Kommentarer till CoinCall

I denna avdelning vi analyserar CoinCall-mäklaren, är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen CoinCall för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar CoinCall ... Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi släpper information som alla investerare borde veta innan de beslutar eller inte, att investera i ett investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Vaneda Partners LTD och Zeus Partnership OÜ.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna och Estland.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom CoinCall inte nämner absolut något om att vara en reglerad mäklare, tror vi att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som CoinCall erbjuder, vi noterar att det erbjuder fyra olika kontotyper; mikrokontot, bronskontot, platinakontot och guldkontot.

Micro-konto- Minsta 250 $ insättning, 24/5 support, utbildningscenter, dagliga marknadsrecensioner, webinarier, prisvarningar.

Bronskonto- Minsta 5.000 24 $ insättning, 5/XNUMX support, utbildningscenter, dagliga marknadsöversikter, webbseminarier, prisvarningar, expertintroduktioner.

Platinakonto- Minsta 25.000 24 $ första insättning, support 5/XNUMX, utbildningscenter, dagliga marknadsöversikter, webinarier, prisvarningar, expertinledande sessioner, investeringsstrategianalytiker, livewebinarier.

Guldkonto- Minsta 50.000 24 $ första insättning, support 5/XNUMX, utbildningscenter, dagliga marknadsöversikter, webinarier, prisvarningar, expertinledande sessioner, investeringsstrategianalytiker, livewebinarier.

CoinCall-kontotyper
CoinCall-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som CoinCall erbjuder är: CoinCalls egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som CoinCall tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

CoinCalls webbplats
CoinCalls webbplats

CoinCall tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring ovan om de olika produkter som CoinCall erbjuder sina kunder, förklaring av några grundläggande begrepp i handeln, ekonomisk kalender, några diagram med livekurser, inte mycket mer än detta…

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om CoinCall

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: coincall.co

Telefonnummer: tillhandahålls inte

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

>>> Feedback på CoinCall <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att CoinCall-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är ett oreglerat företag, det är baserat i länder som Saint Vincent och Grenadinerna, när vi letade efter andra värderingar om företaget kunde vi inte hitta någonting, vilket skulle indikera att det är ett "nytt" företag ...

Av dessa skäl tror vi att CoinCall inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag. Är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om CoinCall? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

26 kommentarer om «CoinCall: Betyg och kommentarer»

 1. Carlos Noya svar

  God morgon:

  Jag heter Carlos Noya och de lurade mig, tillsammans med en vän, mer än 23.000 XNUMX euro. Dessa människor från Coincall är desamma, som bedragarna Centrobanc, Cryptokartal och Bank of Monaco, eftersom forskningen vi gör (tillsammans med en datortekniker) ger oss mycket lysande data.

  Det finns redan utredningar om Coincall av den nationella polisen (av UDEF), och av den katalanska polisen om dessa människor och vissa domstolar tar målet. Företagen bakom är:

  - B2CRYPTO LMITED (B2CRYPTO EOOD) med registreringsnummer 205155120 hemvist på Prof. FrityofNansen Str. 9, 1142, Sofia, Bulgarien, anges också på sin webbplats Blvd. Tzar Boris III, Sofia, 1612, Bulgarien.

  - Vaneda Partners LTD med registrerad adress: Suite 305, Griffith Corporate Center POBox 1510, Beachmont Kingstown, St. Vincent och Grenadinen

  - Zeus Partnership OÜ

  - INTELLIGENT-C

  Och namnen på bedragarna som vi undersöker idag är bland andra: Ema Suarez Adriana West, Bella Martinelli, Amelia Rivera, Marco Krueger, Daniel Gutiérrez (ekonomiavdelning)

  Bedrägeriernas e-postadresser är till exempel: [e-postskyddad] o b[e-postskyddad])

  Polisen och IT sa till oss att vi var tvungna att vara väldigt direkta när vi undersökte för att inte hitta återvändsgränder. Vi, en av killarna som arbetar med oss, har erfarenhet av kryptovalutor, och i vårt fall gjorde vi en del av bluffen överföringar av Bitcoins och Litecoins till kontona som de gav oss från Coincall (via Coinbase-plattformen) för vad som kan spåras och ägandet av kryptovalutaportföljen uppnås.

  På samma sätt är transfer till Bulgarien, Ryssland, Estland, Tjeckien lätt att följa.

  Dessa människor är yrkesverksamma inom detta, som använder en sida och när de bränner den öppnar de en annan och fortsätter med samma sak (ibland använder de till och med samma namn), så samarbete mellan de drabbade är mycket viktigt för att samla maximalt antal möjliga tester (eftersom de i vissa fall kan använda en mobil eller telefon som kan lokaliseras, en personlig e-post eller det bankkonto där överföringen görs)

  Vi skapade ett e-postmeddelande för att vara i kontakt med fler offer: [e-postskyddad] och därmed kunna samarbeta. Kontakta oss om du befinner dig i den här situationen

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CoinCall, vi är mycket ledsna för allt som har hänt dig ... Tack så mycket för all information om företaget och vi önskar dig lycka till med att återhämta sig ditt kapital.

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Clau, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CoinCall ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   Hälsningar.

 2. marcos svar

  Hej allihopa, tack för meddelandena, jag var på väg att investera, när de vill att du ska investera, är de insisterande på samtalen (de ringde mig mer än tio gånger om dagen)

  Tack igen

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marcos, du är välkommen, du har gjort det bra att undersöka företaget innan du investerade. Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Hälsningar.

 3. JCP svar

  EBMYCCE Jag uppskattar din detaljerade information. Jag skickar min information till mejlen [e-postskyddad] eftersom jag är intresserad av att gå med i gruppen drabbade personer. Jag tror att det vore bra för Eduardo Cano och Marky Ramone att också komma i kontakt eftersom vi på detta sätt kommer att ha mer styrka att agera mot dessa människor som jag tycker förtjänar det värsta som rättvisa kan ge dem.

 4. EBMYCCE svar

  Eduardo, skicka mig ett mejl till [e-postskyddad] och så snart jag kan komma i kontakt med dig. I posten, ge mig ett sätt att kontakta dig, telefon, e-post etc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.