Kommentarer till CMGMarkets

I denna avdelning vi analyserar mäklaren CMGmarknader (kallas även cmgmarkets.io), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas CMGMarkets verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar CMGMarkets. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: tydligen Storbritannien, även om det inte finns någon information om detta.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CMGMarkets, vi noterar att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto, Diamond-konto och Realkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $2.000, 9 valutapar, totalt mer än 25 användbara, fasta eller flytande spreadar, handel med mikropartier, 24/5 individuell kontoansvarig, minsta parti 0.1, spread från 0.9, insättningsbonus upp till 10%, marginalhävstång upp till 1: 20, 5% försäkring på kontot, 3 signaler per vecka.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $5.000, 4 tillgångsslag, fasta eller flytande spreadar, handel med mikropartier, 24/5 individuell kontoansvarig, minimispot 0.1, spread från 0.8 punkter, insättningsbonus upp till 25%, marginalhävstång upp till 1:30, 10% rabatt på försäkring konto, 5 signaler per vecka.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $10.000, TAlla tillgångsslag, fasta eller flytande spreadar, handel med mikropartier, 24/5 individuell kontoansvarig, minsta parti 0.1, spread från 0.6, insättningsbonus upp till 35%, marginalhävstång upp till 1:40, 20% kontoförsäkring, 7 signaler per vecka.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $25.000, alla tillgängliga verktyg, fasta eller flytande spreadar, handel med mikropartier, 24/5 individuell kontoansvarig, minsta parti 0.1, spread från 0.6, insättningsbonus upp till 50%, marginalhävstång upp till 1:50, 30% försäkring på kontot, 5 signaler per vecka.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $50.000, alla tillgängliga verktyg, fasta eller flytande spreadar, handel med mikropartier, 24/5 individuell kontoansvarig, minsta parti 0.1, spread från 0.5, insättningsbonus upp till 75%, marginalhävstång upp till 1:75, 40% försäkring på kontot, 15 signaler per vecka.

Verkligt konto: minsta initiala insättning på $100.000, alla företags handelsmöjligheter, fasta eller flytande spreadar, automatiskt uttag på ett schemalagt datum, regelbunden rådgivarsupport, algoritm för handelsstöd, spridning från 0.4, insättningsbonus upp till 100%, marginalhävstång upp till 1: 100, 50 % kontoförsäkring, 30 signaler per vecka.

CMGMarkets kontotyper
CMGMarkets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som CMGMarkets erbjuder är: egen plattform (CMGMarkets) och status.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som CMGMarkets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

CMGMarkets webbplats
CMGMarkets webbplats

CMGMarkets tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring av grundläggande begrepp, information om företaget, nyheter, FAQ-avsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om CMGmarknader |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: cmgmarkets.io

Telefonnummer: + 44-203-514-3002

E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

>>> Bedömning på CMGmarknader <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget CMGmarknader är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Med tanke på allt detta rekommenderar vi att vi är försiktiga, för: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart till vilket företag det tillhör eller i vilket land huvudkontoret ligger, när man letar efter recensioner CMGmarknader Vi har hittat för många negativa recensioner och kommentarer om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i december 2020 FCA (UK) tillagt CMGmarknader till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FCA: s varning i december 2020 ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om CMGMarkets? Vad har du upplevt?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «CMGMarkets: Betyg och kommentarer»

 1. Jose-co svar

  Jag har hört bra saker om dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José-co, tack för att du skriver om CMGMarkets. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.