Kommentarer till CMXmarket

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren CMXmarknad (Ă€ven kallad cmxmarket.com), Ă€r en Forex- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas CMXmarket verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar CMXmarket. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: NewTraders Holdings Ltd.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Nu fortsÀtter vi med att analysera typerna av konton erbjuds av CMXmarket, i det hÀr fallet noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: CMXmarket Micro Account, Standard CMXmarket Account och CMXmarket Pro Account. Vi lÀmnar en bild med lite information om varje typ av konto.

CMXmarket Micro-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $250, ingen provision, x1 hÀvstÄng, alla tillgÀngliga instrument, support dygnet runt, kontoansvarig, 24% vÀlkomstbonus.

CMXmarket Standardkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $1.000, inga provisioner, x2-hÀvstÄng, alla tillgÀngliga instrument, 24/7 support, specialistrÄdgivare, 50% vÀlkomstbonus.

Konto CMXmarket Pro: minsta initiala insÀttning pÄ $10.000, inga provisioner, justerbar hÀvstÄng, alla tillgÀngliga instrument, 24/7 support, specialistrÄdgivare, 70% vÀlkomstbonus.

 

CMXmarket kontotyper
CMXmarket kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.


Las plattformar att fungera som CMXmarket erbjuder Àr: egen plattform y MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som CMXmarket tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en utmÀrkt punkt för mÀklaren.

CMXmarkets webbplats
CMXmarkets webbplats

CMXmarket tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nÄgra live-diagram, ekonomisk kalender, videor, handledning, verkligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om CMXmarknad |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: cmxmarket.com

Telefonnummer: + 44 11 3490 0108

E-post: har inte

 

>>> Bedömning pÄ CMXmarknad <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget CMXmarknad Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det Àr en oreglerad mÀklare, den Àr baserad i osÀkra lÀnder (Saint Vincent och Grenadinerna), nÀr man letar efter recensioner om CMXmarknad Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det Àr en ny mÀklare utan meriter. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i februari 2021 tillkom CNMV CMXmarknad till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till CNMV-varningen frĂ„n februari 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CMXmarket? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «CMXmarket: Betyg och kommentarer»

 1. eva svar

  I början gick allt bra med det hÀr företaget men allt vÀnde sig nÀr jag ville ta ut pengar, de tillÄter det inte och jag vet inte hur

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Eva, tack för att du delar din erfarenhet med CMXmarket. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *