQTRADEFX, dessutom lurar de allmänheten genom att erbjuda mycket höga avkastningar, något som verkligen är omöjligt att uppnå. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CLIQTRADEFX? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

4 kommentarer om «CLIQTRADEFX: Betyg och kommentarer»

 1. CARMEN RIVERA svar

  Hej, jag heter Carmen, jag kommer från Ecuador.

  Jag kan säga att samma sak hände mig som kommentarerna till vissa människor här. En man som kallar sig Peter MJwilo påstår sig vara från USA. Det fungerar med ett företag eller en plattform som heter CLIQTRADEFX.COM

  Han fick mig att sätta in $ 100 som en initialinvestering och sa till mig att det fanns 50 $ mer att gå. Och att efter tre dagar fick jag min vinst, men för att få den nämnda vinsten var jag tvungen att sätta in 3 dollar mer och det var vad jag gjorde, totalt att han lurade mig med 300 dollar, det var i januari i år och fram till idag Jag får varken mina inkomster eller mina investeringspengar.

  Jag skulle vilja veta hur man också rapporterar sådana bedragare. Så att ingen annan kommer att bli sliten igen

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej CARMEN, tack för att du kommenterar CLIQTRADEFX. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder är i samma situation, skickar dem inte pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan säga att du har tappat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Laura svar

  God eftermiddag, jag har blivit lurad, finns det något sätt att få tillbaka det som stulits från mig?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Laura, tack för att du kommenterade CLIQTRADEFX. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder är i samma situation, skickar dem inte pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan säga att du har tappat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.