Kommentarer till CMS Prime

I denna avdelning vi analyserar mäklaren CMS Prime (även kallad cmsprime.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen CMS Prime för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade CMS Prime. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Kapitalmarknadslösningar.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Belize, Saint Vincent och Grenadinerna och Vanuatu.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CMS Prime, märkte vi att det erbjuder bara 1 konto: ECN-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

ECN-konto: Minsta initiala insättning $ 1.000, flytande spread, marknadsexekvering, minsta parti 0.01, hävstång upp till 1: 500, marginalanrop 100%, stoppa 30%, expertråd, dagliga marknadsnyheter.

CMS Prime-kontotyper
CMS Prime-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som CMS Prime erbjuder är: plattform MT4 och plattform MT5.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som CMS Prime tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

CMS Prime webbplats
CMS Prime webbplats

CMS Prime tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, nyheter, analys, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om CMS Prime |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: cmsprime.com

📞 Telefonnummer: + 1 205-236-8977

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

>>> Bedömning på CMS Prime <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget CMS Prime är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det, rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i länder som är mycket osäkra för denna typ av åtgärder, och när vi letar efter recensioner om CMS Prime hittar vi många som är negativa och underhållande om den här mäklaren. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om CMS Prime? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «CMS Prime: Betyg och kommentarer»

 1. Carmen svar

  Hej, jag interterar här men de vill inte returnera de pengar du kan göra

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carmen, tack för att du delar din erfarenhet med CMS Prime. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de INTE kan ta ut sitt kapital.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.