CoinDeck Feedback

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera CoinDeck (även kallad med namnet: coindeck.com), En Utbytesplattform för kryptovaluta. Rekommenderas CoinDeck verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker plattform? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om CoinDeck ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är CoinDeck ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

CoinDeck nämner att vara en del av: Global DLT Exchange SRO

✅ När det gäller din läge, företaget är baserat i Slovakien.

✅ Om vi ​​analyserar din säkerhet, vi noterar att CoinDeck Det regleras av FIU.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton det erbjuder CoinDeck, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som CoinDeck erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som CoinDeck tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

CoinDeck hemsida
CoinDeck hemsida

CoinDeck ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: tutorials, utbildningssektion och hjälp för oerfarna, vanliga frågor, bland annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information CoinDeck

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: coindeck.com

📞 Telefonnummer: +44-8000

📧 E-post: har inte

Du kanske undrar varför vi recenserar CoinDeck. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på CoinDeck

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att CoinDeck-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

✅ Efter att ha gjort en uttömmande analys på ⭐ CoinDeck 🥇, enligt vår mening tyder allt på det vi hanterar ett bra nivåutbyte, mycket välrenommerad bland sina användare, som för närvarande är en av börserna mest populära i världen. ÄndåKom ihåg att handel med kryptovalutor medför risker som alla andra investeringar. Enligt vår åsikt CoinDeck verkar vara en mycket bra utbyte av kryptovaluta.


Kort sagt: vi pratar om en plattform på första nivån och rekommenderas helt!

¡UPPMÄRKSAMHET!: mäklaren CoinDeck är kopplad till 44 Handlar y FinuTrade. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om CoinDeck? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

9 kommentarer om «CoinDeck: Betyg och recensioner»

 1. jaxcabeel svar

  Coindeck-folk, den 18:e denna månad extraherades 300 € från mitt bankkonto ES48 2100 1095 6913 0039 9630, vilket jag inte har godkänt. Jag har inget plånboksnummer eller något, bara att de tog 300 € från mitt konto och jag vet ingenting om Wallet. Så jag blev lurad av folk som coideck tillåter dem att stjäla pengar från folk som har mindre köpkraft?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jaxcabeel, tack för att du kommenterar CoinDeck. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Edu svar

   Hej tack för ditt meddelande om coindeck du räddade mig eftersom de pressade mig att investera tack... Och jag har en vän som var på väg att göra en stor insättning som litar på coindeck men som aldrig har dragit sig tillbaka. Jag tror att han har blivit lurad, vi ska försöka ta ut från hans konto men jag ser att de inte kommer att tillåta det från coindeck...

   gäller

 2. Kevin svar

  Miss Angeles kan vi kommunicera via Gmail? skriv till forumet

  jag har några frågor

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Kevin, tack för att du kommenterar CoinDeck. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Alexander svar

   Med mig kan du prata via mail Kevin och i detta forum
   Jag ska berätta ett par saker och kanske kan du hjälpa mig. Tack

  • Cecilia svar

   Den 18 augusti 2022 registrerade jag mig i Bitcoin Spain-plattformsappen och fick omedelbart ett samtal för att ge mig instruktioner om att överföra €250 till ett konto och att det skulle krediteras till kontot som öppnats för mig på Binance. mina pengar nådde aldrig mitt konto men de pressade mig i två veckor att köpa en bitcoin och sälja den i Argentina för två gånger dess värde och utnyttjade den desperata situationen för människorna där som försöker rädda sina besparingar på alla möjliga sätt
   När jag avvisade det slutade de att ringa mig och jag har inte kunnat kontakta dem. Och för försäljningen av Bitcoin i Argentina behöll de 21 procent av vinsten!

 3. angeles lafuente svar

  Jag har inte haft några problem med dem än.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Angeles Lafuente, tack för att du kommenterar CoinDeck. Om du har mer information om företaget kan du dela den med oss.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.