Kommentarer till CMarket

I denna avdelning vi analyserar mäklaren CMarket (även kallat cmarket.cc), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas CMarket verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om CMarket ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det CMarket? ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Tyskland men de regleras inte av den tyska tillsynsmyndigheten, vilket inte är vettigt. De nämner falskt att de är baserade i Tyskland.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner inte att de är reglerade. CMarket är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CMarket, vi märkte att de erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Micro Account, Classic Account, Silver Account, Gold Account och Platinum Account. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, upp till 10% bonus.

Klassiskt konto- Minsta initiala insättning på $ 5.000, upp till 20% bonus, 24/5 kundtjänst, handelssignaler.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $ 20.000 40, upp till 24% bonus, kundtjänst 5 timmar XNUMX dagar i veckan, handelssignaler, personlig handelsplan, flexibla spreads och swappar.

Guldkonto: Minsta initiala insättning på $ 50.000 75, upp till 24% bonus, kundtjänst 5 timmar XNUMX dagar i veckan, handelssignaler, personlig handelsplan, flexibla spreadar och swappar, utan att ta ut avgiften, handelsinstrument, individuell handelsplanrisk och penninghantering .

Platinakonto: lägsta initiala insättning för att kontakta CMarket, obegränsat antal sessioner med Head Analyst, 24/5 kundtjänst, lägre spreadar och swappar, gratis uttag, fullständigt instrumentpaket, utbildning i marknadspsykologi, årlig handelskonvention.

CMarket kontotyper
CMarket kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som CMarket erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som CMarket tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

CMarkets webbplats
CMarkets webbplats

CMarket tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, information om grundläggande begrepp om investeringsvärlden, förklaring av de finansiella produkter som CMarkets erbjuder sina kunder, egentligen inte mycket mer än detta.

🟢 Annan information om CMarket 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: cmarket.cc

📞 Telefonnummer: + 442038079233

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar CMarket. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på CMarket <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att CMarket-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, det nämner inte vilket företag det tillhör när man letar efter recensioner om CMarket vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meriter. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔: i juli 2020 CNMV tillagd CMarket till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET
➡️ Länk till warning️ varningen CNMV från juli 2020

⛔ Uppmärksamhet ⛔: CMarket verkar vara relaterat till en mäklare med ett mycket negativt rykte, TopInvestus-mäklaren. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 FMA (Österrike), läggs till cmarket till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FMA-varningen januari 2021 ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om CMarket? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

3 kommentarer om «CMarket: Betyg och kommentarer»

 1. Rekommenderade mäklare svar

  Hej Jessica, din information och dekalogen om mäklarnas vanligaste fällor och taktik att SCAM är mycket intressant, det bör läras av varje investerare och bli en STANDARD, det är därför vi är övertygade om att ditt bidrag när det delas med Alla våra läsare kommer att hjälpa till att undvika många bedrägerier, bedrägerier och bedrägerier från mäklare.
  Av denna anledning tycker vi att det är av yttersta vikt att alla som berörs av dessa mäklare rapporterar det via vår portal och avslöjar de mäklare som har lurat dem genom att skriva sina erfarenheter, vare sig de är bra eller dåliga och att det på så sätt kan avslöjas från var bedrägerierna begås, vem som är inblandad och att alla vet om det.
  Som ni väl vet erbjuder vi på vår hemsida möjligheten att kunna ÅTERHÄLLA HELA ELLER DELAR AV PENGARNA med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, de som påverkas kan tala i CHAT som vi har på webben eller genom att läsa denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

  Hälsningar.

 2. YINETH BENITEZ svar

  Cmarket, topitopinvestus, bitstamp limited är expertföretag för att lura människor, aldrig investera i det oavsett hur mycket prestigefyllda människor råder dem RENATO LOMBARDO, LUNA VASQUEZ, LUCA JANSSES, Stephanie Lucas, idag är 28/10/2020 Jag inser att jag träffade alla kraven som de uppfann för uttag på grund av min mäklares påstådda död och det var en monumental bluff, de tror inte på absolut någonting, inte heller på de dokument som du skickar, du kan konsultera i https://www.cnmv.es/Portal/Consultas/BusquedaPorEntidad.aspx namnen och de är redan kvalificerade som bedragare.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Yineth, tack för att du gav den här informationen om CMarket-mäklaren och hjälpte användarna att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.