Kommentarer till CoinDeskOption

I denna avdelning vi analyserar mäklaren CoinDeskOption (även kallad coindeskoption.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen CoinDeskOption för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om CoinDeskOption ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det CoinDeskOption ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: CoinDeskOption, omprofilering av handel och investeringar.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Seychellerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den nämner regleringen av IFSC, men dessa uppgifter är inte sanna.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CoinDeskOption, vi märkte att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: P2P-plan, megaplan, startplan och VIP-plan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

P2P-plan: minsta initiala insättning på $10.000, full tillgång till alla funktioner, mer än 75 tillgångar, uttag på mindre än 24 timmar, 30% daglig avkastning, varaktighet 1 månad.

Mega Plan: minsta initiala insättning på $20.000, full tillgång till alla funktioner, mer än 75 tillgångar, uttag på mindre än 48 timmar, 40% daglig avkastning, varaktighet 2 veckor.

Startplan: minsta initiala insättning på $500, full tillgång till alla funktioner, mer än 75 tillgångar, uttag på mindre än 48 timmar, daglig avkastning på 20%, varaktighet 2 månader.

VIP-plan: minsta initiala insättning på $50.000, full tillgång till alla funktioner, mer än 75 tillgångar, uttag på mindre än 48 timmar, 50% daglig avkastning, varaktighet 1 veckor.

CoinDeskOption-kontotyper
CoinDeskOption-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som CoinDeskOption erbjuder är: nämns inte, tydligen använder de en egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som CoinDeskOption tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

CoinDeskOptions webbplats
CoinDeskOptions webbplats

CoinDeskOption tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: vissa live-diagram, lite information, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om CoinDeskOption 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: coindeskoption.com

📞 Telefonnummer: inte tillgänglig.

📧 E-post: inte tillgänglig.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av CoinDeskOption. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på CoinDeskOption <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget CoinDeskOption är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

Efter att ha analyserat det, rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder (Seychellerna), och när vi letar efter recensioner om CoinDeskOption hittar vi många som är negativa och ha kul på den här mäklaren. Vi föreslår att du är försiktig. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om CoinDeskOption? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «CoinDeskOption: Betyg och kommentarer»

 1. Fabio Gil svar

  Var mycket försiktig så att du inte investerar, det är en bluff och de säger bara lögner. I början svarar de dig men senare vet du ingenting igen och de ger dig inget svar.
  Jag investerade 500 dollar och sedan sa de till mig att jag var tvungen att betala en återvinningsavgift som årligen var 230 dollar och att efter det kunde jag ta ut mina inkomster.
  Men det var aldrig så, efter att ha deponerat 230 svarade de mig inte längre.

  +1 (630) 934-2781: +48732121688
  + 1(845)3934231
  +447451216016
  + (606) 7668778
  Dessa siffror ges till dig för att de är vittnesbörd om människor som har investerat i Coindeskoption men de är verkligen antal av samma person och människor som fungerar som medbrottslingar för att tro att allt är sant

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fabio, tack för att du tillhandahöll denna information och delade din erfarenhet med CoinDeskOption. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den du startade eller vad du skickar senare kommer du inte att se den längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Joana svar

  De har fått mig att tappa mina pengar medvetet och de svarar inte på mina samtal jag är desperat

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Joana, tack för att du delar din erfarenhet med CoinDeskOption. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den du startade eller vad du skickar senare kommer du inte att se den längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.