Kommentarer till CMXmarket

I denna avdelning vi analyserar mäklaren CMXmarknad (även kallad cmxmarket.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas CMXmarket verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar CMXmarket. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: NewTraders Holdings Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton erbjuds av CMXmarket, i det här fallet noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: CMXmarket Micro Account, Standard CMXmarket Account och CMXmarket Pro Account. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

CMXmarket Micro-konto: minsta initiala insättning på $250, ingen provision, x1 hävstång, alla tillgängliga instrument, support dygnet runt, kontoansvarig, 24% välkomstbonus.

CMXmarket Standardkonto: minsta initiala insättning på $1.000, inga provisioner, x2-hävstång, alla tillgängliga instrument, 24/7 support, specialistrådgivare, 50% välkomstbonus.

Konto CMX Market Pro: minsta initiala insättning på $10.000, inga provisioner, justerbar hävstång, alla tillgängliga instrument, 24/7 support, specialistrådgivare, 70% välkomstbonus.

 

CMXmarket kontotyper
CMXmarket kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


Las plattformar att fungera som CMXmarket erbjuder är: egen plattform y MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som CMXmarket tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

CMXmarkets webbplats
CMXmarkets webbplats

CMXmarket tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, ekonomisk kalender, videor, handledning, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om CMXmarknad |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: cmxmarket.com

Telefonnummer: + 44 11 3490 0108

E-post: har inte

>>> Bedömning på CMXmarknad <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget CMXmarknad är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), när man letar efter recensioner om CMXmarknad Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillkom CNMV CMXmarknad till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om CMXmarket? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «CMXmarket: Betyg och kommentarer»

 1. eva svar

  I början gick allt bra med det här företaget men allt vände sig när jag ville ta ut pengar, de tillåter det inte och jag vet inte hur

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Eva, tack för att du delar din erfarenhet med CMXmarket. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.