Kommentarer om CMC Capital

I denna avdelning vi analyserar mäklaren CMC Capital (kallas även cmccapital.net), är en Forex-, kryptovaluta-, futures- och CFD -mäklare. Rekommenderas CMC Capital verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om CMC Capital ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är CMC Capital ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: CMC CAPITAL LIMITED.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av CMC Capital noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Avancerat konto, Premiumkonto och Deluxe -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $10.000, flytande spridning från 1.3 pips, hävstång upp till 1: 400, minsta parti 0.01, byt 0.5 till 1.

Avancerat konto: minsta initiala insättning på $25.000, flytande spridning från 0.8 pips, hävstång upp till 1: 400, minsta parti 0.01, byt 0.5 till 1.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $50.000, skalpering, fast spridning, hävstångseffekt upp till 1: 400, minsta parti 0.01, byt 0.5 till 0.7.

Deluxe-konto: minsta initiala insättning på $100.000, skalpering, fast spridning, hävstångseffekt upp till 1: 400, minsta parti 0.01, byt 0.5 till 0.7.

CMC Capital-kontotyper
CMC Capital-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som CMC Capital erbjuder är: plattform CMC Trader Pro.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som CMC Capital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

CMC Capital webbplats
CMC Capital webbplats

CMC Capital ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, ekonomisk kalender, marknadsnyheter, lite information om de produkter du erbjuder, förklaring av några koncept, FAQ -avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om CMC Capital 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: cmccapital.net

📞 Telefonnummer: +34 918 29 88 30

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade CMC Capital. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på CMC Capital <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget CMC Capital är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en helt olaglig mäklare som faktiskt inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet, dessutom hittar vi bara recensioner som är negativa och varnar för denna mäklare när vi letar efter recensioner om CMC Capital . Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 tillade FCA CMC Capital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA april 2021 varning

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CMC Capital? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «CMC Capital: Betyg och kommentarer»

 1. Gabriel svar

  Hej rekommenderade mäklare, jag är Gabriel, ett offer för denna mäklare, kan du förklara för mig hur du kan få tillbaka pengar med mychargeback?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gabriel, du kan få tillbaka dina pengar, tack för din information om CMC Capital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se några alternativ när du markerar den här länken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *