Bux mäklare

Kommentarer om CoinFxHub

I denna avdelning vi analyserar mäklaren CoinFxHub (även kallad coinfxhub.com), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen CoinFxHub för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på CoinFxHub. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren Han nämner att han är baserad i Luxemburg, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CoinFxHub, vi märkte att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer:

Schema 1: Minsta insättning $50, omedelbara uttag, returnera 10% på 2 dagar.

Schema 2: Minsta insättning $1.000, omedelbara uttag, returnera 30% på 3 dagar.

Schema 3: Minsta insättning $5.000, omedelbara uttag, returnera 50% på 4 dagar.

Schema 4: Minsta insättning $10.000, omedelbara uttag, returnera 80% på 5 dagar.

 • La plattform att fungera som CoinFxHub erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som CoinFxHub tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

CoinFxHub webbplats
CoinFxHub webbplats

CoinFxHub tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: bara lite information om de tjänster som den erbjuder och en FAQ -sektion, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om CoinFxHub |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: coinfxhub.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på CoinFxHub <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget CoinFxHub är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som faktiskt inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet, dessutom hittar vi bara recensioner som är negativa och underhållande om denna mäklare när vi letar efter recensioner om CoinFxHub. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillkom CSSF (Luxemburg) CoinFxHub till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till varningen warning️ för mars 2021 den CSSF

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CoinFxHub? Vad har du haft för erfarenhet?

 

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «CoinFxHub: Betyg och kommentarer»

 1. Luciano svar

  Tyvärr har de lurat mig 1000 dollar, jag skulle vilja återställa dem. Jag skulle uppskatta mycket om du hjälper mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luciano, tack för din information om CoinFxHub. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.