Bux mäklare

Kommentarer från Coinfuly

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Sammanfattningsvis (även kallad coinfuly.com), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas Coinfuly verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Coinfuly ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Coinfuly ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Snabbhet OÜ.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Estland.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton erbjuds av Coinfuly, i det här fallet hittade vi inte information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.


La plattform att fungera som Coinfuly erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Coinfuly tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Coinfuly-webbplats
Coinfuly-webbplats

Coinfuly tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: information om de tjänster det erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Sammanfattningsvis |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: coinfuly.com

Telefonnummer: +372 6093 447 | +44 3300 272

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Coinfuly. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Sammanfattningsvis <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Sammanfattningsvis är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det, rekommenderar vi att vi är försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, och när vi letar efter recensioner om Coinfuly hittar vi många som är negativa och har kul om det. mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Coinfuly? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

6 kommentarer om «Coinfuly: Betyg och kommentarer»

 1. Dagbok svar

  De har kallat mig att investera, en väldigt trevlig tjej som ser väldigt bra ut för mig, att om jag investerar 500 euro lägger de 250 euro mer den första månaden så att jag kan se att det finns vinster, att de 250 euro inte kunde tas ut , bara de 500 euro som jag har lagt in och intäkterna. Någon som har någon erfarenhet av detta coinfuly-företag?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Dianrie, tack för att du delar din erfarenhet med Coinfuly. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Du kan läsa hans recension här: https://brokersrecomendados.com/coinfuly-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Frank svar

  Jag håller med, jag investerade 900 dollar, allt var bra, men när jag ville ta ut det, såg ingen fram tills de blockerade mig, nu vet jag inte vad jag ska göra.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Frank, tack för att du delar din erfarenhet med Coinfuly. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • stacy svar

    SCAM… I SENT A COIN TO THEM AND THEY SENT A PRINTED PERSONAL CHECK TO ME. I TALKED TO GUY WYATT MCDONALD SUPPOSEDLY. WELL ITS FAKE THEY GOT MY COIN AND I GOT A FAKE CHECK. NEVERRRRR USE ITS A SCAM

    • Rekommenderademaklare.com svar

     Hola Stacy, gracias por tu comentario sobre Coinfuly. Este broker es considerado una ESTAFA. Sugerimos NO enviar dinero, mienten para robarte, las operaciones son ficticias, el dinero nunca lo cruzan con el mercado, lo simulan y al final te marcan y dicen que has lo perdiste todo y así se lo quedan.

     Du kan läsa en recension och kommentarer om dem här: Sammanfattningsvis

     Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig!Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare, även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

     All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

     För att få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

     Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.