Annonsera med oss

Kommentarer om Coinbinancepro
I denna avdelning vi kommer att analysera Coinbinancepro (kallas även med namnet: coinbinancepro.com), är ett fondförvaltningsbolag. Är Coinbinancepro verkligen rekommenderat för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Coinbinancepro ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Coinbinancepro ⚠️ en säker webbplats? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Coinbinancepro nämner att vara del av: Coin Binance Pro Limited (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, nämner företaget att det är baserat på Storbritannien, men det finns ingen giltig information för att bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, Nämn inte ingenting om att vara en företag regleras eller på dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Coinbinancepro är ett företag INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Coinbinancepro, noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton: Grundkonto, förskottskonto, expertkonto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $200, omedelbara uttag, huvudstol ingår.

Förskott: minsta initiala insättning på $1.500, omedelbara uttag, huvudstol ingår.

Expertkonto: minsta initiala insättning på $3.000, omedelbara uttag, huvudstol ingår.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $50.000, omedelbara uttag, huvudstol ingår.

Coinbinancepro kontotyper
Coinbinancepro kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Coinbinancepro erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som Coinbinancepro tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Coinbinancepros webbplats
Coinbinancepros webbplats

Coinbinancepro ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live-diagram, lite information om de tjänster du erbjuder, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Coinbinancepro 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: coinbinancepro.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-postkontakta direkt från webbplatsen.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Coinbinancepro. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Coinbinancepro ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Coinbinancepro är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag, rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett mycket otransparent "offshore" skalföretag som inte erbjuder juridisk information, det är inte registrerat där det nämns (certifikatet som visas är endast en kopia redigerad ) och saknar även reglering (oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Coinbinancepro? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Coinbinancepro: Betyg och kommentarer»

 1. Walter Guzman svar

  Jag vill dra ut och de låter mig inte, jag tror att de har tagit pengarna och de vill inte berätta för mig, vad kan jag göra?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Walter, tack för din kommentar om Coinbinancepro. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *