Annonsera med oss

Kommentarer till CoinCall

I denna avdelning vi analyserar CoinCall-mĂ€klaren, Ă€r en Cryptocurrency-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen CoinCall för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskar CoinCall ... Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, med viktig information om företaget, vi slÀpper information som alla investerare borde veta innan de beslutar eller inte, att investera i ett investeringsföretag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Vaneda Partners LTD och Zeus Partnership OÜ.

 

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna och Estland.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom CoinCall inte nĂ€mner absolut nĂ„got om att vara en reglerad mĂ€klare, tror vi att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som CoinCall erbjuder, vi noterar att det erbjuder fyra olika kontotyper; mikrokontot, bronskontot, platinakontot och guldkontot.

Micro-konto- Minsta 250 $ insÀttning, 24/5 support, utbildningscenter, dagliga marknadsrecensioner, webinarier, prisvarningar.

Bronskonto- Minsta 5.000 24 $ insÀttning, 5/XNUMX support, utbildningscenter, dagliga marknadsöversikter, webbseminarier, prisvarningar, expertintroduktioner.

Platinakonto- Minsta 25.000 24 $ första insÀttning, support 5/XNUMX, utbildningscenter, dagliga marknadsöversikter, webinarier, prisvarningar, expertinledande sessioner, investeringsstrategianalytiker, livewebinarier.

Guldkonto- Minsta 50.000 24 $ första insÀttning, support 5/XNUMX, utbildningscenter, dagliga marknadsöversikter, webinarier, prisvarningar, expertinledande sessioner, investeringsstrategianalytiker, livewebinarier.

CoinCall-kontotyper
CoinCall-kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som CoinCall erbjuder Àr: CoinCalls egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som CoinCall tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjÀlp som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

CoinCalls webbplats
CoinCalls webbplats

 

CoinCall tillhandahĂ„ller följande hjĂ€lp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring ovan om de olika produkter som CoinCall erbjuder sina kunder, förklaring av nĂ„gra grundlĂ€ggande begrepp i handeln, ekonomisk kalender, nĂ„gra diagram med livekurser, inte mycket mer Ă€n detta


 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Övrig information om CoinCall

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: coincall.co

Telefonnummer: tillhandahÄlls inte

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Feedback pÄ CoinCall <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tycker vi att CoinCall-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr ett oreglerat företag, det Àr baserat i lÀnder som Saint Vincent och Grenadinerna, nÀr vi letade efter andra vÀrderingar om företaget kunde vi inte hitta nÄgonting, vilket skulle indikera att det Àr ett "nytt" företag ...

 

Av dessa skĂ€l tror vi att CoinCall inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CoinCall? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

26 kommentarer om «CoinCall: Betyg och kommentarer»

 1. Carlos Noya svar

  God morgon:

  Jag heter Carlos Noya och de lurade mig, tillsammans med en vÀn, mer Àn 23.000 XNUMX euro. Dessa mÀnniskor frÄn Coincall Àr desamma, som bedragarna Centrobanc, Cryptokartal och Bank of Monaco, eftersom forskningen vi gör (tillsammans med en datortekniker) ger oss mycket lysande data.

  Det finns redan utredningar om Coincall av den nationella polisen (av UDEF), och av den katalanska polisen om dessa mÀnniskor och vissa domstolar tar mÄlet. Företagen bakom Àr:

  - B2CRYPTO LMITED (B2CRYPTO EOOD) med registreringsnummer 205155120 hemvist pÄ Prof. FrityofNansen Str. 9, 1142, Sofia, Bulgarien, anges ocksÄ pÄ sin webbplats Blvd. Tzar Boris III, Sofia, 1612, Bulgarien.

  - Vaneda Partners LTD med registrerad adress: Suite 305, Griffith Corporate Center POBox 1510, Beachmont Kingstown, St. Vincent och Grenadinen

  - Zeus Partnership OÜ

  - INTELLIGENT-C

  Och namnen pÄ bedragarna som vi undersöker idag Àr bland andra: Ema Suarez Adriana West, Bella Martinelli, Amelia Rivera, Marco Krueger, Daniel Gutiérrez (ekonomiavdelning)

  BedrÀgeriernas e-postadresser Àr till exempel: [e-postskyddad] o [e-postskyddad])

  Polisen och IT sa till oss att vi var tvungna att vara vÀldigt direkta nÀr vi undersökte för att inte hitta ÄtervÀndsgrÀnder. Vi, en av killarna som arbetar med oss, har erfarenhet av kryptovalutor, och i vÄrt fall gjorde vi en del av bluffen överföringar av Bitcoins och Litecoins till kontona som de gav oss frÄn Coincall (via Coinbase-plattformen) för vad som kan spÄras och Àgandet av kryptovalutaportföljen uppnÄs.

  PÄ samma sÀtt Àr transfer till Bulgarien, Ryssland, Estland, Tjeckien lÀtt att följa.

  Dessa mÀnniskor Àr yrkesverksamma inom detta, som anvÀnder en sida och nÀr de brÀnner den öppnar de en annan och fortsÀtter med samma sak (ibland anvÀnder de till och med samma namn), sÄ samarbete mellan de drabbade Àr mycket viktigt för att samla maximalt antal möjliga tester (eftersom de i vissa fall kan anvÀnda en mobil eller telefon som kan lokaliseras, en personlig e-post eller det bankkonto dÀr överföringen görs)

  Vi skapade ett e-postmeddelande för att vara i kontakt med fler offer: [e-postskyddad] och dÀrmed kunna samarbeta. Kontakta oss om du befinner dig i den hÀr situationen

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CoinCall, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Tack sÄ mycket för all information om företaget och vi önskar dig lycka till med att ÄterhÀmta sig ditt kapital.

   HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Clau, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CoinCall ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 2. marcos svar

  Hej allihopa, tack för meddelandena, jag var pÄ vÀg att investera, nÀr de vill att du ska investera, Àr de insisterande pÄ samtalen (de ringde mig mer Àn tio gÄnger om dagen)

  Tack igen

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marcos, du Àr vÀlkommen, du har gjort det bra att undersöka företaget innan du investerade. Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

   HĂ€lsningar.

 3. JCP svar

  EBMYCCE Jag uppskattar din detaljerade information. Jag skickar min information till mejlen [e-postskyddad] eftersom jag Àr intresserad av att gÄ med i gruppen drabbade personer. Jag tror att det vore bra för Eduardo Cano och Marky Ramone att ocksÄ komma i kontakt eftersom vi pÄ detta sÀtt kommer att ha mer styrka att agera mot dessa mÀnniskor som jag tycker förtjÀnar det vÀrsta som rÀttvisa kan ge dem.

 4. EBMYCCE svar

  Eduardo, skicka mig ett mejl till [e-postskyddad] och sÄ snart jag kan komma i kontakt med dig. I posten, ge mig ett sÀtt att kontakta dig, telefon, e-post etc.

 5. E. Eduardo Cano svar

  EDWARD.

  Jag prenumererar pÄ allt som EBMYCCE sÀger, samma sak har hÀnt mig, men med mindre kvantitet.
  Jag skulle vilja veta stegen som ska följas för att kunna rapportera denna bedrÀgeri och gÄ med i en grupp, om det finns en, för att skapa mer tryck och uppnÄ avkastningen. Tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Eduardo, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CoinCall ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   HĂ€lsningar.

 6. EBMYCCE svar

  Akta sig! Coincall Àr en offshore-mÀklare! Din investering kan vara i fara.

  Coincall Àr en valutamÀklare registrerad i Saint Vincent och Grenadinerna. Det ger en webbaserad handelsplattform och krÀver en insÀttning pÄ minst $ 250, vilket Àr ganska standard i Forex-handeln. De ytterligare kommersiella villkoren Àr dock oklara.
  Reglering och sÀkerhet av medel.
  PÄ mÀklarens webbplats lÀser vi att mÀklarens varumÀrke Àgs och drivs av ett SVG-baserat företag med namnet Vaneda partners LTD. Saint Vincent och Grenadinerna Àr ett vÀlkÀnt kustomrÄde och en föredragen plats för skuggig mÀklare.
  LÀsarna pÄminns om att SVG-regeringen har varit tvungen att offentligt ange flera gÄnger tidigare att den inte reglerar valutahandel och dÀrför kan vi sÀkert dra slutsatsen att det inte bara Àr mÀklare som inte regleras. Dessutom döljer stor risk med handel med en oreglerad mÀklare till havs. Det kan finnas en blandning, vilket innebÀr att mÀklaren kan sammanföra företagets ekonomi och kundernas ekonomi. Allt detta Ät sidan hÀvdar förmedlingen att det finns en webbaserad handelsplattform, men vi kunde inte registrera ett demo-konto.
  Plattformen ser ganska konstig ut och vi kunde inte urskilja vad som Àr den hÀvstÄng som utvidgas till nÀringsidkare och vi kan inte heller förstÄ marginalen pÄ EUR / USD, som Àr den mest avgörande i Forex-handel. Sammantaget luktar sjÀlva plattformen och mÀklaren ganska fiskig. Sammantaget fÄr bristen pÄ reglering oss att misstÀnka att potentiella kunder i mÀklaren kan utsÀttas för betydande risker.

  NĂ€ringsidkare borde inte behöva oroa sig för denna risk om de vĂ€ljer att handla med en reglerad mĂ€klare som Ă€r auktoriserad av en ansedd tillsynsmyndighet. SĂ„dana byrĂ„er Ă€r FCA i Storbritannien eller CySecen Cypern, som har varit de ledande namnen inom valutahandel under en tid. Dess regelverk bestĂ„r av en serie strikta regler som hindrar kunder frĂ„n att bli offer för bedrĂ€geri. SĂ„dana regler inkluderar segregering av konton som sĂ€kerstĂ€ller att det inte gĂ„r att blanda med kundens pengar. Dessutom innebĂ€r en licens frĂ„n ett sĂ„dant tillsynsorgan deltagande i en finansiell mekanism genom vilken kunder kan kompenseras om de lider förluster pĂ„ grund av bedrĂ€geri eller konkurs. Med FCA Ă€r kompensationen upp till ÂŁ 85, medan det med CySEC Ă€r upp till € 000 per person.

  InsÀttnings- / uttagsmetoder och avgifter

  MÀklarens potentiella kunder kan göra insÀttningar eller uttag via Visa, MasterCard, banköverföring, Bitcoin, OK Pay och flexepin.
  NÀr vi analyserade villkoren för mÀklaren hittade vi inte uttagsavgifter. Faktum Àr att mÀklaren sjÀlv sÀger öppet att den inte tar ut nÄgra avgifter som vi Àr benÀgna att ifrÄgasÀtta.

  MÄnga bedragare vÀljer att inte avslöja sÄdan information för potentiella kunder. Utan korrekt information pÄ webbplatsen kan vi inte vara sÀkra pÄ att kunder inte kommer att debiteras nÄgra ovÀntade insÀttnings- eller uttagsavgifter nÀr de investerar. Det Àr dÀrför vi rekommenderar handlare att alltid bara göra den minsta insÀttning som krÀvs, snarare Àn att riskera ett större belopp utan sÀkerhet. DÄ kan de ocksÄ försöka ta ut ett litet belopp för att kontrollera eventuella ovÀntade avgifter eller förseningar. SÄdana avgifter och förseningar Àr i allmÀnhet tecken pÄ en bedragare.

  Hur fungerar bluffen?
  Trots att valutahandelns vÀrld Àr extremt stor och omfattar miljontals mÀnniskor runt om i vÀrlden, Àr den vanligaste bluffen ganska enkel och okomplicerad och som sÄdan inte sÀrskilt vÄgad att undvika. HÀr Àr en snabb beskrivning av hur det görs:

  Genom att klicka pÄ en annons med snabba pengalöften kommer du att omdirigeras till en webbplats som DaxRobot eller CryptoContracts, dÀr registrering krÀver att du anger din adress, e-postadress och telefonnummer. Efter att ha delat din personliga information kommer du att fÄ samtal frÄn mÀklare, vilket tvingar dig att investera med dem och vinna stort. Efter nÄgra minuter att lyssna pÄ deras platser bestÀmmer du dig för att sÀtta in cirka 200-250 $. Och sÄ bedragare tar en stor provision frÄn denna första insÀttning.

  NÀr de Àr klara med dig börjar bedragare pÄ hög nivÄ övertyga dig om att lÀgga upp Ànnu mer pengar. De sÀger att det Àr det enda sÀttet att tjÀna Ànnu mer pÄ handeln. Efter att ha gjort misstaget att investera Ànnu mer, kommer du att vilja komma ur det hÀr och dra tillbaka det du har kvar.

  TyvĂ€rr har bedragare inget sĂ„dant i Ă„tanke. Nu kommer de att övertala dig att vĂ€nta pĂ„ det och inte dra dig tillbaka nu. Vinkeln hĂ€r Ă€r ganska trubbig: köpmĂ€n har en begrĂ€nsad tid för att lĂ€mna in en Ă„terbetalning till sin bank och fĂ„ tillbaka pengarna. "ÅterhĂ€mtningsavdelningen" vill helt enkelt lura dig att missa den avgörande perioden och, pĂ„ vĂ€gen, förlora alla chanser du kan fĂ„ tillbaka pengarna.

  HÀr Àr det viktigt att notera att bÄde Visa och MasterCard vidtar ÄtgÀrder för att bekÀmpa oreglerade valutamÀklare genom att klassificera alla valutatransaktioner som hög risk. Och de har rÀtt att göra det. SÀkerhetskopiera ocksÄ dina avsikter med tydliga ÄtgÀrder: MasterCard har ökat den tidigare sexmÄnadersperioden för att lÀmna in ett och ett halvt Ärs Äterkrav.

  Vad ska jag göra nÀr du luras?
  Som nÀmnts ovan Àr bedrÀgerier ganska vanliga i handelsvÀrlden och tyvÀrr kan du till och med drabbas av det. I ett sÄdant olyckligt fall kan det fortfarande finnas nÄgra alternativ tillgÀngliga för dig.

  Du kan kontakta din bank- eller kreditkortsleverantör och göra en Äterbetalning.

  Men om du har gett mÀklaren dina kreditkortsuppgifter, avbryt omedelbart ditt kreditkort.

  Om du har gett information om ditt bankkort online bör det Àndras sÄ snart som möjligt!

  Akta dig för möjliga samtal frÄn sjÀlvbeskrivna "ÄterstÀllningsbyrÄer"! De utnyttjar lurade och sÄrbara handlare som Àr desperata för att fÄ tillbaka sina förluster. De kommer att krÀva en "förskottsbetalning" för att hjÀlpa dig, men efter att ha betalat dem fÄr du inte sÄdan hjÀlp!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej EBMYCCE, tack sÄ mycket för informationen. Av dessa skÀl rekommenderar vi bara att arbeta med företag som Àr reglerade av en seriös tillsynsmyndighet och Àr baserade i ett seriöst land.

 7. EBMYCCE svar

  CoinCall (Coincall.co) Àr en Forex-mÀklare som bedriver Crypto-valuta och bör undvikas till varje pris. Coin Call Àr hÀr för att stÀda upp ditt bankkonto om du inte Àr försiktig. Enligt deras hemsida hÀvdar de att de erbjuder vÀrldens mest lönsamma kryptovaluta. LÄt dig inte luras av tomma pÄstÄenden och löften som lÀggs ut pÄ deras webbplats. HÀr kommer vi att avslöja alla hemligheter bakom denna vÀrdelösa bluff.
  CoinCall Review:
  CoinCall pÄstÄr sig erbjuda hög avkastning pÄ sin kryptovalutahandelsplattform. Med detta sagt bör du inte tro pÄ allt du lÀser pÄ en webbplats. Faktum Àr att dessa bedragare vill förföra dig. Hur gjorde de det? Genom att skapa en webbplats som Àr enkel att anvÀnda och lockar blotta ögat. Vi kommer dock att avslöja vad det blotta ögat inte kan se med Coin Call. LÀs den hÀr hela recensionen och ta reda pÄ sanningen om Coincall.

  PÄstÄenden och löften Àr vad bedragare litar pÄ för att fÄnga sÄ mÄnga investerare som möjligt. Vad dessa bedragare gör Àr att anvÀnda pÄstÄenden som att vara den mest lönsamma krypto-leverantören i vÀrlden. Löften som hög avkastning Àr en annan fÀlla för intet ont anande investerare. Dessa bedragare vet verkligen att vi alla vill tjÀna pengar snabbt eller tvÄ. Vad de gör utan skam Àr att sÀga att de har svaret pÄ det.
  Enligt det juridiska meddelandet lÀngst ner pÄ hemsidan Àr Vaneda Partners LTD företaget bakom denna plattform. Detta företag Àr registrerat i Saint Vincent och Grenadinerna. Vad detta innebÀr, enligt din egen uppfattning, Àr att vi har att göra med en offshore Forex-mÀklare. Offshore-valutamÀklare Àr kÀnda för att flagga branschregler och standarder. Första röda flaggan vi mÀrkte med Coin Call.

  Vad som Àr mest störande med Àgandet av CoinCall Àr att det Àr oklart vem som faktiskt Àger det. Lite information ges om företaget eller personerna bakom denna mÀklare. I verkligheten finns det fÄ bevis som kan visa att detta företag faktiskt finns. Hur kan vi sÀtta in eller investera hos en okÀnd enhet? Det minsta de skulle ha gjort Àr att ge oss namnet pÄ en Àgare till detta företag. Detta skulle ha gjort verifieringen enklare.

  En sak Àr sÀker, CoinCall Àr INTE LICENSIERAD eller REGISTRERAD nÄgonstans pÄ planeten. Vad detta betyder Àr att vi har att göra med en mÀklare som inte anvÀnder rÀtt kanaler. Denna agent genomför transaktioner pÄ uppdrag av tredje part utan tillstÄnd frÄn tillsynsorgan.

  Olicensierade mÀklare Àr kÀnda för sina regler och förordningar. De följer aldrig strikta riktlinjer och anvÀndare tappar slutligen pengar pÄ grund av olagliga metoder. Var finns dina registreringsdokument? En legitim agent skulle enkelt ha placerat registreringsdokument pÄ nÄgon av dina sidor. CoinCall kommer inte att göra detta nÀr som helst helt enkelt för att de inte har nÄgra dokument.

  Det finns en bild dÀr denna agent hÀvdar att du kommer att fÄ 24/7 live support. MÀnniskor, detta Àr lÄngt ifrÄn sanningen eftersom det inte finns nÄgonstans pÄ din hemsida dÀr du kan hitta en chattruta. Det betyder att de ljuger om anvÀndare som fÄr professionell hjÀlp. Hur kan de förvÀnta sig att anvÀndare fÄr hjÀlp om de inte erbjuder live support? Det minsta de skulle ha gjort Àr att ha en chattbot för att svara pÄ nÄgra frÄgor.

  Eftersom de inte har stöd för livechatt förvÀntar de sig att anvÀndare skickar e-post. Problemet med e-post Àr att det kan ta evigt att fÄ svar. Och detta ger anvÀndaren en stor nackdel. Detta innebÀr ocksÄ att CoinCall vill vara anonym. Dessa Àgare vill inte ha nÄgon kontakt med nÄgon, frÀmst pÄ grund av juridiska problem.

  Detta kan vara en chock för mÄnga; Vi fick reda pÄ att den hÀr mÀklaren har manipulerat demo-kontot. Vill du veta hur Coin Call har manipulerat ditt demo-konto? Dessa mÀklare har riggat demo-kontot sÄ att anvÀndare kan göra mer Àn 90% framgÄngsrika affÀrer.

  Dessa bedragare har riggat demo-kontot för att locka anvÀndare att öppna ett riktigt konto. De tror att anvÀndarna vill Äterspegla framgÄngsrik handel med ett demo-konto med ett riktigt konto. AnvÀndare öppnar ett riktigt konto och sÀtter in pengar hos dem och hoppas kunna tjÀna pengar. TyvÀrr Àr ett riktigt konto helt annorlunda, eftersom de flesta investerare förlorar alla sina pengar till dem.
  Är medel sĂ€kra med CoinCall?
  medel Ă€r aldrig sĂ€kra med en offshore-mĂ€klare. Detta Ă€r ett faktum, eftersom dessa mĂ€klare inte följer de faststĂ€llda reglerna. En mĂ€klare som Coin Call kan besluta att avbryta det och ta ut med dina pengar. Ännu vĂ€rre, den hĂ€r mĂ€klaren nĂ€mner inte vem dess förvaringsbank Ă€r. Vad detta betyder Ă€r att denna mĂ€klare kan samla medel pĂ„ ett konto. MĂ€nniskor, detta Ă€r en farlig metod som investerare bör vara intresserade av.

  Det oroande faktum Àr att anvÀndare kan sÀtta in pengar direkt pÄ Àgarens personliga bankkonto. Denna mÀklare separerar inte konton, vilket fick oss att tro att vi har att göra med en oseriös mÀklare. Denna mÀklare deltar inte heller i ett kompensationssystem. Vad detta betyder Àr att medlemsfonder inte Àr försÀkrade mot stöld eller förlust. NÀr du har förlorat pengar kommer du inte att kompenseras av CoinCall.

  Denna mÀklare erbjuder fyra olika konton. AnvÀndare kan vÀlja mellan Micro-, Bronze-, Platinum- och Gold-konton. Innehavare av mikrokonton mÄste göra en insÀttning pÄ minst 250 dollar. Innehavare av brons mÄste göra en insÀttning pÄ minst 5000 25 dollar. Platina-kontoinnehavare mÄste göra en insÀttning pÄ minst 000 50 dollar för att börja handla. Innehavare av guld mÄste göra en insÀttning pÄ minst 000 XNUMX dollar för att börja handla.

  Problemet med dessa konton Àr att de inte har nÄgon mÀrkbar fördel framför de andra. Man kan förvÀnta sig att en bronskontoinnehavare har en fördel jÀmfört med en minikontoinnehavare. Detta Àr inte fallet eftersom de nÀstan har samma preferenser. Vad detta betyder Àr att den hÀr agenten helt enkelt försöker fÄ sÄ mÄnga mÀnniskor att anmÀla sig. NÀr de vÀl Àr fyllda stÀnger de av hela denna operation.
  Är CoinCall en bluff?
  Utan tvekan Àr CoinCall en skamlig Forex-bluff som mÄste exponeras. Se till att markera alla dina e-postmeddelanden som skrÀppost och klicka aldrig pÄ nÄgra lÀnkar som skickas av dem. Det har kommit till oss att vissa av lÀnkarna innehÄller farlig skadlig kod.

  Som med alla bluffagenter kommer vi att se till att lÀgga till Coin Call till vÄr svartlista. FrÄn nivÄn av anonymitet och bristen pÄ korrekt dokumentation Àr detta en bluff. Folk ser till att de aldrig checkar in med den hÀr smutsiga agenten. Den som registrerar sig med dem stÄr inför ett stort sÀkerhetshot med bankbedrÀgerier. Se till att varna dina vÀnner angÄende CoinCall och hÄll dig borta frÄn reklammaterial.

 8. ebmycce svar

  Alla som har haft en relation med Coincall.co eller Banco de Monaco kan kontakta oss via följande mejl: [e-postskyddad]

 9. EBMYCCE svar

  Jag har annan information för Brokers-rekommenderade sidan, och det Ă€r att support- och efterlevnads-e-postmeddelanden inte fungerar. Om vi ​​försöker skicka ett e-postmeddelande till [e-postskyddad] y [e-postskyddad], frĂ„n ett normalt e-postmeddelande, returnerar det e-postmeddelandet som inte finns taesl-e-postmeddelanden: Mail Delivery Subsystem
  5: 14 PM (0 minuter sedan)
  för mig

  Felikon
  Adressen hittades inte
  Ditt meddelande levererades inte till [e-postskyddad] eftersom adressen inte kunde hittas eller inte kan ta emot e-post.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej EBMYCCE, tack för informationen, riktigt fantastiskt att support-e-postmeddelandena inte fungerar.

 10. EBMYCCE svar

  Vi skapar en grupp för att kunna fÄ mer styrka och gÄ emot Coincall.co och Banco de Monaco. Annars kommer allt att stanna dÀr och de kommer att fortsÀtta göra sitt. PolisanmÀla och kontakta oss för att kunna göra nÄgot konsekvent och fÄ resultat

 11. EBMYCCE svar

  Jag har polisanmĂ€lt med de uppgifter jag har. Telefonnummer, whatsapp, namn och oavsett hur lite du har förlorat med dessa mĂ€nniskor, hjĂ€lper du till att stoppa detta tjuggĂ€ng. Coincall.co har en direkt relation med Bank of Monaco. Bland oss ​​kommer vi att fĂ„ nĂ„got sĂ€kert. Vi mĂ„ste berĂ€tta för polisen vad som hĂ€nde. Det verkar som att det var lĂ€nge sedan dessa mĂ€nniskor förstörde mĂ€nniskor.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej igen EBMYCCE, det skulle vara intressant om du delar telefonnummer, namn pÄ konsulter, e-post och mer.

   HĂ€lsningar.

 12. EBMYCCE svar

  Jag skulle sĂ€ga Very Careful, det fĂ„r mig att rodna av att förklara det eftersom jag ser ut som en dĂ„re sedan de tjĂ€nade mitt förtroende, att investera 50.000 17 €. Jag blev kontaktad av en kvinnlig röst som heter Ema Suarez, jag vet inte om hon har kontaktat dig. Efter att ha gĂ„tt igenom Coinbase, vilket gav mig sĂ€kerhet som företag, Ă€ndrades pengarna till Bitcoins och fick mig att tro att Coinbase arbetade i direkt samarbete med Coincall.co, pĂ„ ett sĂ„dant sĂ€tt att det jag hade i Coinbase, vid den tiden Det skulle vara cirka 0,13 bitcoins, skulle det generera fördelar eftersom det verkade som att bitcoin skulle stiga, och det steg. Men den sista dagen dĂ„ den sista överföringen frĂ„n mitt BBVA -konto till Coinbase gjordes insĂ„g jag att det var 0,000 cent i euro och i bitcoins fanns det 2000BTC. MĂ€klaren Ema Suarez sa till mig att inte vara rĂ€dd eftersom mina pengar var i Coincall.co, hon hade tagit dit dit utan mitt tillstĂ„nd via anydesk, en fjĂ€rrapplikation som gör det möjligt för mig, en annan person att komma in pĂ„ din datorskĂ€rm. Han berĂ€ttade att tillgĂ„ngen pĂ„ mina pengar var total och att om jag behövde pengar skulle jag berĂ€tta för honom och skicka dem till Coinbase. Problemet började nĂ€r sĂ„ inte var fallet, och hon sa till mig i början att jag var tvungen att vĂ€nta tvĂ„ veckor, och efter tvĂ„ veckor ingenting. Jag krĂ€vde insisterande minst 50.000 euro av mina 5000 67.000 euro i nĂ€sta konversation, sĂ€ger hon mig att jag mĂ„ste vĂ€nta ett Ă„r och sedan sa jag till henne att detta inte var normalt, det var inget undertecknat och att det inte fanns nĂ„gra regler som jag skulle ha accepterat och hon ringer mig i telefon och sĂ€ger till mig att om jag vill ta ut alla pengar mĂ„ste jag göra en överföring pĂ„ € XNUMX som jag logiskt sett inte gjorde men att om det inte fanns nĂ„gon annan lösning som skulle dra av dem frĂ„n mina € XNUMX XNUMX med förmĂ„ner vid det tillfĂ€llet, vilket den inte gjorde. Jag skulle kunna gĂ„ in pĂ„ mer detaljer eftersom jag flyttade mycket pĂ„ en mĂ„nad och jag har mycket data, men allt detta har hĂ€nt pĂ„ en och en halv mĂ„nad.
  KÀnslan av straffrihet som den överför till dig Àr otrolig. Till denna dag och efter 45 helvetesdagar vet jag att det finns ett medlemsförhÄllande mellan Banco de Monaco och Coincall.co. Jag skulle vilja kontakta fler personer som har haft en relation med Coincall.co eller Banco de Monaco. Telefonen frÄn vilken jag ringde har blockerats, den har försvunnit frÄn WhatsApp. Jag vet att Ema Suarez namn anvÀndes av Banco de Monaco. Jag skulle i alla fall uppskatta om nÄgon som har gÄtt igenom nÄgot liknande kan kontakta mig, tack sÄ mycket till Rekommenderat mÀklarforum.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej EBMYCCE, tack sÄ mycket för all denna information om CoinCall-mÀklaren och Banc de Monarch-mÀklaren, vi rekommenderar att du lÀser noggrant denna kunds kommentar, och om det Àr fler som berörs, kontakta honom.

   HĂ€lsningar och tack igen.

 13. Marky Ramone svar

  De Ă€r samma rĂ„ttor frĂ„n Banc de Monarch, som lurade hundratals mĂ€nniskor OBSERVERA ALLA INVESTERARE, OVERVÅGANDE BEDRÄGNINGSFLICKOR

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marky, tack sÄ mycket för informationen, vi har redan fÄtt höra att Banc de Monarch och Coincall Àr slÀkt.

   HĂ€lsningar.

  • JCP svar

   Hej Marky, pÄverkas du ocksÄ eller sÀger du det av externa referenser som har nÄtt dig?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CoinCall ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *